cure koje su dobile svoj plusić, nakon koliko vremena vam se pokazala druga crtica? Jel to bude kroz par sekundi ili par minuta (u roku koji proizvođač navodi)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
cure koje su dobile svoj plusić, nakon koliko vremena vam se pokazala druga crtica? Jel to bude kroz par sekundi ili par minuta (u roku koji proizvođač navodi)
Ovisi kolko je prošlo (tje)dana. U vrlo ranoj trudnoći je trebalo duže (al ne duže od minutu-dvije), a sa 3-4 tjedna i kasnije odmah nakon što je urin natopio testnu crticu.
Zdravo! Nova sam na forumu htjela sam malo i vaseg misljenja. Muz i ja vec mjesec dana radimo na bebi. Juce sam kupila testice i jednu uradila poslijepodne i danas ujutro sam drugu, medjutim sad kad sam uzela ujutru da uradim test na onom od juce sam vidjela blijedu crtu da li je moguce da sam trudna?
Zdravo! Nova sam na forumu htjela sam malo i vaseg misljenja. Muz i ja vec mjesec dana radimo na bebi. Juce sam kupila testice i jednu uradila poslijepodne i danas ujutro sam drugu, medjutim sad kad sam uzela ujutru da uradim test na onom od juce sam vidjela blijedu crtu da li je moguce da sam trudna?
Test se mora ocitati u vremenu u kojem je naznaceno na svakom pojedinom testu. To je najcesce 10 minuta, tako da sve vise od toga moze pokazati lazni rezultat. Ukoliko ti kasni menstruacija, napravi za 2 dana ponovno test s prvim jutarnjim urinom pa ako pokaze crticu, makar vrlo blijedu, onda je sigurno rijec o trudnoci sretno!
Baby P 03/21 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji