Druga jedva vidljiva crta na testu za trudnocu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Tommyfame

Broj poruka: 1607

Prijavi adminu

Iva909

Jel ovo pozitivno? Jako se slabo vidi,ali ipak je ima pa sam zbunjena 🤔
    https://ibb.co/3YW2xp4

Bome pozitivan je :) kad trebas ne dobit?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤*A goal without a plan is just a wish

Loza 💙😇

Broj poruka: 1992

Prijavi adminu

cure koje su dobile svoj plusić, nakon koliko vremena vam se pokazala druga crtica? Jel to bude kroz par sekundi ili par minuta (u roku koji proizvođač navodi)

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Broj poruka: 539

Prijavi adminu

tloza55

cure koje su dobile svoj plusić, nakon koliko vremena vam se pokazala druga crtica? Jel to bude kroz par sekundi ili par minuta (u roku koji proizvođač navodi)

Ovisi kolko je prošlo (tje)dana. U vrlo ranoj trudnoći je trebalo duže (al ne duže od minutu-dvije), a sa 3-4 tjedna i kasnije odmah nakon što je urin natopio testnu crticu.

• Evana

Broj poruka: 237

Prijavi adminu

tloza55

clearblue, odmah mi pokazao plus nakon par sekundi u obje trudnoce 

• MinaLi

Broj poruka: 18

Prijavi adminu

Zdravo! Nova sam na forumu htjela sam malo i vaseg misljenja. Muz i ja vec mjesec dana radimo na bebi. Juce sam kupila testice i jednu uradila poslijepodne i danas ujutro sam drugu, medjutim sad kad sam uzela ujutru da uradim test na onom od juce sam vidjela blijedu crtu da li je moguce da sam trudna?

• MinaLi

Prijavi adminu

https://ibb.co/02hdWJR

Haru

Broj poruka: 749

Prijavi adminu

MinaLi

Ja vidim jaaaako svijetlu crticu, a to znači trudnoća! Čestitam!  😁 Meni je tako svijetla bila pa sam radila za dva dana opet jer sam mislila da umišljam. Nakon dva dana crtica je bila puno jača već. 

'21. 💙
    '24. 💛

pupetta

Broj poruka: 1084

Prijavi adminu

MinaLi

Zdravo! Nova sam na forumu htjela sam malo i vaseg misljenja. Muz i ja vec mjesec dana radimo na bebi. Juce sam kupila testice i jednu uradila poslijepodne i danas ujutro sam drugu, medjutim sad kad sam uzela ujutru da uradim test na onom od juce sam vidjela blijedu crtu da li je moguce da sam trudna?

Test se mora ocitati u vremenu u kojem je naznaceno na svakom pojedinom testu. To je najcesce 10 minuta, tako da sve vise od toga moze pokazati lazni rezultat. Ukoliko ti kasni menstruacija, napravi za 2 dana ponovno test s prvim jutarnjim urinom pa ako pokaze crticu, makar vrlo blijedu, onda je sigurno rijec o trudnoci  sretno!

Baby P 03/21 💙

zoeeuzoee

Broj poruka: 398

Prijavi adminu

Mi aLi, crtica je vidljiva, a to znaci trudnoca ali posto nije prikazana u odredenom vremenu probajte napraviti iduci dan s prvim jutarnjim urinom, sretno🍀

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
    Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

• MinaLi

Prijavi adminu

Haru

MinaLi

Ja vidim jaaaako svijetlu crticu, a to znači trudnoća! Čestitam! 😁 Meni je tako svijetla bila pa sam radila za dva dana opet jer sam mislila da umišljam. Nakon dva dana crtica je bila puno jača već.

Nadam se 🥰 pa bas cu sacekat jos 2-3dana i ponovo radim. Hvala puno

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.