Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • meddleO407

Broj poruka: 347

Prijavi adminu

Mi pupak nismo dirali, kad je patronažna došla jednom ga je previla. Onda je onako skoro otpao pa je muž previjao, stavljao čistu gazicu i virfix da drži. Kad je skroz otpao prašili smo tyrosurom - odmah sam ju i kupala, pazila sam da poslije dobro obrišem i opet naprašim i par dana sam tako dok se nije skroz lijepo posušilo/zaraslo.
    Što se tiče babinja, ja sam to obavila kod mame kad sam bila, nismo ništa posebno, ispekla je kolač, grickalice i kava, ali na kraju se to sve pojelo pa mi je bilo žao što nisam tatu da napravi ili roštilj ili neke nareske haha🙈 došla sva rodbina odjednom, sve si mislim da su očekivali nešto konkretno haha

My baby

Broj poruka: 1155

Prijavi adminu

Mommy  ja iskljucivo dojim i moja se budi jednom u pol pet ujutro.sad smo se probudile ali je dojila u osam 😂.
    Jahanara moja ideja je uvijek neki kolaci iz lidla no moj muz voli kuhat,za vikend imamo goste i on pravi hamburgere 😂.
    Majuska octenisept i praskom naprasis pupak.

Mom

Broj poruka: 221

Prijavi adminu

Pupi30

jagodica_bobica25

Cure jel vi bebe kupate svaki dan?
    Pstronazna mi rekla da je dovoljno 3 puta tjedno pa sam zbunjena malo 🤷🏻‍♀️
    Ja ne…meni je patronazna rekla 2 do 3 puta tjedno…samo mi se cini da mi nekako prakticiramo ovo 2 puta tjedno 🙈🙈Ja se ne usudim sama a muz radi do kasno i onda cesto zna biti situacija ili da on spava tad ili da je pre nervozan i tako da ispadne da su idealni uvjeti za kupanje 2 puta tjedno 🤣 Ali u planu mi je svaki drugi dan samo da se ja jos malo opustim.

I meni je rekla svaka 2 dana kupanje, nema potrebe više. Drugo je po ljeti kad bude vruće, kaže onda ćete je i 2-3 puta kupati da se osvježi. Ja svaki drugi, nekad i svaki treći dan. 

My baby

Broj poruka: 1155

Prijavi adminu

Sto se tice kupanja ja svoju ne kupam tako cesto,dva puta smo seprosli tjedan ovaj nijednom.ja ju prebrisem i svaku noc se masiramo uljem tj namazemo.

Mom

Broj poruka: 221

Prijavi adminu

My baby

Mommy ja iskljucivo dojim i moja se budi jednom u pol pet ujutro.sad smo se probudile ali je dojila u osam 😂.
    Jahanara moja ideja je uvijek neki kolaci iz lidla no moj muz voli kuhat,za vikend imamo goste i on pravi hamburgere 😂.
    Majuska octenisept i praskom naprasis pupak.

U pola 5. A kad je prije toga jela? Jer koja je kao baždarena da jede svaka 4 sata. Po tome ja bi dojila u ponoć i pol. 🙄

brankica09

Broj poruka: 747

Prijavi adminu

Mommy

A vidim da se svi držite tog večernjeg kupanja i to radite dosta rano. Mi smo je kupali oko 20h pa pomakli na 21, 21.30h. Vama noć onda počinje u 20h? Mi kako idemo spavati oko 23h ju okupamo tako kasnije oko 21h da ju podojim oko 22-23h cca i onda spavanje. Da je tako kupam kao vi, imala bi još jedno dojenje oko ponoć, taman nakon što zaspem. I vidim da nju kupanje ne opušta nego je razbudi a i ja budem umorna tad. I razmišljam da to prebacim u neku dnevnu aktivnost, ujutro ili popodne jer ovo bi navečer kao trebao biti dio rituala za uspavljivanja međutim vidim na njoj da joj to nije. 🤷‍♀️

Moja tako doji isto oko 12, nekad malo prije nekad kasnije 🙈 nju umori tako da mi jedino to preostaje 🤷‍♀️

• meddleO407

Broj poruka: 347

Prijavi adminu

Ja kupam svaki drugi dan, ako mi se baš ne da preskočim, ali volim ju kupati i ona uživa, plače kad ju izvadim. Stavim malo mustelinog ulja u vodu, ne volim da je pjenasto, a i super miriši. Kosu operem ili mustelinim 2 u 1 ili onim za tjemenicu-preventivno. Kasnije ju namažem mlijekom, imam od uriaga ali nisam baš zadovoljna-prejak miris. Medjutim fino se razmazuje i nije ni jeftino pa ga trošim.

brankica09

Prijavi adminu

Mi se kupamo svaki dan, to mi je jedini spas navecer 🤷‍♀️ nekad samo voda, nekad mustela 2u1 🙈
    Ne planiram nista jer ne znam kakva ce biti, sta ce biti, vecinom prijatelji dolaze kod nas pa sta bude 🙈 
    Bas smo obavili ovaj vikend kod svekrve na viksi dio obitelji , tako da ja nista nisam pripremala , ma di bi u stan potrpala odjednom 15 ljudi 🙈 tako da spas 💪

brankica09

Prijavi adminu

E da, htjela sam vam reci da sam za ono crvenilo hrapavo na licu uzela bepanthen i mazemo time , ide na bolje 💪 bilo je bas jako crveno prekjucer 😬

Majuska

Broj poruka: 166

Prijavi adminu

Mene bas muce ove njene cice sto su natekle ...izgleda kao da ce se sekret raditi 😔
    Kad to prolazi ? Da zovem pedijatricu sta mislite 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.