Britanci bi zabranili MPO nakon četrdesete

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar antea11

    antea11

    Broj poruka: 20

    Prijavi adminu

    Priroda je prema nama ženama okrutnija nego prema muškarcima… ali 40 mi je nekako prestroga granica… jer ipak puno toga ovisi o ženi, nisu sve žene iste. A i neke žene i prirodno ostaju trudne s 42,43… a ako medicina može pomoći, zašto ne bi iskoristili sve što znanost omogućava?

  • elfi

    Broj poruka: 14

    Prijavi adminu

    Prvi put sam postala majka u 26. godini,prirodnim putem.Nažalost kod mene je sekundarni sterilitet u pitanju,nisam uopće razmišljala da ne mogu imati još djece.Sada sam osuđena na liječničku pomoć,i nadam se uspjehu.Osobno ne osjećam se prestarom,za još jedno dijete,svjesna sam komplikacija,a opet kad vidim da su žene u četrdesetima rodile tek prvo dijete to me ohrabruje na novi pokušaj.

  • sretna42

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    ja sam u 42 imala MPO , uspilo iz prve , proslo sve super i sad imam klinca od godinu dana, i dajem podrsku svim zenama da probaju dokle god se tako osjecaju jer biti majka je nesto najlipse

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.