Dali sam trudna

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Veljača 2018. 13:47

Danibroz

Poštovani,

Zanima me, spavao sam s curom, imali smo spolni odnos par puta nezastičeno ali nijednom nisam ejakuirao u nju ali me strah da je ipak malo toga mozda i otislo iako nisam. danas joj je trebala biti dan kad treba dobit menstruaciju ali još nista nije dobila. par puta smo stupili u spolni odnos ali da smo koristili prezervative i nije pukao sve je u redu. to se sve dogadalo tjedan dana prije nego bi trebala dobiti vjerojatno joj malo kasni. Nekoristi nikakve kontrecepcijske pilule i ništa od tog nepije. samo me zanima dali je ona sad trudna?

To ovako telepatski nitko ne moze znati. Ako danas ne dobije menstruaciju,  sutra ujutro neka napravi test.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Marintmb5
    06. Veljača 2018. 17:38

Moze pitanje curi mi kasne stvari 25 dana test je negativan rađen pred 3 dana pa nam nije bas jasno inace probavamo vec 3 mj

MamaTroje
    06. Veljača 2018. 17:41

Ima loših testova. Pokušajte vaditi bhcg. Dođe cca 200 kn kod privatnika. Ili kupite još ovih nepouzdanih na trake.

06. Veljača 2018. 17:47

Marintmb5

Moze pitanje curi mi kasne stvari 25 dana test je negativan rađen pred 3 dana pa nam nije bas jasno inace probavamo vec 3 mj

Najbolje da se naruči ginekologu, najbolje ćete tako znati dali se radi o trudnoći ili postoji drugi razlog kašnjenja...i ja bi napravila još koji test, s prvom jutarnjom mokraćom, digitalni clearblue,ili običan al ovaj odmah u sučaju trudnoće pokazuje i tjedne...sretno

• Marintmb5
    06. Veljača 2018. 18:03

Clear blue smo napravili ali bljeda vodoravna crta

MamaTroje
    06. Veljača 2018. 18:05

Clearblue je meni pokazivao negativno kada sam bila trudna.

• Marintmb5
    06. Veljača 2018. 18:07

A koji je najbolje uzet

06. Veljača 2018. 18:17

ja sam napravila ovaj, oko 30kn iz Mullera,ispostavio se točan..

MamaTroje
    06. Veljača 2018. 18:35

Najbolje je izvaditi krv.

• Matea1
    06. Veljača 2018. 21:44

Evo moje aituacije..imali smo nezasticene odnose tjekom plodnih dana i ovulavije..i cudna sam si u zadnjih par dana..imam i temp.poviseu do 37,3 i ujutro napravim test na 8dpo i negativan..odem na posao vratim se i pogledam test kad vidim plus ali ne cijeli drugi dio se bas i nevidi..znam da se ne treba gledati nako 10-15 min ali sam se tako ponadala..sutra ujutro cu ponoviti!? Sta vi mislite o tome? Ima li tko sa slicnim iskustvom? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.