Torba - uzet ću ruksak za kolica koji sam kupila jer je ogroman i ima puno pretinaca i uz njega sportsku torbu, mislim da će mi biti dosta. Još jednu sportsku torbu sam napunila sa rezervnim stvarima za mene i bebe da mi muž donese dolje u kontejner pa da mi dostave u slučaju da moram ostati duže u bolnici. Složila sam prema nekim popisima s interneta, ali nisam sigurna jel sam pretjerala ili premalo uzela 🙈
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Lola38 sad kad ti dođeš kući svojoj bit će lakše, oporavit ćeš se pomalo nismo svi isti kao sta si rekla, bitno da je sve u redu❤️.
Lota twins a tegobe nemoj briniti mene često doli pritišće sve je to ok ja mislim, a sta ćemo moramo izdrzat sve će proći bitno da nam bude sve u redu.
Tina Miha ja bi nekako probala sve u jednu torbu, neda mi se vuči dvije torbe to mi nekako izgleda previše, mislim da za izlazak robu bolje da ti netko donese kad bude taj dan lako češ to, ja kad sam prvi put rodila, također carski, samo sam jednu torbu nosila.
Moje curice rođene u 32 tjednu
Ema i Lara - 23.12.2021
Kokolino držim fige da bude sve u redu s guk profil om ma bit će mora biti.
Ema i Lara - 23.12.2021
Lola38 super da idete doma 🥰🥰🥰 Sad kreće zabava druge vrste 😄 Mlijeko je tako i meni došlo taman u noći na treći dan od CR... super da je došlo prije nego idete doma, bar si tu mirna. Držim 🤞 za tlak da se normalizira.
Za torbu - tko će ići na prirodni porod, uzmite dvije - jedna za rađaonu, jedna za poslije. Ako ideš na CR, onda je dosta i jedna - ionako na CR ništa ne možeš sa sobom nositi. Tko ide na SD, savjetujem da si uzme nešto klope (voće, grickalice), jer je večera oko 17/18 h i onda nema hrane do ujutro oko 9h. Meni je to bilo full dugačak period, pogotovo kad dojiš dvoje malih i budna si pola noći pa mi je bilo drago da sam imala sa sobom nešto ekstra 😊 Mene je u rodilištu spasilo i to što sam ponijela svoj banana jastuk - super mi je došao za spavanje, ali me spasio i za dojenje, pogotovo kad ih je trebalo oboje istovremeno nahraniti 🙌
Tristan i Nora, 6.10.2021. 💙❤️
Drage moje ja ne spavam pa eto da vam napišem, nočaš oko ponoć ipo isla sam normalno ka i svaku noć na wc kad imala sta vidit piš.... I krv krenila baš puno, a sta da kazem koliko sam se prepala, toliko sam se tresla nisam mogla sebi doći. Naravno odma ošla u bolnici. I dalje krv ide doktor me gleda zatvorena, cerviks dobar, me curi plodna voda, bebe fala Bogu dobro, on uopće ne vidi odakle ta krv. Pita ako želim da budem mirna da ostanem u bolnici ali da mi nista neće davati pa misli da mogu tako i kući ići, pa ako bude gore naravno da se vratim. Vratila sam se kući, legla, poveća mi je duphastone, ali i dalje mi ide krv sad sam bila na wc, grozno mi je to gledati. Nadam se da će biti sve u redu, noćas sam već sve crno vidila.
Ema i Lara - 23.12.2021
Pidoca jao koji šok! 😔 Super da si zatvorena i da su bebe dobro, moguće da je neki hematom sada kada se maternica širi... Nadam se da će uskoro stati krv, duphaston bi trebao pomoći i smanjiti mini kontrakcije ako ih ima. Žao mi je što proživljavaš stres, glavno da brzo prestane krvarenje. Je li ti doktor komentirao posteljicu/posteljice? 😘😘
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Seniremmus i to me najviše muči, kad sam došla kući sjetila sam se pa on nije ništa govorija o posteljici,. Neznam tako me strah, i dalje mi ide krv, baš sam tužna da vam ne mogu opisati. Hvala ti sta si se tako brzo javila ❤️
Ema i Lara - 23.12.2021
Pidoca samo miruj i prati krvarenje, ako ne prestane vrati se u bolnicu da provjere i posteljicu na UZV. Mojoj mami su pred kraj drugog tromjesečja dijagnosticirali placentu previju kad je krvarila u blizanačkoj trudnoći, tako da ja dosta često mislim na to i sad sam se čitajući tvoj post odmah toga sjetila. U svakom slučaju miruj na lijevom boku, nadam se da će sve biti okej 🙏🏻🙏🏻
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Drage moje ja ne spavam pa eto da vam napišem, nočaš oko ponoć ipo isla sam normalno ka i svaku noć na wc kad imala sta vidit piš…. I krv krenila baš puno, a sta da kazem koliko sam se prepala, toliko sam se tresla nisam mogla sebi doći. Naravno odma ošla u bolnici. I dalje krv ide doktor me gleda zatvorena, cerviks dobar, me curi plodna voda, bebe fala Bogu dobro, on uopće ne vidi odakle ta krv. Pita ako želim da budem mirna da ostanem u bolnici ali da mi nista neće davati pa misli da mogu tako i kući ići, pa ako bude gore naravno da se vratim. Vratila sam se kući, legla, poveća mi je duphastone, ali i dalje mi ide krv sad sam bila na wc, grozno mi je to gledati. Nadam se da će biti sve u redu, noćas sam već sve crno vidila.
Pidoca grozno.. Znam da si imala sličnu situaciju u ranijim tjednima kao i ja.
Ne znam što pametno napisati... Kako ti je sada??
Jel stalo curenje ?
A jel te boli išta ?
Čuvaj se i miruj❤️❤️
Seniremmus sta je placenta previja, a mirujem, sad čekam da mi se moja doktorica javi da vidim šta ćemo, hvala ti ❤️.
Tina Miha jesam imala sam na početku ali to su bili hematom, sad je već visok tjedan i nije to, ne boli me baš jedino imam pritisak doli i zna mi se zgrči trbuh, i dalje mi ide krv i baš mi se to ne sviđa 😔
Ema i Lara - 23.12.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji