Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

MickeyMouse

Broj poruka: 843

Prijavi adminu

Koliko često prokuhavati/sterilizirate dude? 

Jahanara

Broj poruka: 1963

Prijavi adminu

Fever hvala ti😘 sutra nakon sto ode uzimam prasak u ruke. Ne znam sta joj je to znacilo da necu moci ocistiti, valjda da ce prasak uci unutra u pupak pa da to necu iznutra moci ocistiti. S kceri mi je bila druga patronazna i bas sam bila zadovoljna, a ova totalna suprotnost.
    .
    Mickey rekla bi da je soor i kod vas u pitanju. Mi mazemo vec 5 dana al ne vidim neki pomak🤔

Fever

Broj poruka: 1084

Prijavi adminu

On nakon sto je bio nemoguccijeli dan, nakon kupanja i bocice mog izdojenog kenjkao je i nakon sat vremena kazem muzu daj napravi mu dohranu nek se uroka da mozemo zaspat, i tak je bilo, popio mozda 40 ml ( sat vr prije 110 mog)
    I spava od 8 navecer, slomilo ga. Sad sam se isla izdojit i razmisljam dal da mu dam izdojeno il opet dohranu. Ako bude ovako i inace mislim da cu uvest taj nocni dohranu samo da se naspavamo.

It’s a baby boy💙

• Pupi30

Broj poruka: 467

Prijavi adminu

Jel opasan proljev kod beba?Moje je jucer imao dva puta i samo je ta dva puta kakao.Inace kaka jednom u 2 dana.ydakle nije rijetka zrnata zuckasta stolica nego bas vodenasta i vise narancasta.

• Sancy3

Broj poruka: 384

Prijavi adminu

MickeyMouse

Vaki bome da, stres, a i vjerujem da ti je teško naći vremena da uopće pojedeš 😕
    Sanja vjerojatno je samo ta večernja nervoza. Kad joj započinješ rutinu za spavanje (kupanje i to)? Moja je već oko 19 gotova i samo čeka kupanje, hranjenje i spavanje.
    Izgleda da je dobila soor 🤦🏼‍♀️ Ali nisam prije primijetila jer nije na jeziku nego na nepcu i desnima su kao točkice bijele. I mene su bradavice počele sad peci i ja pogledam i jako su crvene, kao pristići ?! I danas je coktala dok je cicala. Jel to to?
    Sutra je navodno dan kad nam dolazi pedijatar i nadam se da će nas primiti. Moramo to oko iskontrolirati i sad ovo da vidi.
    Nikako na zelenu granu, prvo moj mastitis, pa njezino oko i sad ovo obje pobrale.

Oko 19h je hranjenje presvlacenje i kupanje u 20 vec zaspi...al kazem u 16 vec pocnje plac histerija...neznam vise cemu pripisati

• Sancy3

Prijavi adminu

Sanja89

MickeyMouse

Vaki bome da, stres, a i vjerujem da ti je teško naći vremena da uopće pojedeš 😕
    Sanja vjerojatno je samo ta večernja nervoza. Kad joj započinješ rutinu za spavanje (kupanje i to)? Moja je već oko 19 gotova i samo čeka kupanje, hranjenje i spavanje.
    Izgleda da je dobila soor 🤦🏼‍♀️ Ali nisam prije primijetila jer nije na jeziku nego na nepcu i desnima su kao točkice bijele. I mene su bradavice počele sad peci i ja pogledam i jako su crvene, kao pristići ?! I danas je coktala dok je cicala. Jel to to?
    Sutra je navodno dan kad nam dolazi pedijatar i nadam se da će nas primiti. Moramo to oko iskontrolirati i sad ovo da vidi.
    Nikako na zelenu granu, prvo moj mastitis, pa njezino oko i sad ovo obje pobrale.
    Oko 19h je hranjenje presvlacenje i kupanje u 20 vec zaspi…al kazem u 16 vec pocnje plac histerija…neznam vise cemu pripisati

