Dali sam trudna

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Matea1
    08. Veljača 2018. 12:09

Ma ja mislim da sad vise necu raditi do nedjelje..jer sam stvarno pod stresom..nekih sinotoma nemam osim temperature dnevne oko 37,2 i povremenih grceva..
    Strpit cu se pa budem vidjela sta bude..
    Ako Bog da,ako ne ne..bude drugi put.. 
    hvala ti na podrsci i savjetima.. 😘

• DoraZagreb
    09. Veljača 2018. 03:16

Hej cure
    Imam jedno pitanje tj vise savjet
    Nedavno sam se udala, i muz i ja pokusavamo dobiti bebu. Iako penis nije bio cijeli dolje prije velikog finisa nego na pola, prijateljica me uvjerava da nisam trudna a ja se zbilja osjecam cudno, stalni grcevi i pospanost. Mengu trebam dobiti tek za 6 dana pa ne znam dal da kupim test ili da pricekam tih 6 dana da vidim sta ce biti?

Unaprijed Vam hvala na savjetima :))) 💙

09. Veljača 2018. 05:03

DoraZagreb

Hej cure
    Nedavno sam se udala, i muz i ja pokusavamo dobiti bebu. Iako penis nije bio cijeli dolje prije velikog finisa nego na pola, prijateljica me uvjerava da nisam trudna a ja se zbilja osjecam cudno, stalni grcevi i pospanost. Mengu trebam dobiti tek za 6 dana pa ne znam dal da kupim test ili da pricekam tih 6 dana da vidim sta ce biti?

Pokušaj ne misliti na to i pričekati barem još tih par dana do kašnjjenja m ako želiš biti sigurna. Mislim, postoji i test koji otkriva do 5 dana ranije t i li vađenje krvi ali preporučam ti strpljenje.😀

• DoraZagreb
    09. Veljača 2018. 13:44

Ena31

DoraZagreb

Hej cure

Pokušaj ne misliti na to i pričekati barem još tih par dana do kašnjjenja m ako želiš biti sigurna. Mislim, postoji i test koji otkriva do 5 dana ranije t i li vađenje krvi ali preporučam ti strpljenje.😀

Ok, hvala ti puno na savjetu 😀

• peros102@gmail.com
    09. Veljača 2018. 18:47

Kasni mi vec jedanest dana radila sam vec test pre dva dana i bio je negativan ja jos nisam dobila cudno se osjecam stalno idem u wc da piskim muka mi je samo ujutru od cigarete a preko dana nista imam cudan osjecaj u stomaku  dali sam trudna

09. Veljača 2018. 19:47

Mislim da ti na pitanje ne može nitko ovako odgovoriti. Po meni, ponovi test doma, ujutro sa prvom jutarnjom. Vidi što će ti reći. Ako je negativan a i dalje nema menge, ja se ne bih zezala nego trk giniću 

• Bibi169
    04. Ožujak 2018. 22:18

dobra večer.. nova sam ovdje i treba mi savjet hitno.. imam mens. redovno već 5 godina 15.1.sam bila kod ginekologa i dao mi je vaginalete nakon njih sam imala nezaštićeni odnos s zaručnikom al sam ju dobila 29.1. i trajala je kao i inače 5 dana i bila je jednko obilna i puna bolova..papa test mi je bio loš imala sam bakteriju i pili smo tablete i ja sam koristila kremu za rodnicu ali smo prije toga imali nezaštićen odnos nakon tih tableta nismo imali nista .. dobila sam ju 2.2.  2 dana ranije i kako su mi prva 3 dana jako obilna.. prvi dan je bilo jako malo krvi i to svijetla ali prek noći je bila dosta obilna sutra dan je bilo malo krvi i ništa prestala sam ju imati..  niada mi nije bila takva uvijek je bila točna i jednako bolna i obilna ni po strsom ni pod nikakvom upalom.. unazad tog perioda tj već 2 tjedna imamo jako velike mučnine po cijeli dan ...cijeli vikend ležim i sva sam umorna ..imam bol u donjem dijelu stomaka i napuhana sam sva i češće idem na wc..napravila sam test 6 dana nakon sto je mens. zavrsila i bio je negativan..sto da radim? moze li neki savjet?

04. Ožujak 2018. 22:36

Bibi169

dobra večer.. nova sam ovdje i treba mi savjet hitno.. imam mens. redovno već 5 godina 15.1.sam bila kod ginekologa i dao mi je vaginalete nakon njih sam imala nezaštićeni odnos s zaručnikom al sam ju dobila 29.1. i trajala je kao i inače 5 dana i bila je jednko obilna i puna bolova..papa test mi je bio loš imala sam bakteriju i pili smo tablete i ja sam koristila kremu za rodnicu ali smo prije toga imali nezaštićen odnos nakon tih tableta nismo imali nista .. dobila sam ju 2.2. 2 dana ranije i kako su mi prva 3 dana jako obilna.. prvi dan je bilo jako malo krvi i to svijetla ali prek noći je bila dosta obilna sutra dan je bilo malo krvi i ništa prestala sam ju imati.. niada mi nije bila takva uvijek je bila točna i jednako bolna i obilna ni po strsom ni pod nikakvom upalom.. unazad tog perioda tj već 2 tjedna imamo jako velike mučnine po cijeli dan …cijeli vikend ležim i sva sam umorna ..imam bol u donjem dijelu stomaka i napuhana sam sva i češće idem na wc..napravila sam test 6 dana nakon sto je mens. zavrsila i bio je negativan..sto da radim? moze li neki savjet?

Raditi test 6 dana nakon menstruacije vam nema apsolutno nikakvog smisla, bacen novac. najbolje vam se obratiti vasem ginekologu, mislim da je to jedina kompetentna osoba koja vam moze pomoci u ovoj situaciji, jer i sami navodite da imate kojekakvih drugih gin problema. 
    Sretno

• Magitos😊
    06. Ožujak 2018. 18:21

Bok cure ovako pokusavamo imati bebu zadnja menstruacija mi je traja dan i pol i to sukrivica nakon toga sam pocela dobijati simptome i napravila sam danas test i pokzao je dvije crtice nakon 15mim pokazala mi se jedna crtica do iduce menstracije imam 2 dana ali nemam siptome da cud dobiti nz jel sam trudna ili ne

mamika3
    06. Ožujak 2018. 18:58

Sta pise u testu?Ove koje sam ja radila je pisalo gledat rezultat unutar 5 min!Izvan toga ne vrijedi!Kupi test,napravi ujutro,a prije procitaj upute!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.