moze na zid,anonimno..20.10 sam uradila test i bio je pozitivan,pa 26 uradila betu bila 550 pa mi doktor rekao juce da je ponovim sad 4335 a oni ne vide plod na ultrazvuku?!a proverili su da nije vanmatericna i nije..sta moze biti?jako se plasim,jer sam vec dva puta imala spontani..hvala unapred
moze na zid,anonimno..20.10 sam uradila test i bio je pozitivan,pa 26 uradila betu bila 550 pa mi doktor rekao juce da je ponovimo 1.10 je bila 4335 a oni ne vide plod na ultrazvuku?!a proverili su da nije vanmatericna i nije..sta moze biti?jako se plasim,jer sam vec dva puta imala spontani..hvala unapred
Pa kako oni ne znaju što je?
Ako bude super, ako ne... Hm, ma bit će 💝
fT4 15.65 pmol/L
TSH 4.26 mIU/L
Prolaktin 401.7 mU/L
Folitropin (FSH) 5.1 mU/ml
Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
Estradiol 302.4 pmol/L
AMH (anti Milerov hormon) 8.77 pmol/L
Ponovo sam uradila betu da vidim sta se desava sad je 11689...sutra cu da zovem doktora da vidim sta ce reci
Lijep pozdrav svima
Beta mi iznosi 30.2, od ovulacije je prošlo 14 dana, implantaciju sam osjetila u subotu 05.01., a menstruaciju sam trebala dobiti u utorak 07.01.
Ginekolog mi je na godisnjem još ovaj tjedan pa bih zamolila da mi odgovori netko da li je iznos bete okej?
Halle da bis znala da s trudnoca pravilno razvija trebala bi ponovit betu nakon 2 dana pa vidit dal se parvailno dupla. S obzirom da je malo proslo od implantacije kako navodis onda ova beta bi i bila dobra. Najbolje ponovit nalaz.
Lijep pozdrav svima
Beta mi iznosi 30.2, od ovulacije je prošlo 14 dana, implantaciju sam osjetila u subotu 05.01., a menstruaciju sam trebala dobiti u utorak 07.01.
Ginekolog mi je na godisnjem još ovaj tjedan pa bih zamolila da mi odgovori netko da li je iznos bete okej?
Meni je beta u trenutku kada sam bila trudna 4+2 iznosila 198 IU/L
Bok djevojke
Zbunjena sam i sretna....
Zadnja M bila 16.5....iduca 12.6 nije dosla. Znaci trudna sam 5+1
Test pozitivan...danas radila betu koja je 13622
Da li je previsoka...
Mozda blizanci?
Evo, pogledaj tu:
https://www.bipoklub.hr/Zdravo-i-pametno/Trudnice/ID/5400/Sto-je-beta-HCG-i-sto-mi-moze-reci
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji