Eto nas sa pikice, nije cak ni puno plakala. 7200g i 64 cm. Vec je utrostrucila porođajnu 😂
Sve bi cak i puno brze proslo nego je tamo ludnica koliko ispricnica pisu zbog samoizolacija, uzas.
Ugl preporuka nase pedice: moze ona vec 3 obroka, riba sa godinu. Mliječno sada. Zutanjak sa 10mj. Pokusavat da ne ustaje rano je jos. I tako svasta nesto, pola je valjda nisam ni cula jer ima i masku i vizir a tiho prica.
Bravo za dobar pregled! 🤞 da prodje bez temp.
A eto sto reci ribu probala, zutanjak uveden, ajd jogurt jede, al sad bi ja trebala letat za njom i zaustavljat da se penje i ustaje. Ma ocekivala sam da ce to reci ali je to poprilicno nemoguce
Eto nas sa pikice, nije cak ni puno plakala. 7200g i 64 cm. Vec je utrostrucila porođajnu 😂
Sve bi cak i puno brze proslo nego je tamo ludnica koliko ispricnica pisu zbog samoizolacija, uzas.
Ugl preporuka nase pedice: moze ona vec 3 obroka, riba sa godinu. Mliječno sada. Zutanjak sa 10mj. Pokusavat da ne ustaje rano je jos. I tako svasta nesto, pola je valjda nisam ni cula jer ima i masku i vizir a tiho prica.
Bravo mala 🙂
Jel rekla zašto riba ne prije po njoj?
Ja je planiram uvest prije naravno.
A kaj dok ona krene ustajat, ti bi ju trebala spuštat?
Kak uvijek biti tu 🙄
Moj u posljednje vrijeme dok je na trbuhu ko da želi nekam pa diže guzu u zrak, bude ko zmijica. Ne znam jel bi to trebala korigirat. 🤔 Za sad ga puštam da radi što hoće osim kad se krene izvijat unatrag.
Bravo mala 🙂
Jel rekla zašto riba ne prije po njoj?
Ja je planiram uvest prije naravno.
A kaj dok ona krene ustajat, ti bi ju trebala spuštat?
Kak uvijek biti tu 🙄
Moj u posljednje vrijeme dok je na trbuhu ko da želi nekam pa diže guzu u zrak, bude ko zmijica. Ne znam jel bi to trebala korigirat. 🤔 Za sad ga puštam da radi što hoće osim kad se krene izvijat unatrag.
Ma pretpostavljam zbog zive ko i ono kad trudnice bas nebi trebale jesti. Ma dobro i mi je manje jedemo neg sto bi htjeli jer ni nema neki izbor kod nas na placi u ribarnici, opet preostaju trgovine. Ali kad je mi budemo jeli jest ce i ona u komadicima ako bude htjela.
A dobro, to zbog žive je za ribe koje dugo žive, tuna, skuša itd. Ostale se preporučaju.
Mi brancina i oradu kupujemo u običnom dućanu, Lidlu, Konzumu, ima one svježe očišćene Cromarisove i dobre su nam.
Sagi a eto nemam pojma onda, ma svi ti njeni savjeti meni ni amo ni tamo. Ja filtriram sto mi pase 😊
Sagi,i moj je dizao guzu, sad slabije to radi.
Isto to sto kazes za cromarisove, brancin i orada mi jedemo i fakat su ok. Eto i oslic. Ma ajde, sta im moze biti!
Jao, prvi odlazak u nocno spavanje bez nunanja i sisanja 🥳🥳🥳🥳
.
ne znam da li se sjecate kad sam uzbudeno pisala kako sam usred noci malog uspavala masazom po ledjima i laganim pjevusenjem? Ugl, prakticiram to i dalje usred noci, vrijeme se cak i smanjuje... Prvo je oko pola sata trebalo, sad nekad 5min. UGLAVNOM.. sad sam to probala za noc i bilo je drz ne daj, tanka je granica izmedju strpljivosti i odlaska u nunanje.. i padala mu glava po madracu,i jedva se predao, ali se predao! Eto... I popodne smo to probali, ja legla pored njega na bok, on na trbuhu. U tom cendranju se dignuo kao kobra i poceo me sisati preko majice 🤦 i sta cu, dignula majicu i vozi misko na sve 4, tako smo dojili 😍😂❤️ presmjesno je bilo, mislim si: ovo je plafon 😂
Eh, i sad ajde uspjeli smo tak u noc, a sad bih trebala i u dnevne spavance tako... Ajmo tko ima zivaca i za to 😭 a voljela bih ga nauciti da sam zaspi
Malina 🤣 bravo.
Ja bi isto voljela, ali ništa ne poduzimam po tom pitanju 😁 kao budem dok ulovimo ritam spavanja po danu 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji