Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    26. Listopad 2020. 08:03

Anita91

Jahanara

Jutro!
    Kava kuhana☕☕
    .
    Katja normalno je to da ne kakaju po par dana, moj nekad zna i peti-sesti dan se pokakati. Iako iskreno ne znam gdje mu to stane jer dosta pojede.
    .
    Skoljka i 2 💩 na dan su normalna.
    .
    Anita sretih 6 mjeseci🥳🥳
    .
    Sagi nadam se da se niste nastavili igrati nakon hranjenja.
    .
    Moj se frajer budio od ponoci svaka 2 sata al je srecom svaki put nakon hranjenja zaspao.

Jutro :), ja cu uzet odmah 2 ☕.
    Hvalaa, doslo i nama pola godine hehe

Aaaa sretan polurockas 🥳🥳🥳🥳💝

Boa35
    26. Listopad 2020. 08:25

Jutro, može i meni kava ak niste već popile 😋
    Anita sretnih 6mj! 🥰🥳🥳 Proletjelo brzo,jelda?  
    Mi imale ok noć..zaspala iza 20 spavala do 7 ujutro.. uz 4 buđenja.. 
    Danas ćemo iskoristiti lijep dan za šetnju 🤗
    Inače, ja sam pala na 58kg 🙈 čisto me strah kaj bude kad prestanem dojiti..a i bome puno šetamo svaki dan.. 
    Naručila sam kod dada&rocco one navlake za prečke na kindaču..jer kako se diže, par put je tresnula u njih 🙄 danas valjda stižu, veselim se ko malo dijete poklonu 🙈 
    Mi danas za doručak papamo borovnice+maline+kruška+palenta, 
    A za ručak ćemo teletinu+cikla+tikva+krumpir. 
    S tim da joj povrće ili izblendam ili gnječim, a meso i ribu joj dajem komadiće. 

Boa35
    26. Listopad 2020. 08:30

Da, najbitnije zaboravim komentirati.. 
    Znate i same kako se meni M po 10x budila po noći.. ovo da joj dam ad prije spavanja fakat pomaže (hvala Školjka 😘) . Nekad popije 40, a nekad 100ml.. nakon 15min ide u vreću i na cicu i još normalno cica kao i prije.. i fakat lijepo spava po noći.. znači da joj je ipak falilo i bila je gladna.. 
    Jedino moramo crtani pustiti i uz crtani pije bocu, ovak nema šanse..probala sam otići u sobu s njom pa kao možda se uspije i uspavati, al nema šanse, ne želi otvoriti usta da pije.. a kad pustimo crtani da, ja je stavim u krilo i bez problema pije 🤷 što je njoj u glavici ne znam, al eto našli sam tehniku. 

sagi
    26. Listopad 2020. 08:42

Meni su super te navlake za kindač, isto se lupao rešetke i iato se veselila ko malo dijete dok su stigle 🙈🙈 Doduše uzela od neke žene s fejsa 🙂

Corinne
    26. Listopad 2020. 09:08

Anita čestitam! 🤩
    .
    Bravo za Karlu i Maretu! Kakav god bio način, dobro da stw ga otkrili. Drzim fige da spavanje ostane takvo! 
    Mislis Karla da nakon dojenja kile idu jos više dole? 
     .
    Roku očito paše pomicanje sata, imali smo dosta budenja, svakih 2-3 sata, ali to je puno bolje od prošlog tjedna kad mu je max bio 1,5h. Bio se probudio oko 6 danas, i nes pricao sam sa sobom, ja sam bila preumorna i samo sam nastavila spavati. Na kraju je i on zaspao i evo nas sad jos se valjamo u krevetu. 

brankica09
    26. Listopad 2020. 09:11

Jahanara

Anita supatnice po kilazi sta i tvoja slabo dobiva?
    Evo mi smo sad zavrsili sa ADom sa zlicom i pol rizinih pahuljica. I dalje nam je bilo rijetko al dobro. Ne znam jel bi smjela malo vise pahuljica dodati pa da zgusne da mi bude lakse davati. Pojeo je oko 130ml otprilike.
    .
    Sta sutra dati za dorucak? Pojma nemam… trebala bi nesto novo uvesti. Mozda bananu sa prosom. Jel se daju zrele ili zelenije banane?
    .
    Prijavljujem da se frajer danas popodne prvi put okrenuo na trbuh🥳

Bas cu probat veceras i ja tvoju taktiku 🤭
    Bravo 💪 ide to njemu 😊

brankica09
    26. Listopad 2020. 09:12

Anita srernih velikih 6 🥳🥰🥳

• Anita91
    26. Listopad 2020. 11:16

Hvala cure , bogme je proletilo 😪.
    Mi isto planiramo drugo ali tamo kad navrsi 2 i pol godine pa ce taman imat 3 kad se rodi braco ili seka (ja vec imam ime za seku 😂), bilo bi super kad bi se sve opet nasle u grupi kao trudnice 😍.
    .
    Za dorucak smo imale kasicu od pira s bananom, pola voda pola ad i sad smo na 1.spavancu :)

Boa35
    26. Listopad 2020. 11:20

Anita91

Hvala cure, bogme je proletilo 😪.
    Mi isto planiramo drugo ali tamo kad navrsi 2 i pol godine pa ce taman imat 3 kad se rodi braco ili seka (ja vec imam ime za seku 😂), bilo bi super kad bi se sve opet nasle u grupi kao trudnice 😍.
    .
    Za dorucak smo imale kasicu od pira s bananom, pola voda pola ad i sad smo na 1.spavancu :)

Mi isto ne planiramo prije njezine treće na drugo ići.. 
    Prvo muka mi je kad se sjetim svega što moram s ivf opet prolaziti..a drugo želim se naspavati nekoliko noći prije drugog djeteta 🤣🤣🤣🙈

Vaki
    26. Listopad 2020. 11:22

Anita - sretnih 6!
    Cure, budu bebice opet uhvatile novu rutinu. Moj je sve po starom pa se probudio u 7.30h jer je njemu 8.30h, ali ga nisam pustila iz kreveta pa je od dosade (valjda) opet zaspao. Eto, zločesta sam... Odradili smo šetnju, doručak i pokupili robicu koja se sušila. Mali pajki, a mama tipka umjesto da pegla. 🤣

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.