Druga trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Medo2711
    13. Svibanj 2019. 19:13

tinika

Istina ,slazem se….ma dam i vise ako treba samo da je sve u redu i da se smirim. I cestitam naravno!:)

Biti ce se ok vidjet ces🤗🤞..samo ti odi uzv i bit ces mirnija

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

Nova19
    17. Svibanj 2019. 09:49

Tinika si bila kod ginica? 

Omerta
    17. Svibanj 2019. 11:43

Cure, jeste ikad provjeravale feritin? To su vam zalihe zeljeza. Navodno da i on utjece na mogucnost zaceca/odrzavanja trudnoce. Kod mene je vec drugu godinu za redom 25, a normala je od 13-150, znaci na donjoj granici.. ovdje u Danskoj to doktore ne zabrinjava zato sto je unutar tih vrijednosti i zato sto su mi zeljezo (Fe) i hemoglobin ok. Tako da mi ne preostaje nista drugo nego na svoju ruku uzimati..

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Amy2019
    06. Rujan 2019. 11:59

Pozdrav, vidim tema nije duze aktivna, nadam se da mi se neko javi 😁 imam bebaca Koji za par dana puni godinu. I zelim drugu bebu, jer sam da pravim tesko ostala trudna, nakon 13 mjeseci pokusavanja,pa ne bih da gubim vrijeme sa drugim. Zanima me ima li jos koja da ima bebu I da radi na drugoj, ili je uspjela vec u tome? Ili kada ste zatrudnile da drugom?? Citam da je teze ocito dobiti drugo, koliko cu Onda ovaj put muciti se I cekati 😂

Frajla
    06. Rujan 2019. 12:46

Amy2019

Pozdrav, vidim tema nije duze aktivna, nadam se da mi se neko javi 😁 imam bebaca Koji za par dana puni godinu. I zelim drugu bebu, jer sam da pravim tesko ostala trudna, nakon 13 mjeseci pokusavanja,pa ne bih da gubim vrijeme sa drugim. Zanima me ima li jos koja da ima bebu I da radi na drugoj, ili je uspjela vec u tome? Ili kada ste zatrudnile da drugom?? Citam da je teze ocito dobiti drugo, koliko cu Onda ovaj put muciti se I cekati 😂

Sve je to individualno. Mi smo na prvoj bebi radili godinu i pol (u meduvremenu sam imala jednu biokemijsku i jedan spontani), a evo drugi put ostala trudna kad je mali imao 10 mjeseci i sve je super za sada. Jedna cura iz grupe kojoj je prva beba bila mpo ostala trudna prirodno prije njenog 1 rođendana....dogada se svasta iza trudnoce jer su hormoni jos uvjek nisu "normalnizirani"
    Naravno, ne znaci da je svima tako, netko prije, netko kasnije.... postoji milijun različitih razloga zasto nekome treba duze
    Jedino sto sada mozes je misliti pozitivno i baciti se u akciju 😉
    Sretno

Amy2019
    06. Rujan 2019. 13:36

Frajla

Amy2019

Sve je to individualno. Mi smo na prvoj bebi radili godinu i pol (u meduvremenu sam imala jednu biokemijsku i jedan spontani), a evo drugi put ostala trudna kad je mali imao 10 mjeseci i sve je super za sada. Jedna cura iz grupe kojoj je prva beba bila mpo ostala trudna prirodno prije njenog 1 rođendana….dogada se svasta iza trudnoce jer su hormoni jos uvjek nisu "normalnizirani"
    Naravno, ne znaci da je svima tako, netko prije, netko kasnije…. postoji milijun različitih razloga zasto nekome treba duze
    Jedino sto sada mozes je misliti pozitivno i baciti se u akciju 😉
    Sretno

Frajla, hvala na pricama, bas je pozitivno ispalo kod obje, s Tim zao mi je da si imala bio I spontani, Ali eto ipak kako sam shvatila cekas bebaca 😁 zelim da do kraja izguras lijepo I docekas svoju bebicu, a I ja takodjer nadam se cim prije 😁

C1M4
    06. Rujan 2019. 16:13

Sto se toga tice, osobnog iskustva nemam, ali bratic i zena njegova su se odlucili za jos jedno kad je mali imao 3mj. i uspjeli su iz prve. Kad je ostala trudna, mali je imao 4mj. Takoder, danas mi je javila kolegica da je opet trudna koja je rodila blizanke prije 2mj. Meni je to sve malo prerano😂 ali eto, barem nesto da ti pomogne😊 Kako je Frajla rekla, sve je to individualno😁

Amy2019
    06. Rujan 2019. 18:57

C1M4

Sto se toga tice, osobnog iskustva nemam, ali bratic i zena njegova su se odlucili za jos jedno kad je mali imao 3mj. i uspjeli su iz prve. Kad je ostala trudna, mali je imao 4mj. Takoder, danas mi je javila kolegica da je opet trudna koja je rodila blizanke prije 2mj. Meni je to sve malo prerano😂 ali eto, barem nesto da ti pomogne😊 Kako je Frajla rekla, sve je to individualno😁

C1M4 -  citam I ne vjerujem 😅 svakako da im je sa srecom, a meni to isto Rano skroz, pogotovo poslije bliznakinja 😄 to je neka mama kraljica 👸 znaci moze tak brzo. A ja sumnjam da bi uskoro uspjela jer prvog smo jedva dobili, pa eto, ostalo mi to 😭 Ali znam I da sam ga dobila Kad Sam najmanje mislila, posto mi se sestra tad operisala(sumnjali na tumor), I znam da mi beba nije padala Napamet, I isti mjesec trudna. Znaci samo pozitivno misliti, IL ne misliti Nikako 😅 hvala na odg 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.