U 18 pardon krivo napisala

Mom

Broj poruka: 221

Prijavi adminu

Pitanje za mame koje isključivo doje. Kako vam bebe spavaju po noći?
    Moja jede svaka 4 sata, tako po danu i po noći. Što je 2 buđenja. Svako buđenje traje minimum sat vremena jer dok jede, kaka pa je i presvucem da nije do jutra u pokakanoj peleni. Ali češće to traje po sat i pol jer dok podrigne, dok se uspava itd. Evo sad trenutno je to od 2.45h, sad je zaspala. Znači luda sam. Hoće li dijete moći ikad prespavati noć ili imati samo jedno buđenje? Da li je ona premala još za to što bi ja htjela (sad ima 6 tjedana). Mislim, treba li joj hrana svaka 4 sata i po noći? 
    Kad je imala neka 2 tjedna, patronažna nam je savjetovala da je pustimo da plače, da se mora naviknuti a ne da je tetošimo itd. Pustili je da place u jedno 3 navrata, zadnje plakanje je trajalo 3 sata ljudi moji kad sam zaključila da od toga ništa, srce mi se slamalo a ona se nije smirila. Tu sam oduatala od tog spartanskog načina. Ali šta sad. 🤦‍♀️Ima li koja sličnu situaciju da se utješim ili ideju kako da spava duže ili se budi rjeđe po noći? Duša ne pomaže nikako jer čim joj ispadne, kreće plač. 

Fever

Broj poruka: 1084

Prijavi adminu

Moj se nudi na 2.40-3,30h, sinoc uz dohranu je odspavao 6,5h.

It’s a baby boy💙

Broj poruka: 1582

Prijavi adminu

Ne sjecam se tko je sto pisao u zadnjih par str... ali mi se cini da nam je svima isto s tom kakicom i prdenjem i grcevima. :/
    Moj jucer isto nervozirao, bili smo u kolicima od 18h, vozili se autom, ja davala cak caj od kamilice, bilo mu cudno al pijuckao je. Pomak neki nisam vidjela. I dalje nervozan. I onda dreka od pola 9 do pola 11 pa spavanje. Totano izgubio glas. Nije znao bi li spavao ili plakao. Jedva cekam danas prvi pregled kod pedice da cujem sto ona kaze.
    Sto se tice pupka, nama je to sve radila patronazna, proces je bio da kad otpadne, ona je to lapizirala, a mi smo kod svakog presvlacenja obilno prasili, samo to. Kad nas je ponovo obisla, rekla js: sad samo ujutro i navecer cistite krastice s octeniseptom i stapicima za usi, bez prasenja. I mi tako uradismo. Brzo je prestalo lagano krvarenje i ima mali bas predivan pupak.
    .
    Bilo je jos nesto za dojenje, moj mali se budi svaka 2 sata sam od sebe i duda, sad to sisanje traje krace, uopce ga vise ne dizem za nista, jedino ako sam pocne plakat jer imamo takvog neutjesnog placljivca koji vecinu vremena ako ne spava -place. Po noci je to negdje 3-4x. Zao mi ga ubit dohranom kad je dobio kilu i pol na sisi u mjesec dana, ali jednom kad popizdim do kraja i to ce doc na red jer mama mora spavati :D
    .
    Dudu slabo koristimo, malo u kolicima ako krene plakat od gladi,i kad dodemo doma stavi ju muz kuhati.

• Sancy3

Prijavi adminu

brankica09

Sanja89

Cure ja vise nemogu evo..
    Pa vec tjednima je drama od 6 do 8,znaci 2 sata plakanja a vise neznam zasto,jasno mi je da izbijaju zubici al sta ga onda nebi mucilo kroz cijeli dan i noc a ne striktno ta 2h,grcice nemamo vec dulje ili ja neznam vise ni to al trbusic mu je opusten,on se ne grci dakle nije ni to to…nisam nervozna vec jednostavno svaki dan sam pocela strepit od tih scena i onda me sve to rastuzi jer stvarno neznam do cega je…
    Jel ti spava po danu? Ja isto imam zivcenjacu u odredene sate, cak sam tu stavljala clanak, nervozna beba navecer 👀 moja ne spava po danu bas pa pripisujem tome 🤷‍♀️

Spava on meni odvali od 2 do 5 redovno...i onda ga nahranim i krece cirkus...bas sam s muzem pricala da cemo promjenit ritam znaci u nakon tog hranjenja u 5 odmah kupanje(kao nece imat vremena za cirkus)😂😂😂

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.