Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Nagini13

Broj poruka: 101

Prijavi adminu

Je li neka razmisljala o Autosjedalicama? Kupujemo novi auto pa bi sjedalicu koja ce stajat u autu, a i jaje nam nije najbolje... Neku bi u obrnutom smjeru sto duze u grupi sam  rodinoj za AS ali koju god pogledam svaka neku manu ima 😥 Cijena mi nije bitna da traje malo duze do nekih 25 kg

lealea

Broj poruka: 22

Prijavi adminu

Da, da shvatila sam. Moj lezi na boku, ali se ne dize donjom rukom...Danas sam cula nekakav komentar, ispada da sam ja kriva sto se ne posjeda. Bar sam to tako osobno shvatila. Malo me to pogodilo.
    Sto se tice autosjedalice, mi smo presli iz jaja u sjedalicu koja ide do 18 kg Cybex sirona, nemam pojma kakva je, meni izgleda ok. Racunala sam da cu imati i drugo dijete pa cu svakako kupovati jos jednu za veci uzrast. Muz je htio s isofixom, ja se bas ne kuzim. Kupili smo AS i tek mi je onda rekao da ne moze isofix u moj auto, a ne moze se vezati pojasom. Sad sam u situaciji da ovisim o njemu da nas vozi, jos zivimo van grada pa ne mogu nikud bez auta. No trebala bi brzo i ja promijeniti automobil pa sad cekam i uglavnom stojim kuci

Nagini13

Prijavi adminu

Lealea I kod mene bude komentara id stArih stabi jastuke oko njega neka sjedi 🙄🙊 😂 
    Tvoje dijete tvoja briga. Ti znas najbolje za njega.
    O joj pa imas li jaje sto je koristio za svoje auto

lealea

Prijavi adminu

Prijateljica je vodila malu kod fizijatra i on ju je bas pohvalio sto nije stavljala dijete sjediti. Jeli tvoj brblja slogove, vidim da su iste dobi :) moj ispusta glasove ali jos ne spaja u slogove u smislu da ponavlja dadada i slicno. Joj mene tako komentari drugih opterecuju, bas su mi ubacili bubicu u uho i sad se pitam jeli sve ok 😔
    A sto se tice jaja, njega sam posudila cim smo kupili novu sjedalicu, cim je prosao 70 cm nekako ruzno sjedi u njemu. 🤷🏼‍♀️

Vaki

Broj poruka: 2238

Prijavi adminu

Rutinski smo vadili krv. Stigli su nalazi i srećom pa je sve super. ❤️
    I mi muku mučimo oko kupovine autosjedalice. Što više gledam, manje znam. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Jahanara

Broj poruka: 1963

Prijavi adminu

Vaki

👏 za dobar nalaz

sagi

Broj poruka: 1621

Prijavi adminu

Vaki

Super 🙂👍

sagi

Broj poruka: 1621

Prijavi adminu

lealea

Prijateljica je vodila malu kod fizijatra i on ju je bas pohvalio sto nije stavljala dijete sjediti. Jeli tvoj brblja slogove, vidim da su iste dobi :) moj ispusta glasove ali jos ne spaja u slogove u smislu da ponavlja dadada i slicno. Joj mene tako komentari drugih opterecuju, bas su mi ubacili bubicu u uho i sad se pitam jeli sve ok 😔
    A sto se tice jaja, njega sam posudila cim smo kupili novu sjedalicu, cim je prosao 70 cm nekako ruzno sjedi u njemu. 🤷🏼‍♀️

Ma probaj se čim manje opterećivati.
    Ne kužim kak bi ti bila kriva što ne sjedi, uoatalom ima vremena. 
    I moj samo glumi vrtnog patuljka, nikako da ustane. 

Nagini13

Prijavi adminu

Lealea Oprosti na kasnijem odgovoru mi jucer vadili krv i dobila referentne vrijednosti za odrasle ima nekIh vecih odstupanja, pa cekamo pedijatru u 4. 😖 
    Da nemas mozda nastavak za novorodjence? Izvadi ako da. I mi imamo preko 70 nogice malo vise ali ok je.. 
    A sto se tice slogova iskreno nisam ni znala da trebam opracat paznju na to nekako su jos maleni🥴 Ali govori tipa (dada, baba,mama ) Mislim da nemas potrebu za brigom

lealea

Prijavi adminu

Sagi da, moram se opustit .. 
    Nagini sretno danas u pedijatra, vjerujem da ce sve biti ok. 😘

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.