Pozdrav, nova sam pa me zanima vase iskustvo i misljenje..
Zadnja m je bila 16.02-19.02 znaci otp sada 7tj trudnoce, prvi pregled i uzv mi je bio u petak 10.04 nalaz bete je 66359h, zatim danas 14.04 opet uzv i vadjenje bete da bi beta danas bila 78879h, dokt. plod ne vidi i poslao me drugom gin. zatim drugi gin. me nije htio ni pregledati samo je rekao da dodjem sutra i da cemo napravit kiretazu..
Dali je netko imao takvo iskustvo... ☹️🙏
Zadnja m je bila 16.02-19.02 znaci otp sada 7tj trudnoce, prvi pregled i uzv mi je bio u petak 10.04 nalaz bete je 66359h, zatim danas 14.04 opet uzv i vadjenje bete da bi beta danas bila 78879h, dokt. plod ne vidi i poslao me drugom gin. zatim drugi gin. me nije htio ni pregledati samo je rekao da dodjem sutra i da cemo napravit kiretazu..
Dali je netko imao takvo iskustvo… ☹️🙏
Samo ću ti reći da ne pristajes na kiretazu bez ponovnog pregleda, i vađenja nalaza...
Samo ću ti reći da ne pristajes na kiretazu bez ponovnog pregleda, i vađenja nalaza…
Sretno i izdrži
Premalo informacija si nam dala. Beta ti je jako visoka i svakako bi se trebo vidjeti i plod i otkucaji. Dal ti se vidi bas gestacijska?
Ne zelim plasiti, ali ja sam u 7 tjednu betu imala 98000 i vidjela se samo nepravilna gestacijska i imala sam molarnu trudnoću, ako je tako onda hitno moras na kiretazu.
Ja bi na tvom mjestu podhitno otisla na pregled ili na hitnu, nije se za zezati
[/url
I ako ti je zadnja m bila 16.2. onda nisi 7 tjedana nego si vec u devetom odnosno 8+2...osim ako ti nije kasnila ovilacija pa je kasnije doslo do oplodnje, ali.s takvom betom se sve mora jasno vidjeti
[/url
I ako ti je zadnja m bila 16.2. onda nisi 7 tjedana nego si vec u devetom odnosno 8+2…osim ako ti nije kasnila ovilacija pa je kasnije doslo do oplodnje, ali.s takvom betom se sve mora jasno vidjeti
Problem je jer doktor kaze da to nije ni 7tj ni 8+2
beta raste, a plod se ne vidi uopce.
Ne vidi se plod, al dal se vidi gestacijska vrecica bar, mozda i zumanjčana?
[/url
Drzi se,ja sam bila u slicnoj situaciji no meni nisu mogli uopce naci ni u maternici a ni izvan nje plod..tako da sam bila dosta dugo u bolnici jer nisu znali sami sto je..da bi na kraju zakljucili da ipak je bila vanmat.trudnoca al koja je na kraju otisla prirodno na moju srecu..samo treba biti jak i izdrzat taj period kako fizicki tako i psihicki..posloziti u glavi da je tako moralo biti i ici dalje.sretnooo!
Pozdrav, imam pitanje.. Imam slicnu situaciju kao i vi ostala sam trudne medutim plod mi od samog starta nije bio gdje treba u ušću maternice tako su rekli. Rekli su mi da je to dosta opasno da se mora na operaciju ako se plod ne pomake.. Ne moze se kiretazom rijesiti.. Ugl doktor mi je otisao nazalost u samouzolsciju i drugi me primio... Sokiro me reko da nisam trudna vise da je plod otisao... Kao dobro je nije vanmaternixna trudnoca vidi se bilo je u maternici.. I posalje me vadit betu brza 2300 on se spakirao sad sam 5 +5 i sad me vodi kao vanmaternicnu trudnocu trudna sam A nemam ploda... Ne znam uopce sta bi moglo biti... Prvi sam imala spontani i sad mi se ovo desilo 😔😔😔 plis neki savjet neko iskustvo
pozz cure,,, radila sam betu skoro jer mi je men.. kasnila .. vec 2mj. kasni.. na gin. pregled sam isla 15.9. i na ultrazvuku se vidjelo da ima nesto , gin. rece moguca trud. ali kao u ranoj fazi ...uradim betu po incijativi mog gin. i nivo hormona je bio jako mali,,,uradila test obicni pokazalo mi jednu svijetlu jednu tamnu crtu.. e sad zbunjuje me to sto sam uradila betu 24.9. i rezultat je bio 0,10 , pitala sam svog gin. i ona mi je rekla kako mozda da je negativan,, izludjuje me to,, pomozite,, molim vas
Poz cure!
Ovako,bila sam 2 puta vec na pregledu kod gin,po njegovom sam trudna 7+2,no otkucaji se ne cuju ..vadila sam Bhcg koja je prvi put iznosila 30147.00,no vec 2 dana kasnije je pala na 19943.00..za tjedan dana idem opet i ako se otkucaji ne budu opet culi nazalost slijedi ono najgore..sada ne znam postoji li jos ikakva nada da ce biti dobro ili ipak ne,trenutno imam samo grčeve slabije no do krvarenja nije doslo..
Sortiraj odgovore
Najstariji