Nagini joj napisala sam cijeli tekst pa slucajno izasla 😭 Idem opet, ali sad ukratko. Mi smo na Pampers 3 i bilo nam je super dok se nije poceo okretati na lijevu stranu. Nekad spava na lijevom boku,a nekad se preko lijeve strane okrene na trbuh pa gleda po sobi, uglavnom se bacaka po 100 puta leda-bok-trbuh i tako nam je pelena pocela pustati. Prije toga nikad nismo imali problema,a on je beba koja spava 9-10 sati u komadu otkako je napunio 3 mj.
Pretpostavljam da se pelena pomakne dok je tako aktivan. Po danu nam se takve situacije ne dogadaju.
On je prije 2 mjeseca imao 70.5 cm i 7100 kg, iduci tjedan smo u pedijatra pa cemo vidjeti koliko je narastao. Kad ga vazem ispada da je dobio tek 600 grama za 2 mj.
Lealea 8 sati u komadu 😲 Toliko u komadu nisam odapavalaaa predugo 😂 A i po danu je aktivan ali je pustaju :/ Valjda nadjem neke odgovarajuce.A za kilazu mislim da je to ok, ne dobijaju svaki mjesec iato mozda iduci nadoknadi , oko kilaze se vise je stresiram, sve dok je dobrog raspolozenja,mislim da je sve ok.
Za dijstazu ja tacno osjetim tu supljinu i bez diranja .. ne znam kako da objasnim 🤪 Ali i dalje ne radim nista po tom pitanju 😤
Bok svima 🤗
Mene nije bilo tjednima, pročitala sam sad zadnje četiri stranice da malo vidim sta se kod vas događa...
Drago mi je da držite forum na životu ☺️
Kod nas je zadnjih dana ludnica sa spavanjem, i sinoc i večeras tek u 23h sata zaspala nakon teške muke. Googlala sam dal možda ima neki skok u rastu sa osam mjeseci 🙄 I apetit joj je porastao i samo hoće da visi na meni, na podu ne provede pola sata u danu... 😩
Dobila je dva zubića, puže samo vojnički, unatrag joj dobro ide, a naprijed samo ako ima dobru motivaciju. I ona isto ima fetiš na moje papuče, bas zanimljivo. Ne posjeda se, isto je u fazonu vrtnog patuljka. Ne priča ništa konkretno, ali svasta brblja. Teška je 8,300, dugačka nemam pojma. Sad je 8 mjeseci i tjedan dana.
Ja isto ne vježbam bas ništa, čekam proljeće 😆
Nagini malac spava od 22 do cca 7, 8 ujutro, onda pojede pa odspava jos 3 sata. A ja zaspim tek oko 2 ujutro, dok poslozim nered po stanu, upalim masinu za sude, okupam se, onda se uhvatim mobitela jer mi je vecer jedino vrijeme koje imam za sebe.
Ja se brinem oko njegove kilaze jer smo u pocetku imali velikih problema dok je bio iskljucivo dojen. Tek kad smo oko 3.mj uveli adaptirano je poceo napredovati.
Vaki nisam pohvatala jeste li vadili krv kao neku rutinsku pretragu ili zbog neceg konkretno?
Katja mozda je skok u razvoju. Nadam se da cete se brzo vratiti u rutinu. Mene sad svaka promjena izludi.
Koliko se tvoja beba cesto budi ?
Ja sam se urekla cim sam se pohvalila. To obicno tako bude. Zaspala u 2, on se probudio u 3 jer je zavrsio na trbuhu, ljuljuskala ga 20 minuta pa je zaspao do 5 pa sam dala bocu i nisam mogla zaspati do 7. Onda uhvatila 3 sata sna i danas sam nikakva.
Jeli ovo polozaj vrnog patuljka? Ne mogu naci podatak kada se ocekuje da se samostalno posjednu?
https://ibb.co/HYHrXFK
Sortiraj odgovore
Najstariji