Samo za info…ja sam se na kraju cijepila 2.dozom protiv corone…dosla na velesajam, zastitar kad me vidio odmah me pustio da idem preko reda😅 ne bi mogla inace stajati tako dugo jer su ogromne guzve…a i ne smijem dugo stajati…
Jesi se naručila pa je svejedno bila gužva ili si išla bez narudžbe? Jer ja bi se otišla cijepiti sad nakon poroda, ali ne bi baš u neku gužvu + ne mogu ni dugo biti odvojena od beba 😕
I samo da vam javim - jučer nam je bila patronažna pa smo se vagali 😊 Dečko je na 3410g, a curka na 2730g tako da napredujemo 😁 Sljedeći tjedan prvi pregled kod pedijatrice pa ćemo vidjeti dalje 🤞🤞🤞
Ja sam se narucila preko egradana, za 18h na Velesajmu…ali to ne znaci nista…tamo je milijun ljudi…dosla sam i pitala zastitara da me pusti jer ne smijem stajati i trudna sam…kad je vidio moj trbuh odmah se uplasio da ne dobije jecmenac i pustio me…🤣 ljekarne sam zvala uglavnom ih ne mozes dobiti, a kad ih dobijes kazu da suim puni termini do kraja mjeseca…na zimskim bebama je jedna cura jucer napisala da je otisla na Kajzericu tamo je manja guzva isto rekla zastitaru..ja bi na tvom mjestu rekla da sam rodila nedavno i zamolila da me puste jer ni ti ne mozes stajati tako dugo…
Hm da... koma je s tom gužvom sad... možda se pročisti kroz koji tjedan kad opet malo splasne panika 😕 A nisam ni sama pametna... meni nije problem stajati, ali mi je problem vremenskog trajanja jer dojim i to znači da uglavnom imam max sat vremena za otići nešto obaviti prije nego doma nastane krš i lom 😄 A možda je to idealna prilika za pripremiti zalihu izdojenog 🤔
Tristan i Nora, 6.10.2021. 💙❤️
Jutro cure, samo da vam se javim kao sto rekoh u petak u 8.15 sam trebala imat kontrolu. Vecer prije otusirala sam se obrisala i osjetila kvrc, plodna voda. Dosli smo u BO u 21.30 i u 23.30 carski. Sve je super, decki su tezina kakvih su ih procjenili 2500 i 2200. Mene dosta boli kod dizanja iz kreveta, ali manje nego jucer 🥰

To get the
Lola38 čestitkeee!! 🥰🥰 Želim ti što brži oporavak i da se lijepo izmaziš sa svojim dečkima čim prije 💙💙

Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Lola38 čestitke!!!!!! Sreća do neba! Kakve prekrasne vijesti jutros 💖🤗
MPO: ICSI Čekamo curku i dečka 💙❤️
Sluzbeni termin 13.05. 🤩
Jutro cure, samo da vam se javim kao sto rekoh u petak u 8.15 sam trebala imat kontrolu. Vecer prije otusirala sam se obrisala i osjetila kvrc, plodna voda. Dosli smo u BO u 21.30 i u 23.30 carski. Sve je super, decki su tezina kakvih su ih procjenili 2500 i 2200. Mene dosta boli kod dizanja iz kreveta, ali manje nego jucer 🥰
Lolaaaaa kakvo iznenađenje 😍😍
Čestitam od srca mužu i tebi ❤️❤️
Mazite se, pazite i čuvajte🥰🥰
Jesu dečki s tobom ili ?? 🙂

Lola38 čestitam ❤️❤️, uzivaj sa svojim dečkima i kad budeš u mogućnosti javljaj nam se.
Moje curice rođene u 32 tjednu
Ema i Lara - 23.12.2021
Lola čestitam vam!! Prekrasne vijesti! ❤ neka se sto prije oporavis 🤞🏻

👱🏻♀️ 32, neprohodni jajovodi, PCOS, inzulinska rezistencija, AMH 26, FSH 6.5, LH 4.4.
👨🏻🦲 41, sve ok
05/2020: heterotopična trudnoća, 6.tt spontani.
07/2021: 1. IVF (Suprecur, Gonal 225 IU, Ovitrelle): 8 zrelih jajašca, 7 oplođenih, 5 blastica, 2 vraćene - biokemijska 🥺
09/2021: 1. FET 2 blastice 🙏
6 dnt: ➕ 9 dnt: 435 🥳 11 dnt: 835 🙏 15 dnt: 3695 🥰
1.UZV (6+2): imamo 2 srčeka ❤❤🙏🙏
Čestitam!! 🥳 želim ti brz oporavak i da uskoro idete doma u svoju rutinu
Cura i decko rođeni 3.3.2022. 🥰👶🏻👶🏼
Cure hvala na cestitkama🥰 i zeljama za brzi oporavak🤗😍 Da decki su samnom.

To get the
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji