Poštovani,
Zanima me, spavao sam s curom, imali smo spolni odnos par puta nezastičeno ali nijednom nisam ejakuirao u nju ali me strah da je ipak malo toga mozda i otislo iako nisam. danas joj je trebala biti dan kad treba dobit menstruaciju ali još nista nije dobila. par puta smo stupili u spolni odnos ali da smo koristili prezervative i nije pukao sve je u redu. to se sve dogadalo tjedan dana prije nego bi trebala dobiti vjerojatno joj malo kasni. Nekoristi nikakve kontrecepcijske pilule i ništa od tog nepije. samo me zanima dali je ona sad trudna?
To ovako telepatski nitko ne moze znati. Ako danas ne dobije menstruaciju, sutra ujutro neka napravi test.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Moze pitanje curi mi kasne stvari 25 dana test je negativan rađen pred 3 dana pa nam nije bas jasno inace probavamo vec 3 mj
Ima loših testova. Pokušajte vaditi bhcg. Dođe cca 200 kn kod privatnika. Ili kupite još ovih nepouzdanih na trake.
Moze pitanje curi mi kasne stvari 25 dana test je negativan rađen pred 3 dana pa nam nije bas jasno inace probavamo vec 3 mj
Najbolje da se naruči ginekologu, najbolje ćete tako znati dali se radi o trudnoći ili postoji drugi razlog kašnjenja...i ja bi napravila još koji test, s prvom jutarnjom mokraćom, digitalni clearblue,ili običan al ovaj odmah u sučaju trudnoće pokazuje i tjedne...sretno
ja sam napravila ovaj, oko 30kn iz Mullera,ispostavio se točan..
Evo moje aituacije..imali smo nezasticene odnose tjekom plodnih dana i ovulavije..i cudna sam si u zadnjih par dana..imam i temp.poviseu do 37,3 i ujutro napravim test na 8dpo i negativan..odem na posao vratim se i pogledam test kad vidim plus ali ne cijeli drugi dio se bas i nevidi..znam da se ne treba gledati nako 10-15 min ali sam se tako ponadala..sutra ujutro cu ponoviti!? Sta vi mislite o tome? Ima li tko sa slicnim iskustvom?
Sortiraj odgovore
Najstariji