Da li sam trudna?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    19. Listopad 2017. 09:39

Skoči na temu: tko planira i radi na bebi.

19. Listopad 2017. 09:40

Ponovi sutra ujutro test i to neki drugi kupi, ili odi vadit Bhcg iz krvi. Ovo nagadjanje i simptomi koje primjecujes te nece odvest nikuda. Sretno

Lucy16
    19. Listopad 2017. 19:34

Sorry ako sam nepristojna s pitanjem, imas 20 g, netko je spomenuo decka u Njemackoj i kud ti se zuri s trudnocom?? 

HappySeal
    20. Listopad 2017. 09:44

Pozdrav svima, 

Nova na forumu, 31 godina i planirala sam trudnoću. 

Zadnja menstruacija je bila 20.9. (početak), po mojoj aplikaciji kasni mi sada 5 dana. Inače je redovita (+/- 1-2 dana jednom svakih par mjeseci). 

Radili smo na bebi, nismo strogo ciljali plodne dane. Napravila sam dva testa (ona za 15 kn), jedan sinoć, jedan jutros i oba su pozitivna (dvije crtice). Osjećam napetost u donjem dijelu trbuha kao pred mengu, ali nekako drugačije. Ugl, sve ukazuje da bi to moglo biti to. 

Pošto mi ginić radi danas popodne, a i vikend će, mogu tek u ponedjeljak na vađenje krvi i sve to što se već radi :D 

Mislite li da je test u pravu? Znam da zvuči glupo, ali ne želim se prerano veseliti jer imamo određene dijagnoze koje smanjuju plodnost. 

27.6. 💙

Confused
    20. Listopad 2017. 10:13

HappySeal

Pozdrav svima,

Nova naforumu, 31 godina i planirala sam trudnoću.

Zadnja menstruacija jebila20.9. (početak), po mojoj aplikaciji kasni mi sada 5 dana. Inače je redovita (+/- 1-2 dana jednom svakih par mjeseci).

Radili smo na bebi, nismo strogo ciljali plodne dane. Napravila sam dva testa (ona za 15 kn), jedan sinoć, jedan jutros i oba su pozitivna (dvije crtice). Osjećam napetost u donjem dijelu trbuha kao pred mengu, ali nekako drugačije. Ugl, sve ukazuje da bi to moglo biti to.

Pošto mi ginić radi danas popodne, a i vikend će, mogu tek u ponedjeljak na vađenje krvi i sve to što se već radi :D

Mislite li da je test u pravu? Znam da zvuči glupo, ali ne želim se prerano veseliti jer imamo određene dijagnoze koje smanjuju plodnost.

Pozdrav i tebi i cestitam,jer nemoguce da dva testa budu lazno pozitivna ;)

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Ugolina
    20. Listopad 2017. 12:54

HappySeal

Pozdrav svima,

Nova naforumu, 31 godina i planirala sam trudnoću.

Zadnja menstruacija jebila20.9. (početak), po mojoj aplikaciji kasni mi sada 5 dana. Inače je redovita (+/- 1-2 dana jednom svakih par mjeseci).

Cestitam ti! Naravno da su dva testa u pravu,plus kasni ti pet dana

HappySeal
    20. Listopad 2017. 13:17

27.6. 💙

HappySeal
    20. Listopad 2017. 13:18

Ne znam kako sam uspjela staviti prazan post, a ne mogu ga editirati! 

Hvala cure! Prvi mi je put i nemam pojma u što se upuštam, ali jako sam sretna! Hvala na pomoći!

27.6. 💙

Ugolina
    21. Listopad 2017. 12:21

Hajahaha,za pocetak se prebaci na temu ljetne bebe 2018. 😂😂😂

• Sanchika
    04. Studeni 2017. 13:09

Zdravo devojke,

Prvi put sam na ovakvim stranicama i prvi put pisem

Imam jednu nedoumicu i treba mi pomoc .

Od kada znam za sebe menstruacija mi traje po 6 dana , a u poslednja 3 meseca samo 2 i treci dan braonkasti iscedak .. i imam grceve u stomaku i probada me i tako skroz neki cudan osecaj u donjem delu stomaka.

prethodnu menstruaciju sam imala 4 oktobra a onda nezasticen odnos sa muzem 20 og Oktobra, dobila sam sam sledecu menstruaciju 1og novembra ali je jako kratko trajala samo 2 dana i onda braonkasti iscedak 1 dan .

Sta to moze biti?
    Jel bih trebala posetiti ginekologa?

Hvala unapred na odgovoru

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.