Prvu dobila nakon 2 mjeseca, dojila sam i bile su redovite. Nakon 7 mj su počele kasniti, po tjedan, 10 dana. Uskoro ću na kontrolni ginekološki pa ćemo vidjet jel sve u redu.
Zdravo porodila sam se beba mi ima 6 punih imala sam redovnu menstrulaciju a sad mi kasni 2 meseca dojim bebu dalije to mozda zbog toga pravilasam test na trudnocu dva puta negativna su oba
Zdravo porodila sam se beba mi ima 6 meseca punih imala sam redovnu menstrulaciju a sad mi kasni 2 meseca dojim bebu dalije to mozda zbog toga pravilasam test na trudnocu dva puta negativna su oba
Zdravo porodila sam se beba mi ima 6 meseca punih imala sam redovnu menstrulaciju a sad mi kasni 2 meseca dojim bebu dalije to mozda zbog toga pravilasam test na trudnocu dva puta negativna su oba
rodila sam prije tocno 5 mj i nisam jos dobila menstruaciju.. do prije mjesec dana sam samo dojila malog a sada samo tu i tamo kad hoce prihvatit sisu.. to je najcesce samo po noci... u zadnjih nekoliko dana cesto me znaju bolit jajnici i hvataju me grcevi.. kad produ grcevi boli me stomak jako kao kad sam trebala dobit menstruaciju prije nego sam rodila...da li da se brinem i da odem doktorici ili je to normalno.. koja su vasa misljenja i iskustva....
rodila sam prije tocno 5 mj i nisam jos dobila menstruaciju.. do prije mjesec dana sam samo dojila malog a sada samo tu i tamo kad hoce prihvatit sisu.. to je najcesce samo po noci… u zadnjih nekoliko dana cesto me znaju bolit jajnici i hvataju me grcevi.. kad produ grcevi boli me stomak jako kao kad sam trebala dobit menstruaciju prije nego sam rodila…da li da se brinem i da odem doktorici ili je to normalno.. koja su vasa misljenja i iskustva….
Posjet doktorici svakako noje na odmet, vase zdravlje je u pitanju i vase dijete treba zdravu majku.
Moje osobno iskustvo je to da su mi menstruacije iza poroda bole redovite na 28 dana dok je dojenje bilo na zahtjev i ucestalo, kako sam se vratila na posao s 12 mj djetetovog zivota tako su mi se i cikluai poremetili na 26-40 dana, objasnjenje ginekologa je bilo to da mi je organizam zbunjen hormonalnim oscilacijama i da je to normalno, ali provjerite kakva je situacija kod vas.
Ako moze neko strucan da mi odgovori. Da prezivim agoniju do ponedeljka.
Pre skoro godininu dana sam se porodila. Mesec dana od prestanka lohija sam dobijala svaki mesec,tacno u min. Sa svim propratnim simptomimam pms-a. Dojila sam bebu na zahtev.
Od proslog meseca sam je dojila samo ujutru i uvece,i tada mi je kasnila 5 dana.
Sad sam trebala dobiti u nedelju ali jos uvek nisam. Prestala sam da je dojim od ponedeljka.
Sredinom meseca nisam imala odnose a vecina odnosa ne bila sa zastitom.
Da li je to zbog prestanka dojenja ili sam mozda ipak zatrudnela(mada i tada kad je bilo bez kondoma,bio je prekinuti smosaj).
Pomozite.
Djete sisa a menstruacija kasni prije tjedan dana radila test i negativan je.boli me trbuh i imam osjecaj da ce doci a nje nema.dal se nekom deselilo to ibila redovita do proslog mjeseca.
Sortiraj odgovore
Najstariji