Jahanaramislila sam ako je dojen da se mozda uspavljuje na taj nacin odnosno da te vise trazi/ privrzeniji je nego moj 🤔
Nocas smo imali dobru noc, nije se okretao na trbuh ni rotirao po krevetu. Spavao je u komadu od 22i30 do 10 jutros, nakon toga smo pojeli i isli kod pedijatrice. Ima 74 cm i 7800 grama. Kaze da je uredan dobitak od 500-600 grama u 2 mjeseca, pao mi je kamen sa srca. Zadovoljna je s njim iako se ne posjeda. Kaze da se posjednu izmedu 7-9 mjeseci. Pogledala mu je i pisulinca. Ja muku mucim s tim prevlacenjem kozice, nikad ne uspijem kao kad mu ona no kaze da je super i da nedostaje jos malo. Mislila sam da cemo garant kirurski s obzirom da me ne ide nesto to prevlacenje. Uglavnom zadovoljna sam jer sve oko cega sam brinila je bilo bez razloga. Ubrzo uvodimo meso. Moram samo naci koga da ima domace…
Super za dobar pregled👏🏻bude si on sam navikao pisu, sam ga pusti da se igra, on ce to razvlaciti
Vidiš, a moj je sad počeo pojačano piškiti kroz noć pa mi je ujutro skroz mokar. Valjda se boji da mu ne maknem pelenu. 🤣Mislim da je i A u tom nekom periodu dosta piskio po noci i svaki malo bio propisan.. Mozda je to neki razvoj sa bubrezima u tom periodu, tko bi znao sve 🤷🏻♀️
Vidiš, moguće. Baš mi je bilo čudno kako sad odjednom pelena toliko propušta...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Jahanara svekrvo draga kako mozes reci da nemam beba u grupi koje spavaju dugo mislim da smo mi rekorderi ipak😂 eto nema me na forumu ali da se javim.ljubi mi zeta😃nek on zeza mamu zato ce ti pomagat kad naraste😃
Jao🙈🙈 kako sam zaboravila da mi je snaha spavalica😅 fasciniralo me da bebac od Lealea spava 9-10h u komadu pa sam sve drugo zaboravila. Ljubi ti meni snajku moju😘😘
Ah… lakse mi je bilo dok sam čitala da se i druge bebe bude često noću 😊 Moja zaspi navečer izmedju devet i deset, a budi se ujutro izmedju 8 i pola 9. Ali ima najmanje 5-6 budjenja, malo doji pa nastavi spavati bez problema. Manje se budila kad je imala 3-4 mjeseca 🙄
Ovo kao da sam ja pisala. 😁
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji