Druga jedva vidljiva crta na testu za trudnocu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

SAYuRI

Broj poruka: 1162

Prijavi adminu

Nana01

Pozdraav zenee,napravila sam ovaj test cak 10 dana prije menstruacije,jer sam ih kupila jako povoljno i cisto iz znatizelje isla napraviti test,pa jel vidi koja od vas svijetlu crticu?🤔
    https://ibb.co/j59SvJP

😩 jos cete poceti da se testirate prije ovulacije 🙄 
    Evaporacijska, prerano je , nije se jos desila ni implantacija u matericu a kamoli da se testiras…ne bacaj pare bezveze…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Ela 👱🏼‍♀️

Broj poruka: 84

Prijavi adminu

Može li mi neko objasniti šta se dešava sa testom , uradila sam ga maloprije 2 dana prije očekivane menst. 
    Prvo mi je pokazalo ovako u roku od minut 
    https://ibb.co/GPt2vRK 
    Zatim sam ga ostavila od šoka da se skroz posuši i sada je čist nema više druge crte/sjene 😳😳 
    Kako je to moguće ? Ako neko ima iskustva neka piše 

🙋🏼‍♀️ 32 🙋🏻‍♂️ 31
    3 godine braka
    03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
    09/2021 missed ab 💔

SAYuRI

Prijavi adminu

Ela 👱🏼‍♀️

Može li mi neko objasniti šta se dešava sa testom , uradila sam ga maloprije 2 dana prije očekivane menst.
    Prvo mi je pokazalo ovako u roku od minut
    https://ibb.co/GPt2vRK
    Zatim sam ga ostavila od šoka da se skroz posuši i sada je čist nema više druge crte/sjene 😳😳
    Kako je to moguće ? Ako neko ima iskustva neka piše

Koje druge crte? Ako mislis na ove dvije lijevo od kontrolne to je mjesto gdje se spaja ta spuzvica ( ne znam kako da nazovem) sa test trakom, testna linija bi trebala biti puno bliza kontrolnoj, mislim da si samo previse umocila test u urin …. Sutra jos jedan i rijesena dilema, ako si trudna i naredni mora biti pozitivan i linija vec treba biti jasna bez sumnje… sretno 🤞🤞

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

Ela 👱🏼‍♀️

Broj poruka: 84

Prijavi adminu

SAYuRI

Koje druge crte? Ako mislis na ove dvije lijevo od kontrolne to je mjesto gdje se spaja ta spuzvica ( ne znam kako da nazovem) sa test trakom, testna linija bi trebala biti puno bliza kontrolnoj, mislim da si samo previse umocila test u urin …. Sutra jos jedan i rijesena dilema, ako si trudna i naredni mora biti pozitivan i linija vec treba biti jasna bez sumnje… sretno 🤞🤞

Upravu si 🤦🏼‍♀️ ovo i jest neki bezvezni test , ako ne dođe za 2 dana kako ju i očekujem kupujem digitalac da vidim kako stoje stvari
    Malo mi je ovo sve bilo čudno pa sam zato podjelila s forumom , ali realno je glupo 🤣🤣🤣

🙋🏼‍♀️ 32 🙋🏻‍♂️ 31
    3 godine braka
    03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
    09/2021 missed ab 💔

SAYuRI

Prijavi adminu

Anarkišta

Ela 👱🏼‍♀️

SAYuRI

Upravu si 🤦🏼‍♀️ ovo i jest neki bezvezni test , ako ne dođe za 2 dana kako ju i očekujem kupujem digitalac da vidim kako stoje stvari
    Malo mi je ovo sve bilo čudno pa sam zato podjelila s forumom , ali realno je glupo 🤣🤣🤣
    ne slušaj ti nju, vidi se blaga roza linija, hajde na dan očekivane ponovi isti test, jer ako napraviš sa drugom vrstom testa, mogućnost je velika da pokaže drugačiji rezultat. Na ovom bi se svakako trebalo vidjeti bolje ako je sve uredno. Sretno!

Neodoljivo podsjecas na gramaticki nepismenu Kejsi 😂😂😂😂

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

• regica123

Broj poruka: 512

Prijavi adminu

Cure znam koliko ste nestrpljive (i ja sam bila), ali stvarno nema smisla testirat se prije izostanka menstruacije. Ja sam se osobno uvjerila - testirala se samo 2 dana prije ocekivane menstruacije i dobila negativan test, kad ono za 5 dana - itekakoo pozitivan i evo nas u 9+3 😍
    Samo strpljivo, cekajte da prodje bar 2 dana od izostanka menstruacije i definitivno preporucam onaj ClearBlue, ovi ostali su jako losi, na ovom drugom mi je trebalo ujutro bar 5 min da se pojavi druga crta dok na ClearBlue se plusic vidio odmah i to u vecernjim satima.
    Ugl cure samo jako, doci ce trudnoca kad-tad samo vjerujte i pratite plodne dane, ali nema smisla testiranje prije izostanka menstruacije.

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

Garawa¤

Broj poruka: 2525

Prijavi adminu

Ela 👱🏼‍♀️

SAYuRI

Crta se vidi ali Sayuri je u pravu.. to ti je drugi nalet tekućine.. i nenormalno ravno ide kroz test..  desilo mi se nekoliko puta.. prođe do kraja i ne ostane ništa na testu onda.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

SAYuRI

Prijavi adminu

regica123

i definitivno preporucam onaj ClearBlue, ovi ostali su jako losi

🤦🏼‍♀️ 

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

• regica123

Broj poruka: 512

Prijavi adminu

SAYuRI

regica123

🤦🏼‍♀️

Cemu ovo? Ja govorim iz iskustva nekome kome je ClearBlue jedini ODMAH pokazao jasan plus, a ostali jedva vidljivu crticu i to nakon 5-6 min cekanja.
    Mislim da ovakve reakcije su sasvim nepotrebne i ako mislite da ste najpametniji i ovako reagirate na necije tople preporuke iz vlastitog iskustva ne znam sto radite na forumu.
    Lp

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

SAYuRI

Prijavi adminu

regica123

SAYuRI

regica123

🤦🏼‍♀️
    Cemu ovo? Ja govorim iz iskustva nekome kome je ClearBlue jedini ODMAH pokazao jasan plus, a ostali jedva vidljivu crticu i to nakon 5-6 min cekanja.
    Mislim da ovakve reakcije su sasvim nepotrebne i ako mislite da ste najpametniji i ovako reagirate na necije tople preporuke iz vlastitog iskustva ne znam sto radite na forumu.
    Lp

Zato sto si preporucila najgori test na trzistu… a ja ti govorim iz iskustva godina i iskustava nekoliko foruma, CB je smece….

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.