Koliko su šanse da mi test dva puta pokaze jako bljedu crtu...jucer sam trebala dobit i danas ujutro napravila test i jako bljeda crtica je ali se vidi bez da se zagledate u nju...prvi sam radila 3 dana prije ocekivane m.i takoder je bila bljeda crta ali si se morao zagledati da ju vidis...zar se nebi sad vec trebala vidjet kako treba ako je trudnoca? Zanimaju me iskustva...sto bi moglo bit..dal da odem ginicu na pregled ili da cekam jos par dana pa ponovim 🤔
tako ti je i meni bilo uglavnom test pozitivan bitno da je linija pa kakva je da je

23 🧍🏼♀️30🧍🏻
Evo od danas..stvarno vise neznam sta da mislim..do sad sam imala bolove kao kad trebam dobit sad vise nista...menge i dalje nema..imam jos dva testa doma za svaki slucaj ako ne dobijem ali zar nebi trebalo bit tamnije odnosno bolje se vidjet s obzirom da kasni
https://ibb.co/QKddBj1
pricekaj još par dana Al mislim da je to negativno..jedvo se vidi nešto Al neznam jel crtica trebala bi biti tamnija

23 🧍🏼♀️30🧍🏻
Pricekat cu jos par dana ak ne dobijem idem na pregled jer mi rijetko kasni,mislim ciklus mi varira od 25-27 dana tako da jos imam fore ali svejedno sam zabrinuta 😕
Evo od danas..stvarno vise neznam sta da mislim..do sad sam imala bolove kao kad trebam dobit sad vise nista…menge i dalje nema..imam jos dva testa doma za svaki slucaj ako ne dobijem ali zar nebi trebalo bit tamnije odnosno bolje se vidjet s obzirom da kasni
https://ibb.co/QKddBj1
Suh test i nevažeći.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Pozdrav dame! Mengu bi trebala dobit za 2 dana, međutim danas sam radila test (ne sa prvim urinom..) i pokazalo je sjenu koju smo vidjele i ja i moja seka, i onako na rubu pokazuje plavkasto, kao pola crte a pola se vidi sjena, uslikala bih ali ne znam kako se stavlja slika u komentar. Zanima me vaše mišljenje? Primjetila sam nekakve čudne simptome pa zato sam išla radit test, još sam i sanjala pozitivan test kažu inuticija nešto govori, inače ne planiram bebu(bar ne još) ali Bože moj ako se desi sve ima svoj razlog!😊
💞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji