Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Hany92

Broj poruka: 531

Prijavi adminu

Bas nekad fali forum..vraca me u one dane iscekivanja.😿Trudnoca i to...
    Kako vrijeme leti.Spremala sam robicu za jednu poznanicu i naletila na sve ove male stvari..ajme kako je bio mali.Sve mu bilo veliko.Bas nostalgija a opet drago mi da je vec veci pa ga bolje kuzim i sve...
    Sjedalucu imamo jole..nismo je jos poceli koristit ali budemo skoro.😆
    Pozz svima ako tko cita 💋🧡👋

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

skoljka

Broj poruka: 3346

Prijavi adminu

Pozzz... 
    Ako tko jos cita.. Priblizava nam se 1 rockas, pa smo mi u pripremama 😪kako vrijeme leti.. Zasto godina nije dulja 😪

• _Katja_

Broj poruka: 401

Prijavi adminu

Bok cure 😊
    Ja nisam redovno pratila forum pa bih ponekad uhvatila vremena i iscitavala... Bas mi je zao da tema vise nije aktivna 😞
    Pozdrav Školjki, Hany i svima koji čitaju 🤗
    Meni je isto devet mjeseci s mojom curom proletilo prebrzo, ali samo neka rastu ❤️ Lakse mi je sada s njom i bas se veselim proljeću i ljetu, prvim koracima, nadam se da ćemo sto vise vremena provoditi vani 🌞

Vaki

Broj poruka: 2238

Prijavi adminu

Hej! Mi smo jučer čitav dan skitali. Baš je bilo lijepo vrijeme, nismo ni kapicu trebali. Malac je uživao, nije htio u kuću. Svaki put kad bismo se približili vratima, odmah suze. Vidim da će imati jak karakter. Blago meni. 🤣❤️

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

skoljka

Prijavi adminu

Danas nam je divan dan, divan dan, danas nam je 1 rodjendan 🥳🥳🥳🥳🥳

Vaki

Broj poruka: 2238

Prijavi adminu

Čestitam i ovdje! 🥳🥳🥳Sretan rođendan! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Nagini13

Broj poruka: 101

Prijavi adminu

Draga Skoljka sretan rodjendaaan malenom! Sjecam se i dalje live iz radjaone 😂🙌

skoljka

Prijavi adminu

Hvalaaa 💋

skoljka

Prijavi adminu

Nagini13

Draga Skoljka sretan rodjendaaan malenom! Sjecam se i dalje live iz radjaone 😂🙌

Ooo da, prije par sama sam htjela naci to na forumu, ali nisam pronasla temu, gsje smo to pisale, bas sam htjela citati 😊.. U biti vise me zanimao dan ranije nikako se ne mogu sjetiti. 

Grizli

Broj poruka: 8276

Prijavi adminu

Skoljka sretan rođendan malenom, krici datum sam zapamtila pa malo kasnim. ☺️🎂

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.