Cure, evo ja sam izašla iz izolacije. Sve je dobro, bili su blagi simptomi.
U četvrtak idem na pregled.
Mislim da se nemate zasto uznemirivati oko pojedinačnih slučajeva. Po meni to nije ni trebalo biti u medijima, jer koja je svrha? Ne možete živjeti u staklenom zvonu, a realno mozete dobiti koronu i što onda, umirat od straha?
I ovo sad sto su počeli po medijima o trudnicama na respiratoru. Ma nemojte ni slusat to, pa svrha toga je samo uznemirivanje. Koju korist imate od toga, možete li spriječiti nešto u budućnosti? Ne možete. Jedino možete poludit od brige, a to opet neće spriječiti da dobijete ili ne dobijete.
Okružite se pozitivnim stvarima, i nadajte se najboljem. To je sve što možete učiniti.
Da, u pravu si...ajde baš mi je drago da si prošla sa blagim simptomima 🙃
Iveee baš se slažem s tobom i drago mi je da ti je sve prošlo dobro ❤️
Moje curice rođene u 32 tjednu
Ema i Lara - 23.12.2021
Seniremmus super za pregled i bebice 💕
Moje curice rođene u 32 tjednu
Ema i Lara - 23.12.2021
Nije mi bila namjera unesti negativu ovdje. Samo sam bila u šoku i zbunjena, pa sam automatski podijelila sa vama. 😕
SeniRemmus jako mi je drago za bebe 🤍
Iveeeee jako mi je drago da si super prošla kroz sve ❤️
Ajme cure, niste me vi uznemirile… joj nikako!!! Ova situacija pokvarenog telefona s markotic je… dapace, vi djelujete kao normabelcic 😁
Ajme zao mi je za ovu trudnicu, sad me neka tjeskoba oprala.. 😕😕
Ja sam jucer pocela osjecati svoju djecu kako lupkaju… predivno je!!! 😍😍😍😍😍
Uživaj sada😍😍
Moji su ful aktivni u zadnjih tjedan dana, zapravo, svaki dan sve više i više. Isto uživam u tome ❤️❤️
Jedva čekam pregled da ih opet vidim..
SemiRemmus super za pregled, neka nastavi tako🥰
Iveeee drago mi je da si dobro🥰
Zao mi je zbog te trudnice i bebe sto je ostala bez mame, to je nezamisliv gubitak.😪
Sve se bojimo corone, imate dovoljno vremena za odluku o cijepljenju. 🤗
Idemo sve zajedno pozitivno bez corone i politike na forumu do kraja nasih trudnoca🥰😍🤩 biti ce sve dobro.
To get the
Imam jedno pitanje za sve cure. Radi se o bocicama, sa prvim djetetom nikad nisam koristila jer nije htijela, nisam inzistirala, odmah smo presli na kljun i vrlo brzo na casu.
Koliko mi treba bocica sobzirom da su blizanci?😅 Mislim kupit avent- ovu izdajalicu i jednu bocicu protiv kolika i sigurna sam da je to malo.😅
To get the
Lola38 mi imamo za sad 7 bočica koje smo dobili u paketu s izdajalicom, ali ni sama nisam pametna jel to puno ili malo 🙈 bas me zanimaju tuđa razmišljanja i iskustva na ovu temu 👍🏻🤗
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Lola38 ja sam sa prvom curicom izdajala.. za hranjenje sam uzela 8 dr.Browns bocica i aventov veliki sterilizator i jednom dnevno prala bocice..
Za izdajalicu imam 15 ak bocica koje idu na nju... h njima spremam u frizider i kasnije prebacujem ako beba be pojwdw taj dan u vrecice pa u zamrzivac.. tako cu i sa deckima sada ako bude mlijekeca dovoljno..
2017🖤
2018🖤
2019❤ MARIJA
2021 💙💙 Tomislav i Petar
Sortiraj odgovore
Najstariji