Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    05. Srpanj 2020. 22:12

Mickey i mojoj se zna cuti i poslije ciscenja a pedijatrica nam je rekla da to nije nista osim kad joj nakapam fizioloskom pa je rekla da se nekad ne izvuce sve i ostane ponesto a vidim da he ful zdrava pa se ne zamaram tim.bas sam danas dva puta dolazila na forum i htjela pitat gdje ste nestale😂

skoljka
    05. Srpanj 2020. 23:20

Ja sam cjeli dan nesto radila pa nisam ni ulazila na forum, oko 18 isli setat do 20:30 i odmah na spavanje. Sutra idemo do Krka na kupanje, muz ima tremu kako cemo s bebom, ali ja sam ok😎

Mislim da sam danas vidjela u kakici bjelu sluz, 🤷🏻‍♀️to je nesto povezano sa izbijanjem zubica ili?

• Sancy3
    06. Srpanj 2020. 01:15

malina08

Sanja, koliko ti je stara beba? Nema trakice :)

3mj

mom3
    06. Srpanj 2020. 02:11

Jahanara

Mmammaa tnx za informaciju😘 taman sam imala plan otici u C&a ovaj tjedan. Kratkih bodija nam bas treba. Meni su njihovi bodiji odlicni, bas mekan pamuk.

Drago mi je da je bar nekome pomoglo 😊. Ja ih isto volim jer imaju kvalitetnu robicu za bebe iako je izbor u KA dosta slab u odnosu na ZG.

sagi
    06. Srpanj 2020. 02:13

Ja isto jučer neš radila stalno i predvečer išli na rođendan nećakinji. 
    Mali doma spavao na rukama, čim bi ga spustila plač. Došli tamo i mali spava, bilo je glasno, njemu niš, spava. U jednom trenu se stišali, nešto svi  zašutjeli i mali0 se odmah probudi 🙈😂

Skoljka sretno 🤞🙂

Jahanara
    06. Srpanj 2020. 07:02

Jutro cure!

Skoljka sretan put i lijep provod🤗
    .
    Sagi moj frajer bas voli spavati na rukama🙈 i cim ga krenem spustiti on otvara oci😅 
    .
    Koliko su vam imale bebe kg kad ste presli na pelene br.3?
    Mi imamo oko 5.2kg i razmisljam da kupim pelene Babylove br.3 jer mi se cini da su mu ove male, ostaje mu oko nogica trag i kad se pokaka ode sve do ruba na ledjima. 

skoljka
    06. Srpanj 2020. 07:20

Jutro.. 
    Jahanara moj ima 6kg i jos smo na 2 i bit cemo jos, trojka je ogromna bas sam usporedjivala. To valjda ovisi o gradji djeteta, a i modeli pelena nisu isti. Nama i dalje najvise odgovaraju oblikom Pampers obicni i pc. Dobila sam 3 torte pelena, od mullera, dm i violete sve u 3 velicini. Od Violete imam jos jedan paket 2 sto sam ja kupila i za nju znam da mu je siroka ali pelena kao pelena je super. Bas me zanima kakve su ove od mullera i dm. 
    Mojem kakica uvijek ode prema naprijed, uvijek se bojim da ne dobije bakteriju zbog toga, kad je imao eksplozive onda je islo na sve strane. 

Maja 3
    06. Srpanj 2020. 07:28

Jahanara

Jutro cure!

Skoljka sretan put i lijep provod🤗
    .
    Sagi moj frajer bas voli spavati na rukama🙈 i cim ga krenem spustiti on otvara oci😅
    .
    Koliko su vam imale bebe kg kad ste presli na pelene br.3?
    Mi imamo oko 5.2kg i razmisljam da kupim pelene Babylove br.3 jer mi se cini da su mu ove male, ostaje mu oko nogica trag i kad se pokaka ode sve do ruba na ledjima.

Mi smo na 3! Ista stvar..pocela propustat na ledjima kakicu.
    Od nekih 4.5 kg smo na 3.

Boa35
    06. Srpanj 2020. 07:28

Mellorine naša isto promatra kad mi jedemo..neki dan sam joj stavila mango na usnu i lizala ga je, otvorila usta kao da je svaki dan hranimo 🙈😊 ja se baš veselim da krenemo s kašicama..početkom 8.mj imamo cijepljenje pa ću pitat ped kad da krenemo..možda koji dan prije 6mj al ranije ne bih.. 
    Školjka sluz u stolici može biti i od previše slinjenja..tak je nama bilo..nekih dva dana i više ništa, dalje sve normalno.. 
    .
    Neka me pitala za kolagen, provjerila sam i smije ga se piti kod dojenja, barem ovaj koji ja uzimam. 
    Nama se M neki dan okrenula s leđa na trbuh i od tad nema mira, više je ne smijemo ostavljati bez nadzora na kauču..sad je stalno u gymu ili vrtiću.. 
    Jesu se i vaši bebači počeli na glas smijati? Ona je prije nekih dva tj onako sramežljivo, al sad se na bilo kakvo glupiranje smije i preslatka je..ja sam neki dan plakala od smijeha koliko smo se zezale i smijale 😂😀
    Još sam nešto htjela komentirati,al sam zaboravila 🤦

Maja 3
    06. Srpanj 2020. 07:29

skloljka,lijepo se zabavite na moru! Mi dmo s malim isli kad je imao 2 mj..i sve super proslo..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.