Drage trudnice i mame,
Jeste li pile Donat Mg tijekom trudnoće? Je li vam pomogao kod žgaravice, zatvora, grčeva u nogama ili kod nekih drugih tegoba?
Probala sam, ali kako inače ne volim gazirano, a uz to je još i gorak, ne odgovara mi. No, ako mi netko potvrdi da je sigurno djelotovoran, potrudit ću se popit koju čašu
Ja ga svaki dan popijem litru za probavu kod mene nema pomoci ali nemam grceve u nogama jos-
Imala sam uzasnih problema sa zgaravicom, pa sam ga probala piti zbog toga. Nije pomoglo.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Meni je malo pomogao sa stolicom, a za žgaravicu pomogne samo koji minut i ajmo sve ispočetka. Piše na Donatu da za zatvor treba popiti 2 dcl na tašte i 1 dcl prije spavanja, ali nekada ni to ne pomogne.
Ja sam imala probleme sa zatvorom, malo i hemeroidima i redovito sam pila Donat mg. I pomagao mi je!
Obavezno ujutro na tašte jednu čašu, a i tijekom dana po pola čaše... Na početku mi je imao malo neobičan okus, ali navikla sam se. Par puta sam ga pila i prije nego sam bila trudna baš radi magnezija i grčeva u nogama. Tako da definitivno preporučam
Ja sam ga pitala gotovo cijelu trudnoću - prvo zbog mučnina, a kasnije zbog žgaravice. Kod mučnina mi je baš pasalo gazirano, a ne volim nikakve gazirane sokove tako da sam ga pila valjda litru dnevno. Kasnije kod žgaravice mi je isto dosta pomogao...
Pijem ga od prvog dana svaki dan oko 3,4 dcl..pomaže mi u probavi i sa žgaravicom, a i kažu da je dobar u trudnoći.....preporučujem ga svakoj trudnici...
Nisam ga pila jer mi se okus tijekom trudnoće nije svidjao pa ga nisam mogla vidjeti ni nacrtanog. Sada ga bez problema mogu piti, a pijem ga kad imam većih poteškoća i može pomoći. Inače nije mi fin i ne pijem ga rado.
Meni je par puta bilo muka i imala sam žgaravicu te sam ga probala, jako mi je pasao te ga stalno imam doma. Okus mi ne smeta, glavno da mu je učinak dobar. Inače sam u 7. tjednu
Sortiraj odgovore
Najstariji