Menstruacija kasni zbog dojenja?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • inesmanuela

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Evo ovako, majka san šestomjesečne curice. Zanima me da li ikome menstruacija bila kao meni. Dobila sam je odmah nakon onih 6 tjedana, zatim sam je imala 4 puta u 2 mjeseca…pa je kasnila 10-ak dana i sad opet kasni. Pitam jer sam imala strašan porod (vakuum) i strah me da ne zatrudnim ponovno , štitim se ja ali opet…
    Bila san u ginekologa mjesec i pol nakon poroda i papa je u redu. Da li je normalno ovo?

  • Avatar kisica

    kisica

    Broj poruka: 60

    Prijavi adminu

    Ja sam dojila kratko, 20tak dana, tako da nemam baš neka iskustva sa time.
    Ali redovito pratim forume već godinama, i čitajući razna pitanja majki i odgovore na njih, mislim da nemate razloga za strah. Obično se uvijek naglašava da za vrijeme dojenja ciklus može biti neredovit, i svakakav.
    Nadam se da će se javiti neka mama koja je dojilja.

  • Avatar Dijanna

    Dijanna

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Ja sam prvu dobila 4 mjeseca nakon poroda, a druga mi je kasnila 11 dana, a inače su bile točne u dan. Bila kod gin, sve u redu, rekla je da dok dojim da ne očekujem redovite menstruacije… tako da je normalno… :)

  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Draga Inesmanuela, pročitajte odgovor stručnjaka na Vaše pitanje: https://klokanica.24sata.hr/beba/mama-poslije-poroda/mogu-li-ostati-trudna-dok-dojim-714 [klokanica.24sata.hr]

  • inesmanuela

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    pročitala sam hvala vam puno :)

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    S prvom kćerkom nakon babinja sam menstruaciju dobila tek nakon 6 mjeseci, druga je stara 5 i pol i još nisam dobila. Moj ginić je reko da je sve ok i da ne brinem.

  • mama2zg

    Broj poruka: 35

    Prijavi adminu

    Nakon oba dva poroda prvu mjesečnicu sam dobila točno nakon 7 mjeseci… Oboje djece sam dojila, mlađega jos dojim… eh, blažena trudnoća i dojenje…:))

  • Avatar Andydea2

    Andydea2

    Broj poruka: 73

    Prijavi adminu

    Ja sam dobila nakon točno 6mj.prvu menstruaciju,pa ju onda nisam imala 2mj.,pa onda opet 50 dana…sve je to normalno ako se doji. Svog sina dojim na zahtjev (15mj.) i naravno što se više doji to je manja vjerovatnost da će se ciklusi izregulirati. Što se tiće trudnoće,bez obzira na cikluse može se ostati trudna (govorim iz iskustva) isto tako i da majka uopće nije još dobila menstruaciju ni nakon godine dana što doji,može ostati trudna. Kod dojenja je sve moguće !

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Dobila prvu nakon 7 mjeseci, druga je kasnila 20ak dana, a treca je vec dosla na vrijeme. Mali sad ima 9 mj i jos uvijek dojim. Mislim da je to sve normalno, treba vremena da sve to sjedne na svoje mjesto i da se ciklus ustali.

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • Avatar malaMi

    malaMi

    Broj poruka: 30

    Prijavi adminu

    Meni svi govore da je u redu sve do 20 mjeseci nakon poroda ako se redovito doji.
    Ja je još nisam dobila ni nakon 11 mjeseci……

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.