BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iveeeee
    02. Studeni 2021. 21:16

Cure, evo ja sam izašla iz izolacije.  Sve je dobro, bili su blagi simptomi.
    U četvrtak idem na pregled. 
    Mislim da se nemate zasto uznemirivati oko pojedinačnih slučajeva. Po meni to nije ni trebalo biti u medijima, jer koja je svrha? Ne možete živjeti u staklenom zvonu, a realno mozete dobiti koronu i što onda, umirat od straha?

I ovo sad sto su počeli po medijima o trudnicama na respiratoru. Ma nemojte ni slusat to, pa svrha toga je samo uznemirivanje. Koju korist imate od toga, možete li spriječiti nešto u budućnosti? Ne možete. Jedino možete poludit od brige, a to opet neće spriječiti da dobijete ili ne dobijete.
    Okružite se pozitivnim stvarima, i nadajte se najboljem. To je sve što možete učiniti. 

• Kokolino4
    02. Studeni 2021. 21:50

Da, u pravu si...ajde baš mi je drago da si prošla sa blagim simptomima 🙃

• Pidoca
    02. Studeni 2021. 22:26

Iveee baš se slažem s tobom i drago mi je da ti je sve prošlo dobro ❤️

Moje curice rođene u 32 tjednu
    Ema i Lara - 23.12.2021

• Pidoca
    02. Studeni 2021. 22:27

Seniremmus super za pregled i bebice 💕

Moje curice rođene u 32 tjednu
    Ema i Lara - 23.12.2021

Tina-Miha
    02. Studeni 2021. 22:53

Nije mi bila namjera unesti negativu ovdje. Samo sam bila u šoku i zbunjena, pa sam automatski podijelila sa vama. 😕
    SeniRemmus jako mi je drago za bebe 🤍
    Iveeeee jako mi je drago da si super prošla kroz sve ❤️

Tina-Miha
    02. Studeni 2021. 22:56

vickivale

Ajme cure, niste me vi uznemirile… joj nikako!!! Ova situacija pokvarenog telefona s markotic je… dapace, vi djelujete kao normabelcic 😁
    Ajme zao mi je za ovu trudnicu, sad me neka tjeskoba oprala.. 😕😕
    Ja sam jucer pocela osjecati svoju djecu kako lupkaju… predivno je!!! 😍😍😍😍😍

Uživaj sada😍😍
    Moji su ful aktivni u zadnjih tjedan dana, zapravo, svaki dan sve više i više. Isto uživam u tome ❤️❤️
    Jedva čekam pregled da ih opet vidim..

Lola38
    03. Studeni 2021. 08:30

SemiRemmus super za pregled, neka nastavi tako🥰
    Iveeee drago mi je da si dobro🥰
    Zao mi je zbog te trudnice i bebe sto je ostala bez mame, to je nezamisliv gubitak.😪
    Sve se bojimo corone, imate dovoljno vremena za odluku o cijepljenju. 🤗
    Idemo sve zajedno pozitivno bez corone i politike na forumu do kraja nasih trudnoca🥰😍🤩 biti ce sve dobro.

To get the

Lola38
    03. Studeni 2021. 08:58

Imam jedno pitanje za sve cure. Radi se o bocicama, sa prvim djetetom nikad nisam koristila jer nije htijela, nisam inzistirala, odmah smo presli na kljun i vrlo brzo na casu. 
    Koliko mi treba bocica sobzirom da su blizanci?😅 Mislim kupit avent- ovu izdajalicu i jednu bocicu protiv kolika i sigurna sam da je to malo.😅

To get the

SeniRemmus
    03. Studeni 2021. 09:02

Lola38 mi imamo za sad 7 bočica koje smo dobili u paketu s izdajalicom, ali ni sama nisam pametna jel to puno ili malo 🙈 bas me zanimaju tuđa razmišljanja i iskustva na ovu temu 👍🏻🤗

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

• kate1991
    03. Studeni 2021. 11:07

Lola38 ja sam sa prvom curicom izdajala.. za hranjenje sam uzela 8 dr.Browns bocica i aventov veliki sterilizator i jednom dnevno prala bocice..
    Za izdajalicu imam 15 ak bocica koje idu na nju... h njima spremam u frizider i kasnije prebacujem ako beba be pojwdw taj dan u vrecice pa u zamrzivac.. tako cu i sa deckima sada ako bude mlijekeca dovoljno..

2017🖤
    2018🖤
    2019❤ MARIJA
    2021 💙💙 Tomislav i Petar

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.