Zašto si pristala na injekciju? Nakon nje 6mj nesmiješ pomislit na trudnoću!
Ikyri, opcenito kod vanmaternicne ne smijes minimalno 4 do 6 mjeseci ni pomisliti na trudnocu neovisno o nacinu dovrsetka trudnoce. A trenutku kada moze poceti ponovno raditi na bebici svakako ce ju savjetovati lijecnik..
Aymee
Nisam se ni dvoumila.. puno se bolje cini sacuvati jajovod pod cijenu da sacekam par mjeseci
Drzi se,ja sam bila u slicnoj situaciji no meni nisu mogli uopce naci ni u maternici a ni izvan nje plod..tako da sam bila dosta dugo u bolnici jer nisu znali sami sto je..da bi na kraju zakljucili da ipak je bila vanmat.trudnoca al koja je na kraju otisla prirodno na moju srecu..samo treba biti jak i izdrzat taj period kako fizicki tako i psihicki..posloziti u glavi da je tako moralo biti i ici dalje.sretnooo!
👩🏻35.g. Pcos +IR
👦🏻35.g.
2017.g vanmaternicna t
1.IUI-❌
2.IUI- 👧🏻7/2020
Uh..ovo mi je druga trudnoca, s prvom je bilo sve ok. U srijedu sam bila na pregledu ( vecer prije pojavio mi se smeckasi isjedak) i prema zadnjoj menstruaciji trudna sam na dan 13.12. 5+4, GV 10.1mm pravilnog oblika, ŽV isto pravilnog oblika, plod se ne vidi (kaze dr. da je to normalno). Zbog iscjedka mi otvara bolovanje i salje me na vadjenje bete uz upute ako beta nakom drugog vadjenja bude poduplana pocnem piti Duphaston. U cetvrtak je bila (5tj+5) 4741.39, a danas(6tj) 6945.00. Ne mogu docekati iduci pregled 😐
💙D 26.01.2010.💙
💙M 03.08.2018.💙
Uh..ovo mi je druga trudnoca, s prvom je bilo sve ok. U srijedu sam bila na pregledu ( vecer prije pojavio mi se smeckasi isjedak) i prema zadnjoj menstruaciji trudna sam na dan 13.12. 5+4, GV 10.1mm pravilnog oblika, ŽV isto pravilnog oblika, plod se ne vidi (kaze dr. da je to normalno). Zbog iscjedka mi otvara bolovanje i salje me na vadjenje bete uz upute ako beta nakom drugog vadjenja bude poduplana pocnem piti Duphaston. U cetvrtak je bila (5tj+5) 4741.39, a danas(6tj) 6945.00. Ne mogu docekati iduci pregled 😐
Meni se isto na 5+4 nije jos vidio plod. Prokrvarila sam pa sam bila na hitnoj. Rekli mi da se za tj dana javim svom ginicu, da bi se vec trebao vidjeti plod. Tocno na 6+4 kod mog ginica vidljiv plod i srce kuca. Kada ides na pregled?
Sretno!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
ProudMomy hvala ti! Na pregled idem sutra popodne. Taman ce i meni biti 6+4 😊
💙D 26.01.2010.💙
💙M 03.08.2018.💙
ProudMomy hvala ti! Na pregled idem sutra popodne. Taman ce i meni biti 6+4 😊
Drzim fige za isti ishod kao kod mene. Javi sutra kako je proslo. Evo ja sam danas vec 16+5! 😉
Samo pozitivno!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
"Ukratko"😅...jucer sam zavrsila na hitnoj zbog krvarenja. Tamo me doktor ispregledao svim mogucim instrumentima i isprepadao prije nego su nalazi stigli da cu ostati na kiretazi, jer se po njegovom nista ne razvija dobro, a plod se i dalje ne vidi. Stizu nalazi, krvna slika dobra, beta hcg 20.400,99!! Odbila sam hospitalizaciju. Sugerira mi kad dodjem kuci da popijem 4 tablete duphastona (ni to nisam napravila) i da napravim za 2 dana opet betu i kontrolu kod njih.
Danas sam bila kod svoje ginekologice, kada je vidjela nalaze od sinoc bila je zadovoljna porastom bete. Pogledala me na ultrazvuku. Vrecice su u porastu, izgleda joj da se plod nazire uz sam rub vrecice, ali je jos premali da bi ga "uhvatio" uzv, tako da sutra opet na vadjenje bete i strogo mirovanje, a 27.12. kontrola. 🤔
💙D 26.01.2010.💙
💙M 03.08.2018.💙
"Ukratko"😅…jucer sam zavrsila na hitnoj zbog krvarenja. Tamo me doktor ispregledao svim mogucim instrumentima i isprepadao prije nego su nalazi stigli da cu ostati na kiretazi, jer se po njegovom nista ne razvija dobro, a plod se i dalje ne vidi. Stizu nalazi, krvna slika dobra, beta hcg 20.400,99!! Odbila sam hospitalizaciju. Sugerira mi kad dodjem kuci da popijem 4 tablete duphastona (ni to nisam napravila) i da napravim za 2 dana opet betu i kontrolu kod njih.
Danas sam bila kod svoje ginekologice, kada je vidjela nalaze od sinoc bila je zadovoljna porastom bete. Pogledala me na ultrazvuku. Vrecice su u porastu, izgleda joj da se plod nazire uz sam rub vrecice, ali je jos premali da bi ga "uhvatio" uzv, tako da sutra opet na vadjenje bete i strogo mirovanje, a 27.12. kontrola. 🤔
Duphastone, tih 4 odjednom slobodno popij...to je cisti progesteron koji nikako ne moze stetiti.
Sortiraj odgovore
Najstariji