Bok djevojke
Zbunjena sam i sretna….
Zadnja M bila 16.5….iduca 12.6 nije dosla. Znaci trudna sam 5+1
Test pozitivan…danas radila betu koja je 13622
Da li je previsoka…
Lako moguce da su blizanceki 😍😍
Bok djevojke
Zbunjena sam i sretna….
Da li je previsoka…
🤭😁❤️❤️
Mozda blizanci?
Evo, pogledaj tu:
https://www.bipoklub.hr/Zdravo-i-pametno/Trudnice/ID/5400/Sto-je-beta-HCG-i-sto-mi-moze-reci
🤭🤭
Jesi ti bila na pregledu
Vidila krv i to? Jel' sve ok
Mene pitas? Danas sam 6+4. Do sad samo urin i razgovor sa dr. U cetvrtak sam dogovorila prvi uzv (7+2 po zm), vadjenje krvi takodjer nakon 7tjedna (ono standardno za krvnu grupu i neke bolestine). Betu mi nece raditi (ja mislim). Mucnine i umor su tu naveliko.. u prvoj trudnoci jedva primjetno, ovaj put me nije zaobislo. Vidjet cemo sto ce biti. S obzirom na dve neuspjele/propale trudnoce prosle godine, drzim se u pripravnosti i ovaj put.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Mene pitas? Danas sam 6+4. Do sad samo urin i razgovor sa dr. U cetvrtak sam dogovorila prvi uzv (7+2 po zm), vadjenje krvi takodjer nakon 7tjedna (ono standardno za krvnu grupu i neke bolestine). Betu mi nece raditi (ja mislim). Mucnine i umor su tu naveliko.. u prvoj trudnoci jedva primjetno, ovaj put me nije zaobislo. Vidjet cemo sto ce biti. S obzirom na dve neuspjele/propale trudnoce prosle godine, drzim se u pripravnosti i ovaj put.
O joj draga moja moras mislili pozitivno
Bit će to sve super...bit ces ti tu samnom do 2 mj....
Uglavnom ja nemam mučnine ni nista i sada zbog ove bete jedva čekam utz.
Šta bi stvarno mogli biti blizanci😲
Čitam svasta tu po internetu neću vise samo se nerviram
Bok djevojke
Zbunjena sam i sretna….
Da li je previsoka…
🤭😁❤️❤️
I meno 16.5 zadnja menga
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Bok djevojke
Zbunjena sam i sretna….
Da li je previsoka…
🤭😁❤️❤️
I meno 16.5 zadnja menga
Točkice....
Jesi vadila betu?
Pozdrav svima, ovo mi je prvi post na forumu pa dižem temu jer sam malo zabrinuta. Po izračunu moje gin., danas sam 4+6, u petak sam vadila betu i bila je 740, a pošto imam dijagnozu sekundarnog steriliteta a zatrudnila sam prirodnim putem, doktorica se brinula da nije vanmateriča pa me poslala da i danas, tri dana kasnije opet vadim betu i rezultat je 5612!! Znači puno više nego duplo. Jel imam razloga za brigu?
Hvala!!
Dali je normalno ako beta raste a nije se udvostrucila, bila mi pre tri dana 27200 a danas 40000?jel to ok
Sortiraj odgovore
Najstariji