Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    18. Listopad 2020. 22:34

Jao već imamo prvo hranjenje, a zaspao u pol 8 🤦‍♀️
    Skoljka pa zar to nije samo dok pupak ne otpadne? Barem su tako nama rekli. U rodilištu motaju tako zbog pupka. Tad su nam pelene često promočile 🙄
    .
    Mi u pripremi imamo kvinoju, proso i amaranth onaj gepufft, kao ekspadirani, to se samo umiješa. 
    Onda integralni pirov griz, kukuruznu krupicu, pahuljiice zobene, prosene i rižine. A uzela dmBio kašice proso, zob i griz za ponekad. 

Moj sad kad je hladnije spava u vreći, prije sam ga pokrivala dekicom. 
    E btw sutra je u Lidlu za 90 kn vreća 🙂

skoljka
    18. Listopad 2020. 22:35

Malina ovo za podfrkavanje pelene pa mozda i ja grijesim, mozda vise ni ne teeba 🤷🏻‍♀️🙈😂 nego samo kad je novorodjence, mozda neka druga curka zna.

Joj sta vi tih zitarica jedete, meni su otkrice ove instant sad za bebaca, ja pojma o tome nisam imala, zobene u mixu sa susenim vocem su meni bile plafon zitarica 🤦🏻‍♀️

Moj ti pola noci spava u vreci, kad ga prebacim kod sebe onda ga vadim iz vrece jer je izmedju mene i muza pa bi mu bilo prevruce, pa ga pokrijem nasim jorganom, ali ako nije cvrsto zaspao odmah se razbudi jer ne podnosi nista na sebi, ako bas neda onda ga pokrijem njegovom dekicom, spustim je na njega lagano da ne primjeti, ali pod njom mu je realno hladno 🤷🏻‍♀️ pa se borim sa jorganom svaku vecer 

skoljka
    18. Listopad 2020. 22:39

medija5

Pozdrav mame pitanje imam dali je dostupna hranica NUN sensitive u bosni Tuzla? Hvala

A vjerojatno je imas u Dm-u NAN sensitive na nju mislis. 

sagi
    19. Listopad 2020. 07:00

Jutro ☕☕
    Malac kaže dan počinje sa 6 sati 😁
    Al ok zaspao u pol 8, papao već oko 10 i onda sljedeće bušenje oko 4 kad se i pokakao pa nisan mogla testirat lelenu do jutra 🙈

Nadam se da vam je svima noć prošla dobro i da sve spavate 😁

Jahanara
    19. Listopad 2020. 07:05

Jutro!
    Noc sa puno budjenja je iza nas, al HB nakon svakog je nastavio spavati.
    .
    Skoljka ne trebas tako pelenu preklapati. To se radi samo dok imaju kvacicu na pupku.
    .
    Moj pola noci spava bez vrece jer je toplo u stanu pa kad se malo ohladi onda ga obucem u vrecu.
    .
    Danas isti meni kao jucer kruska,sljiva i proso jer moram potrositi kasicu.

19. Listopad 2020. 07:19

Jutroo jel ja kuham kavicu ☕☕☕
    Nama cisto ok noc 5/6 buđenja ali odmah je je zaspivala tako da nemogu se zaliti 😊
    Skoljka ja isto mislim da je to samo dok se pupak skroz ne osusi i zacijeli, nema se sad sto podparavati.
    Jagodice eto cure su vec navele dosta zitarica samo bih ja preporucila ako ti mala dobro papa da manje tih instant a vise pahuljica ( isto je brza priprema)i cjelovitih jer su ipak nutritivno vrijednije. Ja npr imam instant proso jer nije bilo cjelovitih a na pahuljicama pise potrositi za 15 dana. Pirove i zobene pahuljice imam koje samo prelijem tim sokicem od kuhanja da omeksaju. Griz je isto neki sto se skuha za 3 min, a palenta 10min. Rizu kuham ovu sto i nama i prethodno je natopim. Amarant gepuft koji se samo umijesa u kasicu. 
    E da uzela sam i lanene sjemenke za njih npr nisam sigurna, je li tko koristio. Znam da je isto dobro da se natope da puste sluz, ali vjerujem da bi ih bilo dobro smiksati u kasicu a ne samo ubacit.

skoljka
    19. Listopad 2020. 07:23

Jutrooo
    A se budio u pol 3 i pol 6 i u pol 7 razbudio 🤦🏻‍♀️a ja bi da spavamooo 😜
    Sagi evo nocas nisam presavila ali maloprije procurila sa strane ali stvarno je prepuna pa nije ni cuso 🤷🏻‍♀️

Malina A je jucer jeo maline za dorucak 😁 i danas ce, eto pa te se sjetimo 😋😁

19. Listopad 2020. 07:24

E da mi vrecu ne koristimo neznam mozda bi trebala probati ali mislim da bi joj prevruce bilo jer je kod nas toplo u stanu pogotovo kad krenemo loziti bas.
    Ja mislim da ce za dorucak dobiti zobene, b tikvu jabuku i ciklu. A u podne se ide cijepiti 😢

19. Listopad 2020. 07:28

Ok i sad sam skuzila da ste sve vec javile dok sam ja kilometarsku poruku napisala 😂
    Moja se malina vec napapala dosta skoro svaki drugi dan ubacim ubacim u griiz 😀

19. Listopad 2020. 07:35

Skoljka, maline, njam :)
    .
    Ja sam svoje instantice odvojila u par paketica u vakumirala :D pise u roku 28 dana na mojima da se treba potrositi.
    .
    Moj sin si je vec pomaknuo sat unazad 🙈🤦
    .
    Posaljem sliku za zitarice i kuhanja na wp.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.