Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MickeyMouse
    24. Srpanj 2020. 22:06

Daisy da, kad je mala imala tri tjedna. Temperatura 3 dana 40+, antibiotik, muž mi razbijao tu ploču/kvrgu - koma. Sad se svaki dan pipam, čim nešto osjetim odmah masiram da ne bi bilo. Drago mi je da si uspjela to riješiti 
    Vaki da, možda će mu goditi promjena klime 🤔

skoljka
    24. Srpanj 2020. 22:11

Zaboravih napisat da smo se vratili doma, bio je bas izmoren bas je brzinski zaspao. Uspjeli smo se okupati, more za pozeljet. Njega sam malo po vodi brckala i umocila do glave, svidja mu se more. Nakon toga je zaspao i u 14h nas je potjerala grmljavina i kisa 😤, a bilo super prije toga, toplo bez jakog sunca, pod maslinom u hladu ma milina. 

Jahanara
    24. Srpanj 2020. 22:17

Mmammaa kad bude besplatna dostava naruci nesto za probu pa ces vidjet hoce li se ponoviti. 
    .
    Malina na prvu uopce nisam skuzila sta je na slici🤦‍♀️ bas je fora.
    .
    Meni se neku noc isto zastopalo. Dugo sam masirala i izdajala i malog stavljala. I drugi dan je bilo bolno.
    .
    Bravo Vaki. Drzim🤞da se i odmoris. Do cega nas ti malci dovode da nas obican odrasli razgovor veseli😅

Corinne
    25. Srpanj 2020. 02:00

Oj žene! Ja jos pola dana sa svekrvom i onda ona ode doma! Napokon! Prezivjeh dva tjedna, doslovno svaku budnu minutu je bila kraj mene i malog. Bome mi nece faliti 
    Danas smo se fotkali za putovnicu 😀 bebac mi je ispao kao neki slatki dedek! Idemo u Hrvatsku za 10tak dana. Bit ce to prava avantura od 8 sati. 
    Meni se isto cini da moje dijete cesce jede, i manje spava, a po novom ne zeli ni preko dana u kinderbet. Ja se tjesim da su sve to skokovi, i da ce biti bolje. Nekad.
    E da, narucila sam obucne bijele bodije u Zari, super su,! Bas fini pamuk, preporucam! Ostala sam bez bodija dugih rukava jer sam sve ljetno kupila a kakvo ljeto imamo..

• velica
    25. Srpanj 2020. 03:24

Zdravo mame 😊 moj sin je dosao na svijet 15.05.2020 💙😍
    Dojim ga, normalno ide na wc (piski i mokri) od prije pr sedmica sam prestala da ga presvlacim tokom noci kada se budi da jede, medjutim neku noc sam ustala da ga presvucem nakon podoja jer se ukakio medjutim vidim pelena suha, nije nikako mokrio nakon 5 sati 
    Tokom dana inace piski bez problema, mjenjam non stop pempe 
    Da li se neko susretao sa tim ? Svakako planiram nazvati pedijatra da zakazem termin ali zanima me da li se vec neko susretao sa tim 
    Lijep pozdrav za sve mame i izvinjavam se na dugom postu 🙈

sagi
    25. Srpanj 2020. 06:16

Jutro, 
    Velica moj nekad cijelu noć nema popišane pelene pa onda nadoknadi ujutro sve 😁 mislim da nema razloga za zabrinutost :) 

sagi
    25. Srpanj 2020. 06:17

Corinne drago mi je da si preživjela 🙊

mom3
    25. Srpanj 2020. 08:25

Jahanara

Mmammaa kad bude besplatna dostava naruci nesto za probu pa ces vidjet hoce li se ponoviti.
    .
    Malina na prvu uopce nisam skuzila sta je na slici🤦‍♀️ bas je fora.
    .
    Meni se neku noc isto zastopalo. Dugo sam masirala i izdajala i malog stavljala. I drugi dan je bilo bolno.
    .
    Bravo Vaki. Drzim🤞da se i odmoris. Do cega nas ti malci dovode da nas obican odrasli razgovor veseli😅

To sam si i ja razmisljala. Budem uzela nesto pa vidjela. Mozda je bilo slucajno. Inace mi se sviđa njihov meki i fini pamuk.

Jahanara
    25. Srpanj 2020. 08:27

Jutro cure!
    Skoljka cestitke na punih 5 mjeseci🥳🥳
    Super za kupanac!
    .
    Velica nedavno samo bas pisale o suhim pelenama preko noci. I moj cesto ima suhu al nadoknadi ujutro.
    .
    Napokon smo dogovorili krstitke za 16.8. Vec mjesec dana pricamo hocemo,necemo,korona je, sta cemo... 

25. Srpanj 2020. 09:12

Jutro 😊
    Kod nas opet luda noc i svako malo sat dva buđenje, a neznam mozda oni reagiraju na te stalne promjene vremena.
    Kako ste vi iz zg što sad neka poplava?
    Skoljka super za kupanac i sretnih 5 mj 🎉🎉👏👏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.