Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    04. Srpanj 2020. 10:23

skoljka

#Aliexpress HRK 135.11 33%OFF | NEWEST ESCAM G02 Dual Antenna 720P Pan/Tilt WiFi IP IR Camera Support ONVIF Max Up to 128GB Video Monitor ip camera

https://a.aliexpress.com/_dYrvbgo
    Jahanara evo link 😉
    .
    Karla pa jel oguce da je tako preslatka curica dva mjeseca preplakala zbog grcica. Pravi je med. Jel joj opada kosa, ovom mome je skoro ava opala a bio je isto tak.

Hvala cure 🤗
    Pada joj ali malo.. ima je puno pa se ni ne skuži.. jedino je iza na glavi čelava, taj dio gdje leži stalno i trlja glavom , tu nikako da naraste kosa normalno 😀
    Nego meni ne počela jako opadati kosa.. pijem kolagen shot.. nokti i koža su mi super, al kosa je počela padati.. 🙄

mom3
    04. Srpanj 2020. 12:21

Opadanje kose između 2 i 4 mjeseca nakon poroda je sasvim normalno i nista se ne moze uciniti da prestane. To je do promjene u hormonima i tu nema pomoci nego cekati da prođe. Meni je isto krenula padati i ne veselim se tom razdoblju opadanja kose. Sada ce ispasti sve ono sto je trebalo normalno ispasti, ali zbog trudnoce nije. Sada se to nadoknađuje. Znam da je grozno i da ce ispadati ko luda, ali i to ce proci s vremenom. Ne trosite si novce na razne preparate bezveze jer nista od toga. Eto, to je samo moje misljenje i savjet jer sam to sve vec jednom prosla, a prolazim i sada 🙈👴😬😱

Boa35
    04. Srpanj 2020. 12:28

mmammaa

Opadanje kose između 2 i 4 mjeseca nakon poroda je sasvim normalno i nista se ne moze uciniti da prestane. To je do promjene u hormonima i tu nema pomoci nego cekati da prođe. Meni je isto krenula padati i ne veselim se tom razdoblju opadanja kose. Sada ce ispasti sve ono sto je trebalo normalno ispasti, ali zbog trudnoce nije. Sada se to nadoknađuje. Znam da je grozno i da ce ispadati ko luda, ali i to ce proci s vremenom. Ne trosite si novce na razne preparate bezveze jer nista od toga. Eto, to je samo moje misljenje i savjet jer sam to sve vec jednom prosla, a prolazim i sada 🙈👴😬😱

Meni inače je jako kosa opadala, pa sam to zaustavila tinkturom od koprive..sad se bojim piti tinkturu jer dojim..ne znam smije li se.. al u trudnoći mi je zato bila predivna kosa kao nikad u životu.. trebala bi stalno biti trudna 😂🤪
    Cure, jeste vi dobile mengu? 
    Ja sam prošla dva mj imala po nekoliko kapljica kroz dva dana..niti slično mengi..al došlo je točno nakon 28dana nakon prvi put..no ovaj mj 5 dana "kasni" sad ne znam zašto.. 🤷

skoljka
    04. Srpanj 2020. 12:59

😎😂😂😂

Pa ja sam dobila prvi put prosli vikend, bas na krstitke 😅, imala sam normalnu mengu, ali nisam imala osjecaj da ju imam, nista me nije bolilo 🙈, navikla da boli 😅😅😂😂

Jahanara
    04. Srpanj 2020. 13:09

Karla preslatka je malena😃🤩
    .
    Skoljka hvala na linku😘 trazili smo obicnu sa monitorom, a ova mi se cak i vise dopada. 
    .
    Mengu sam nakon prvog poroda dobila nakon 3 mj. Isto sam navikla da me boli, a nakon poroda totalno bezbolna. Nadam se da ce takva i ostati kad dodje. I jos se nadam da nece tako skoro.
    .
    Prvi put sam na malom osjetila da mu nesto od hrane smeta... jela sam grah salatu i bome se jadan patio samo tako a i ja skupa s njim jer cijelu noc nismo spavali, budio se svakih pola sata i grcio i trajalo je danas do podne.

04. Srpanj 2020. 13:17

Meni niti jedan prasak ne opere kakicu, moram iskuhavat u loncu! Sta preporucujete? Prvo istrljam sa sapunom za mrlje, stavim vanish i u masinu na 40, al nista.

My baby
    04. Srpanj 2020. 13:23

Malina ni meni ne opere nijedan te kakice a opet mi sve ovisi koji materijal bodija je.
    And vjerovatno ti beba ima grceve i nije do kakanja.
    Karla smije se uz dojenje taj kolagen piti?ja sam htjela to uzet al nisam bila ziher radi dojenja,ja ga ne bi pila radi kose tu mi ne treba😂nego radi koze i noktiju.

My baby
    04. Srpanj 2020. 13:25

And26

Pozdrav zenicee,trebam savijet.. imam bebu mj dana staru,u zadnjih par dana ima problema sa kakanjem tj cijelo vrijeme se napinje i place,ima stolice 3 puta dnevno normalne boje i sve..ali mi nije jasno zasto se tolko napinje i stenjee a nema tvrdu stolicu.jel imao netko takvu situaciju? Inace je na dohrani,aptamil comfort. Cula sam nesto da bebe uce koristiti misice za kakanje pa da je mozda to?

Vjerovatno grcevi a ne kakanje imas sad dosta kapi kupiti da smanjis to 

MickeyMouse
    04. Srpanj 2020. 13:52

Karla malecka je med medeni 😍 tak je i moja starija imala puno kose, beba je sad naspram nje ćelava 😂
    Ja sam nakon prve dobila mengu 9 mjeseci nakon poroda, jako je puno cicala pa valjda radi toga. Već drugi ciklus sam ostala trudna. Bas me zanima kada će sad doći 🤷🏼‍♀️
    Malina meni opere sve Ariel ili Persil, jedino odmah pod hladnom vodom operem s većeg i onda u mašinu i sve njezino perem na 60, osim par tamnih stvari sto ima.
    Opadanje kose - psihički se pripremam ovaj put jer je to bio horor zadnji put. Iza pranja mi je ostajalo u kadi po dvije sake kose, svako češljanje katastrofa i apsolutno ništa nije pomagalo. 

Boa35
    04. Srpanj 2020. 13:58

malina08

Meni niti jedan prasak ne opere kakicu, moram iskuhavat u loncu! Sta preporucujete? Prvo istrljam sa sapunom za mrlje, stavim vanish i u masinu na 40, al nista.

Meni jedino persil prašak i to na 95 perem..manja temp ne opere uopće. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.