Beta hcg se dupla trudnoce nema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Enna010
    25. Listopad 2017. 11:35

Mono ponavljala sam betu jer doktori sve vrijeme ocekuju njen pad ili nepravilan rast a dobijaju potpuno suprotno. Prve dvije bete radila u jednom labu pa su me cak poslali da ove nove radim u drugom jer ne vjeruju u prvobitne nalaze.. ja bi stvarno voljela da se zezam al sasvim je suprotno od toga. 

• Enna010
    25. Listopad 2017. 11:37

I ne znam kako ocekujes da napisem tjedan kad mi beta govori da sam u 5-6 tj a po ciklusu bi vec bila u 7 tj. Da mi je sve jasno ne bi se ovdje javila zato molim te bez bespotrebnih komentara.

ikyri
    25. Listopad 2017. 11:41

Gdje se kontroliraš? Koji doktori? 

mono1111
    25. Listopad 2017. 13:25

Enna010

I ne znam kako ocekujes da napisem tjedan kad mi beta govori da sam u 5-6 tj a po ciklusu bi vec bila u 7 tj. Da mi je sve jasno ne bi se ovdje javila zato molim te bez bespotrebnih komentara.

Vrijednost bete ti odgovara za 4 / 5 tjedan. Ne odgovara za 6 tjedan, beta od 600 je preniska za 6 tjedan T !
    Nikad do sad nisi napisala da si po zadnjoj M vec 7 tt.....mozda i je bila kasnija O, ti znas kad si imala odnose koji su mozda bili dobitni !
    Po M se racuna koji bi trebala biti tjedan T ! 
    Sto ne vjeruju u nalaze iz prvog laba?? Ti nalazi ne lazu, beta je tolika kolika je, sumnjam da lab moze pogrijesiti....
    Ili kao sto je Ikyri napisala, O je mozda bila kasnije pa je ovo jos uvijek jako mala T, ili se ne razvija kako treba nazalost !
    U svakom slucaju sretno ! 

• Enna010
    26. Listopad 2017. 23:01

Ipak je bila ekstrauterina dobila sam inekciju danas :( znate li sto mogu ocekivati bolove isl i koliko dugo se treba cuvati za slj. trudnocu

ikyri
    26. Listopad 2017. 23:14

Kad ideš ponovno vadit betu?

mono1111
    26. Listopad 2017. 23:15

Enna010

Ipak je bila ekstrauterina dobila sam inekciju danas :( znate li sto mogu ocekivati bolove isl i koliko dugo se treba cuvati za slj. trudnocu

Ako se jajovod sacuvao, a pretpostavljam da je, onda pricekaj par mjeseci za ponovno T. Pitaj gin.svakako.
    Ali takodjer provjeri prohodnost jajovoda, jer se vanmatericna T moze dogoditi i radi djelomicno prohodnih jajovoda.
    Kako su tocno potvrdili da je vanmatericna T??

• Enna010
    26. Listopad 2017. 23:29

Vidio na UZV ponavljam betu opet za 7 dana treba opasti oko 15% . Ne znam s jedne strane mi treba biti drago sto je sve proslo na ovaj blazi nacin al s druge strane sam nikakva psihicki:(

mono1111
    27. Listopad 2017. 12:05

Enna010

Vidio na UZV ponavljam betu opet za 7 dana treba opasti oko 15% . Ne znam s jedne strane mi treba biti drago sto je sve proslo na ovaj blazi nacin al s druge strane sam nikakva psihicki:(

Gdje je T bila smjestena??

ikyri
    27. Listopad 2017. 12:27

Zašto si pristala na injekciju? Nakon nje 6mj nesmiješ pomislit na trudnoću!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.