Jutro svima!
Vaki bolje je jutros ali noc 🤦🏼♀️ Milijardu cicanja, već u 21:30 kod mene u krevetu. Promocila joj pelena koliko se nacicavala, nije joj nikad po noći promocila pelena do sad. Al jutros je bolje, ne cvili toliko.
Hany a miš mali kak ga tako muci pupa 🙁
Skoljka po novom možeš papriku dati, ja bi je isto s butternut ili batatom
Skoljka jel danas bolje? Jel se vratio osmijeh?
Corinne kako je? Hany? Jahanara jel spava bar preko dana da odmoris?
Mickey evo uspavljujemo se za drugi spavanac.
Imate kakvu tablicu za namirnice po mjesecima?
.
Skoljka ako si uvela rizu, mozes mu skuhat rizoto sa uvedenim povrcem pa tako i papriku dodati😉
Jahanara ja nemam, uvodim po onoj nekoj tabeli sto je Karla stavila da se uvodi svo voće i povrće sezonsko tak da sto imam u vrtu/voćnjaku joj dajem. Kad napuni 6/6,5 mjeseci ću krenuti i s mesom da započnemo ručak jer ona tak fino jede(za sada😂). A mi smo zamijenili cicanje definitivno jer danas je npr cicala u 7, u 9:30 je imala kasicu i cicanje sada u 12:30 i evo spava.
Čini mi se da mliječni proizvodi pišu na toj tablici od 9 mjeseci?
Poslikala sam kombinacije za pocetak sto ste stavljale, to imam. Moram samo pronaci tablicu zbog zitarica i mlijecnog.
Skinula sam i Bebin kalendar dohrane pa cu tako kombinirati.
.
Poslala muza da kupi Bebimil 1, ovo sto sam mu do sad nudila bilo je PRE. Mozda zato nije htio. A ja stalno u panici da je gladan🤦♀️🤣
Skoljka, citam paprika sa 10mj, moze uz meso i krumpir. A da ju probas skuhati pa pomjesati s batatom ili nekom tikvom?
Sta ne bi mogla i prije 🙄
Neznam vise sta da mu dajem, jucer bila u ducanu, nista nisam vidjela sto on nije probao, pa vidim papriku e reko to nije.
Ma ajde, svi smo mi sa 6 mj vec jeli i janjetinu 😁
Skoljka, citam paprika sa 10mj, moze uz meso i krumpir. A da ju probas skuhati pa pomjesati s batatom ili nekom tikvom?
Sta ne bi mogla i prije 🙄
Neznam vise sta da mu dajem, jucer bila u ducanu, nista nisam vidjela sto on nije probao, pa vidim papriku e reko to nije.
Ma ajde, svi smo mi sa 6 mj vec jeli i janjetinu 😁
Bome su meni dali odojak sa 6.mj🙈🐖
Ne znam sta je to, al evo zadnje 2 veceri imamo grceve ko s 2mj.. a nocas se budio svaka 2h 😕
Ne mogu ti dat neki savjet jer kod nas to budenje po noci traje i traje 🤦♀️ jesi jela nesto sta dugo nisi?
Ah mislim da je krivac salata od frckavog kelja, al sve me strah kako cemo pocet dohranu kad tak ima jos uvijek reakcije.. znala sam i grah jesti pa nista 😑
A spavanje, bas je lijepo bilo krenulo, prvi komad noci je znao po 6h odrapat, a zadnja 2 tjedna sve krace i krace..
Beba V. ❤
Skoljka pomijesaj mu papriku s batatom ili necim takvim obadvoje su slatkasti.mene glava rastura mislim da cu sad leci s malom
Mellorine
bas ti hvala na toj info za godisnji i porodiljni super mi je sad to da znam,imam 24,5 dana ode ove godine i imat cu tako od sljedece predobro da znam ako ostanem trudna tako cu napraviti sigurno...jer meni je na mom poslu uzasno tako da mogu izdrzat pola mjeseca mjesec 😂 a stvarno smo planirali trece sad brzo iza ovoga al dobro ajde tako cu nekako izdrzat😀 zato mi je super ovaj forum svasta se sazna!
Karla89 ajde pliz ako ti se bude dalo slicni opet tu tablicu sa prehranom...🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji