Mi još nismo dobili nikakav poklon osim bijele kape u startu. Ne znam kad daju ostalo i što uopće daju, nisam ni pogledala :)
ProudMomy je skroz u pravu: sad vas namame poklonima, a poslije ćete imati problema s podizanjem novaca jer ni dijete ne može s novcima raspolagati do ne znam točno koje godine pa se tu opet zove Centar. Stvarno, kao da ste najgori kriminalci. Najsigurnije vam je napraviti račun na svoje ime ipomalo uplaćivati pa kad djetetu zatreba novi namještaj/roba/bicikl ne morate se pravdati nikome.
Štednja na ime roditelja, ne moraš podnositi nikakav zahtjev u slučaju podizanja i dobivaš kamatu. A kakva su vremena došla, možda ćemo se vratiti i štednji u čarapi.
Od rođenja klinca imamo Medo Štedo stednju u Erste banci... sve novce koje smo dobili za klinca za rođenje, krstenje, rockase smo automatski stavljali na stednju za njegovu buducnost... receno nam je da se mjesecno moze dici 10.000kn bez Centra za socijalnu skrb... Kamatne stope su do 3,85% i plus dodatna premija od 15% na kamatu... skupljanjem novcica skupljate i bodove koje mozete mjenjati za plisance, privjeski, rucnike, ruksake, kisobrane... a i povodom blagdana rodendana stizu kuponi i presonalizirana slikovnica...ima jos i to da uz identifikaciju stednje Medo Stedo dobivate pogodnosti na određenim prodajnim mjestima... Za sada zadovoljni :)
Dizem temu. Trebali bi ovih dana otvorit stednju bebacu, pa me zanima ima li tko kakvu preporuku?
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Sortiraj odgovore
Najstariji