Pozdrav drage moje, znam grozna sam kaj sam se prestala javljati 🙄 ugl vidim da ste me se sjetile sagi, jahanara i skoljka pitale ste me kak decko, beba za pozeljeti od rodenja do sada, jos uvijek voli puno spavati i papati, prestali smo dojiti kad sam saznala da sam trudna i lijepo je prihvatio flasicu, imamo 3 zubica ali nam jos 2 izbijaju, nedavno smo poceli puzati i dizati se uz namjestaj, eto ukratko tjt 😊
Pozdrav drage moje, znam grozna sam kaj sam se prestala javljati 🙄 ugl vidim da ste me se sjetile sagi, jahanara i skoljka pitale ste me kak decko, beba za pozeljeti od rodenja do sada, jos uvijek voli puno spavati i papati, prestali smo dojiti kad sam saznala da sam trudna i lijepo je prihvatio flasicu, imamo 3 zubica ali nam jos 2 izbijaju, nedavno smo poceli puzati i dizati se uz namjestaj, eto ukratko tjt 😊
Super vam ide. Bitno da ste dobro svi skupa ❤️
Ma super vama ide, bitno da dobro spava i da dobro jede.. Mi se ovdje skoro ni nejavljamo, ponekad tek toliko da ne zamremo.. Ne mozemo se bas pohvaliti da su nam bebe spavalice osim par njih 🙈😂Na wp smo jako aktivne, tam je super, razmjenjujemo videa i slike, neke su se cure vec u zivo vidjele.. Skupljale smo sto za razne donacije sto za poklone u grupi, pa nas takve akcije jos vise povezale.. Ma Bas smo se jako povezale ko da se poznajemo oduvijek. Neki su bebaci bubani i u bolnici.. Dosta cura je prohodalo.. Decki su jos u niskom startu 😂 mi smo proslavili prvi rockas, sad ce se ostali zaredati 🤩.. Ja se nadam skorom druzenju kod mene.. I tak, eto mali izvjestaj
Sortiraj odgovore
Najstariji