Beta hcg se dupla trudnoce nema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    27. Listopad 2017. 13:47

ikyri

Zašto si pristala na injekciju? Nakon nje 6mj nesmiješ pomislit na trudnoću!

Ikyri, opcenito kod vanmaternicne ne smijes minimalno 4 do 6 mjeseci ni pomisliti na trudnocu neovisno o nacinu dovrsetka trudnoce. A trenutku kada moze poceti ponovno raditi na bebici svakako ce ju savjetovati lijecnik.. 

Aymee

• Enna010
    27. Listopad 2017. 18:17

Nisam se ni dvoumila.. puno se bolje cini sacuvati jajovod pod cijenu da sacekam par mjeseci

• Teich14
    27. Listopad 2017. 19:29

Drzi se,ja sam bila u slicnoj situaciji no meni nisu mogli uopce naci ni u maternici a ni izvan nje plod..tako da sam bila dosta dugo u bolnici jer nisu znali sami sto je..da bi na kraju zakljucili da ipak je bila vanmat.trudnoca al koja je na kraju otisla prirodno na moju srecu..samo treba biti jak i izdrzat taj period kako fizicki tako i psihicki..posloziti u glavi da je tako moralo biti i ici dalje.sretnooo!

👩🏻35.g. Pcos +IR
    👦🏻35.g.
    2017.g vanmaternicna t
    1.IUI-❌
    2.IUI- 👧🏻7/2020

• Enna010
    27. Listopad 2017. 22:14

Trudim se samo ko je prosao zna kako je hvala na podrsci!

Bubi1986
    16. Prosinac 2017. 13:17

Uh..ovo mi je druga trudnoca, s prvom je bilo sve ok. U srijedu sam bila na pregledu ( vecer prije pojavio mi se smeckasi isjedak) i prema zadnjoj menstruaciji trudna sam na dan 13.12. 5+4, GV 10.1mm pravilnog oblika, ŽV isto pravilnog oblika, plod se ne vidi (kaze dr. da je to normalno). Zbog iscjedka mi otvara bolovanje i salje me na vadjenje bete uz upute ako beta nakom drugog vadjenja bude poduplana  pocnem piti Duphaston.  U cetvrtak je bila (5tj+5) 4741.39, a danas(6tj) 6945.00. Ne mogu docekati iduci pregled 😐

💙D 26.01.2010.💙
    💙M 03.08.2018.💙

18. Prosinac 2017. 19:08

Bubi1986

Uh..ovo mi je druga trudnoca, s prvom je bilo sve ok. U srijedu sam bila na pregledu ( vecer prije pojavio mi se smeckasi isjedak) i prema zadnjoj menstruaciji trudna sam na dan 13.12. 5+4, GV 10.1mm pravilnog oblika, ŽV isto pravilnog oblika, plod se ne vidi (kaze dr. da je to normalno). Zbog iscjedka mi otvara bolovanje i salje me na vadjenje bete uz upute ako beta nakom drugog vadjenja bude poduplana pocnem piti Duphaston. U cetvrtak je bila (5tj+5) 4741.39, a danas(6tj) 6945.00. Ne mogu docekati iduci pregled 😐

Meni se isto na 5+4 nije jos vidio plod. Prokrvarila sam pa sam bila na hitnoj. Rekli mi da se za tj dana javim svom ginicu,  da bi se vec trebao vidjeti plod. Tocno na 6+4 kod mog ginica vidljiv plod i srce kuca. Kada ides na pregled?
    Sretno!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Bubi1986
    19. Prosinac 2017. 13:06

ProudMomy  hvala ti! Na pregled idem sutra popodne. Taman ce i meni biti 6+4 😊 

💙D 26.01.2010.💙
    💙M 03.08.2018.💙

19. Prosinac 2017. 13:10

Bubi1986

ProudMomy hvala ti! Na pregled idem sutra popodne. Taman ce i meni biti 6+4 😊

Drzim fige za isti ishod kao kod mene. Javi sutra kako je proslo. Evo ja sam danas vec 16+5! 😉
    Samo pozitivno!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Bubi1986
    20. Prosinac 2017. 20:27

"Ukratko"😅...jucer sam zavrsila na hitnoj zbog krvarenja. Tamo me doktor ispregledao svim mogucim instrumentima i isprepadao prije nego su nalazi stigli da cu ostati na kiretazi, jer se po njegovom nista ne razvija dobro, a plod se i dalje ne vidi. Stizu nalazi, krvna slika dobra, beta hcg 20.400,99!! Odbila sam hospitalizaciju. Sugerira mi kad dodjem kuci da popijem 4 tablete duphastona (ni to nisam napravila) i da napravim za 2 dana opet betu i kontrolu kod njih.
    Danas sam bila kod svoje ginekologice, kada je vidjela nalaze od sinoc bila je zadovoljna porastom bete. Pogledala me na ultrazvuku. Vrecice su u porastu, izgleda joj da se plod nazire uz sam rub vrecice, ali je jos premali da bi ga "uhvatio" uzv, tako da sutra opet na vadjenje bete i strogo mirovanje, a 27.12. kontrola. 🤔

💙D 26.01.2010.💙
    💙M 03.08.2018.💙

mono1111
    20. Prosinac 2017. 21:03

Bubi1986

"Ukratko"😅…jucer sam zavrsila na hitnoj zbog krvarenja. Tamo me doktor ispregledao svim mogucim instrumentima i isprepadao prije nego su nalazi stigli da cu ostati na kiretazi, jer se po njegovom nista ne razvija dobro, a plod se i dalje ne vidi. Stizu nalazi, krvna slika dobra, beta hcg 20.400,99!! Odbila sam hospitalizaciju. Sugerira mi kad dodjem kuci da popijem 4 tablete duphastona (ni to nisam napravila) i da napravim za 2 dana opet betu i kontrolu kod njih.
    Danas sam bila kod svoje ginekologice, kada je vidjela nalaze od sinoc bila je zadovoljna porastom bete. Pogledala me na ultrazvuku. Vrecice su u porastu, izgleda joj da se plod nazire uz sam rub vrecice, ali je jos premali da bi ga "uhvatio" uzv, tako da sutra opet na vadjenje bete i strogo mirovanje, a 27.12. kontrola. 🤔

Duphastone, tih 4 odjednom slobodno popij...to je cisti progesteron koji nikako ne moze stetiti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.