Ma ja mislim da sad vise necu raditi do nedjelje..jer sam stvarno pod stresom..nekih sinotoma nemam osim temperature dnevne oko 37,2 i povremenih grceva..
Strpit cu se pa budem vidjela sta bude..
Ako Bog da,ako ne ne..bude drugi put..
hvala ti na podrsci i savjetima.. 😘
Hej cure
Imam jedno pitanje tj vise savjet
Nedavno sam se udala, i muz i ja pokusavamo dobiti bebu. Iako penis nije bio cijeli dolje prije velikog finisa nego na pola, prijateljica me uvjerava da nisam trudna a ja se zbilja osjecam cudno, stalni grcevi i pospanost. Mengu trebam dobiti tek za 6 dana pa ne znam dal da kupim test ili da pricekam tih 6 dana da vidim sta ce biti?
Unaprijed Vam hvala na savjetima :))) 💙
Hej cure
Nedavno sam se udala, i muz i ja pokusavamo dobiti bebu. Iako penis nije bio cijeli dolje prije velikog finisa nego na pola, prijateljica me uvjerava da nisam trudna a ja se zbilja osjecam cudno, stalni grcevi i pospanost. Mengu trebam dobiti tek za 6 dana pa ne znam dal da kupim test ili da pricekam tih 6 dana da vidim sta ce biti?
Pokušaj ne misliti na to i pričekati barem još tih par dana do kašnjjenja m ako želiš biti sigurna. Mislim, postoji i test koji otkriva do 5 dana ranije t i li vađenje krvi ali preporučam ti strpljenje.😀
Hej cure
Pokušaj ne misliti na to i pričekati barem još tih par dana do kašnjjenja m ako želiš biti sigurna. Mislim, postoji i test koji otkriva do 5 dana ranije t i li vađenje krvi ali preporučam ti strpljenje.😀
Ok, hvala ti puno na savjetu 😀
Kasni mi vec jedanest dana radila sam vec test pre dva dana i bio je negativan ja jos nisam dobila cudno se osjecam stalno idem u wc da piskim muka mi je samo ujutru od cigarete a preko dana nista imam cudan osjecaj u stomaku dali sam trudna
Mislim da ti na pitanje ne može nitko ovako odgovoriti. Po meni, ponovi test doma, ujutro sa prvom jutarnjom. Vidi što će ti reći. Ako je negativan a i dalje nema menge, ja se ne bih zezala nego trk giniću
dobra večer.. nova sam ovdje i treba mi savjet hitno.. imam mens. redovno već 5 godina 15.1.sam bila kod ginekologa i dao mi je vaginalete nakon njih sam imala nezaštićeni odnos s zaručnikom al sam ju dobila 29.1. i trajala je kao i inače 5 dana i bila je jednko obilna i puna bolova..papa test mi je bio loš imala sam bakteriju i pili smo tablete i ja sam koristila kremu za rodnicu ali smo prije toga imali nezaštićen odnos nakon tih tableta nismo imali nista .. dobila sam ju 2.2. 2 dana ranije i kako su mi prva 3 dana jako obilna.. prvi dan je bilo jako malo krvi i to svijetla ali prek noći je bila dosta obilna sutra dan je bilo malo krvi i ništa prestala sam ju imati.. niada mi nije bila takva uvijek je bila točna i jednako bolna i obilna ni po strsom ni pod nikakvom upalom.. unazad tog perioda tj već 2 tjedna imamo jako velike mučnine po cijeli dan ...cijeli vikend ležim i sva sam umorna ..imam bol u donjem dijelu stomaka i napuhana sam sva i češće idem na wc..napravila sam test 6 dana nakon sto je mens. zavrsila i bio je negativan..sto da radim? moze li neki savjet?
dobra večer.. nova sam ovdje i treba mi savjet hitno.. imam mens. redovno već 5 godina 15.1.sam bila kod ginekologa i dao mi je vaginalete nakon njih sam imala nezaštićeni odnos s zaručnikom al sam ju dobila 29.1. i trajala je kao i inače 5 dana i bila je jednko obilna i puna bolova..papa test mi je bio loš imala sam bakteriju i pili smo tablete i ja sam koristila kremu za rodnicu ali smo prije toga imali nezaštićen odnos nakon tih tableta nismo imali nista .. dobila sam ju 2.2. 2 dana ranije i kako su mi prva 3 dana jako obilna.. prvi dan je bilo jako malo krvi i to svijetla ali prek noći je bila dosta obilna sutra dan je bilo malo krvi i ništa prestala sam ju imati.. niada mi nije bila takva uvijek je bila točna i jednako bolna i obilna ni po strsom ni pod nikakvom upalom.. unazad tog perioda tj već 2 tjedna imamo jako velike mučnine po cijeli dan …cijeli vikend ležim i sva sam umorna ..imam bol u donjem dijelu stomaka i napuhana sam sva i češće idem na wc..napravila sam test 6 dana nakon sto je mens. zavrsila i bio je negativan..sto da radim? moze li neki savjet?
Raditi test 6 dana nakon menstruacije vam nema apsolutno nikakvog smisla, bacen novac. najbolje vam se obratiti vasem ginekologu, mislim da je to jedina kompetentna osoba koja vam moze pomoci u ovoj situaciji, jer i sami navodite da imate kojekakvih drugih gin problema.
Sretno
Bok cure ovako pokusavamo imati bebu zadnja menstruacija mi je traja dan i pol i to sukrivica nakon toga sam pocela dobijati simptome i napravila sam danas test i pokzao je dvije crtice nakon 15mim pokazala mi se jedna crtica do iduce menstracije imam 2 dana ali nemam siptome da cud dobiti nz jel sam trudna ili ne
Sta pise u testu?Ove koje sam ja radila je pisalo gledat rezultat unutar 5 min!Izvan toga ne vrijedi!Kupi test,napravi ujutro,a prije procitaj upute!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji