Beta hcg vrijednosti

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinker 🌸
    08. Kolovoz 2022. 13:39

Bok curke, 
    Koliko vidim tu ste sve imala visoke bete. Meni je sad 14-15dpo dosao nalaz 39,1. Puno prenisko jel tako? Citala sam da pocetna beta treba biti min 50 da trudnoca ide u dobrom smjeru. Ima tko iskustva s niskim betama?

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

• valentina92
    22. Kolovoz 2022. 18:07

Ja imam betuu 689.9 u/1, nedelja sam 4+1, ja se zaista badam da je to oke? Meni je ovo prva trudnoca i mnogo sam uzbudjenaa...Imala sam jako nepeijatnu situaciju juce zato sam i radila betu pre pregleda... utadila sam 0re menstruacije 3 testa i svi su bili pozitivni, juce sam imala mnogo jak bol u somaku i otisla sam do bolnice uvece, uradili mi test iz urina i rekli da je negativan i pitqli sto lazem, mnogo sam se potresla, odmqh danas sam uradila betu iz krvi i 690 je.. molim vas da mi pomognete, posto pregled imam tek za 3 dana i umrecu😑

SAYURi
    22. Kolovoz 2022. 23:12

valentina92

Ja imam betuu 689.9 u/1, nedelja sam 4+1, ja se zaista badam da je to oke? Meni je ovo prva trudnoca i mnogo sam uzbudjenaa…Imala sam jako nepeijatnu situaciju juce zato sam i radila betu pre pregleda… utadila sam 0re menstruacije 3 testa i svi su bili pozitivni, juce sam imala mnogo jak bol u somaku i otisla sam do bolnice uvece, uradili mi test iz urina i rekli da je negativan i pitqli sto lazem, mnogo sam se potresla, odmqh danas sam uradila betu iz krvi i 690 je.. molim vas da mi pomognete, posto pregled imam tek za 3 dana i umrecu😑

Ok je ne brini. Ne znam samo sta ces na pregledu za 3 dana prerano je, mista se nece vidjeti ali dobro… sretno svakako 🤞

💃 36
    🏃‍♂️44
    10.21 Missed ab.
    08.22 Biohemijska
    “ Moje srce tesko suzu pusta
    I pumpa sa smjeskom,
    Jer ja cu pjevati i evo pjevam,
    Ja ne svjetlim, ja sijevam..”

• valentina92
    23. Kolovoz 2022. 10:34

SAYURi

valentina92

Ja imam betuu 689.9 u/1, nedelja sam 4+1, ja se zaista badam da je to oke? Meni je ovo prva trudnoca i mnogo sam uzbudjenaa…Imala sam jako nepeijatnu situaciju juce zato sam i radila betu pre pregleda… utadila sam 0re menstruacije 3 testa i svi su bili pozitivni, juce sam imala mnogo jak bol u somaku i otisla sam do bolnice uvece, uradili mi test iz urina i rekli da je negativan i pitqli sto lazem, mnogo sam se potresla, odmqh danas sam uradila betu iz krvi i 690 je.. molim vas da mi pomognete, posto pregled imam tek za 3 dana i umrecu😑

Ok je ne brini. Ne znam samo sta ces na pregledu za 3 dana prerano je, mista se nece vidjeti ali dobro… sretno svakako 🤞

Pa doktor me je pitao telefonski za ingormacije i tako zakazao... 

SAYURi
    23. Kolovoz 2022. 10:37

valentina92

SAYURi

valentina92

Pa doktor me je pitao telefonski za ingormacije i tako zakazao…

Ok ali ne ocekuj da ce se nesto vidjeti prerano je bas…

💃 36
    🏃‍♂️44
    10.21 Missed ab.
    08.22 Biohemijska
    “ Moje srce tesko suzu pusta
    I pumpa sa smjeskom,
    Jer ja cu pjevati i evo pjevam,
    Ja ne svjetlim, ja sijevam..”

Mareeeee3112
    24. Kolovoz 2022. 07:19

marija1994

marija1994

kk1109

Beban

Kk1109, moja je na 20dpo bila 1.800, nadam se da je to ok

Ja nisam isla vadit opet jer mi je gin rekla da nema potrebe. Ipak sam dobila ranije termin pregleda pa idem za tj dana. Kaze da je to super vrijednost za 18 DPO al gledam ove prosjecne vrijednosti i nekako je velika…po tom bi meni danas trebala biti na 20 dpo preko 2000.
    Jesu tebi kaj rekli? Vidim da smo blizu s brojcicama

Hej ja sam jucer bila na dogovoru za prvi pregled, narucila me 1.9. Nista mi nije rekla da trebam prije betu vaditi..znaci zadnja M je bila 19.7. a ovulacija 5.8. Ne znam dal je rano za pregled. Ovo je test na 17dpohttps://ibb.co/Mcpgvbg

Sorry krivi test uploadala, taj je 14dpo..sad saljem ovaj na 17dpo :)https://ibb.co/BVqzv8L

Ma ovo je ko kuća 😄 najbolje bi bilo sa nekih 7 tjedana ic kod ginekologa tebi će bit nekih 5 i pol tako nešto jel...gestacijska  će ye vidjet sigurno tako da... sve će bit ok 😀

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• valentina92
    25. Kolovoz 2022. 07:39

SAYURi

valentina92

Znam znam hvalaaaa punoo, evò uradila sam betu posle tacno 48h

Prva   beta 4+0 689
    Druga beta 4+2 1485.61(mislim da je ovo lepa beta za 30ti dan posle zadnje mestruacije)
    Mislim da smo super  

• valentina92
    01. Rujan 2022. 23:44

Ovde u Austriji niko ne radi Betu hcg na 48h .. gledali su me svi ko da sam luda kada sam to uradila na svoju ruku.
    4+0 689
    4+2 1485
    4+4 odem na pregled i kaze mnogo je rano dodji za 2 nedelje, ovde za njih ko da ni nisi trudan do 7 nedelje, dala mi je termin sl utorak bice tada 6+1.
    Izvadila sam danas Betu 5+3 i iznosi 14000.. ukucala sam vrednosti u online kalkulator i duplirala se perfektno i ako vrednosti preko 1000 se ne dupliraju na 48h pravilno. Za par dana imam UZ i jedva cekam da cujem da je sve uredu  i otkucaje srcaa.    

• Andjela287
    05. Rujan 2022. 16:40

Uradila sam betu hcg 5 dana pre ocekivane menstruacije i rezultat je <0.100. Sta to znaci? 

Garawa¤
    05. Rujan 2022. 22:28

Andjela287

Uradila sam betu hcg 5 dana pre ocekivane menstruacije i rezultat je &lt;0.100. Sta to znaci?

Negativan rezultat. Znači da nema trudnoće. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.