Da li koja zna od koliko se starosti beba smije inhalirati? Stariju normalno inhaliram fiziološkom i brzo joj se riješi zastopani nos
Pa mickey mozes ju inhalirati to je samo fizioloska ako na to mislis? Moja mladja je imala problema s bronhitisom vec od dva mj pa su ju inhalirali tako da ne vidim da je tu nesto stetno.
Jagodica si me ti pitala za vodu? Ja joj prokuham i ponudim joj dva puta u danu znaci popodne i predvecer ne dajem joj vise puta,vecinom kad ne doji i prodje par sati ponudim joj prvo da popije vodu tako da to bude dva puta u danu meni nekad popije tri sprice nekad jednu zavisi koliko je zedna.
Jesu se vase bebe pocele na bok okretat-s ledja na bok? S koliko tjedana se to moze ocekivati?
Mybaby dada sa fiziološkom,budem je onda probala inhalirati možda se prije odštopa.
Jahanara moja se nekih mjesec dana okreće s leđa na bok, sad je počela s leđa na trbuh. Ja sam to očekivala kasnije 🤷🏼♀️ Iako i starija je bila brza po tom pitanju, ona je s 9,5 mjeseci hodala. Sve je sama odradila nije bilo forsiranje.
Jahanara a sve to ovisi o bebama kad su spremne ne treba ni usporedivati vjerovatno pitas jel se tvoj jos ne okrece ali ni moja se jos ne okrece sama na trbuh😉,osim sto ako ju ostavim na jastuku nadjem ju pored😂jer se nogama odgura ali okretanje jos nije pocela
A sad vidim da pitas s ledja na bok ili obrnuto😂a to vec radi nikad kad ju stavim na bok ne nadjem ju na boku nego na ledjima
Mickey sa fizioloskom smijes to joj ne bi trebalo smetat moze joj samo pomoci
Ma nije da usporedjujem nego cisto informativno, sve sam zaboravila kako je bilo sa starijom🙈 znam da je prohodala dan prije rodjendana a posjela se sa nekih 6.5mj otprilike. Za ova okretanja nisam zapamtila.
.
Moj isto izmigolji sa boka na ledja obavezno, a vidim da se pokusava okrenuti na bok al ne ide mu jos.
.
Mickey tvoja se ubacila na seku😉
Jahanara ni ja se ne sjecam starijih kcerki😂znam da je mladja prohodala sam 9,5 mj a starija sa nepunih 11,starija je dobila prvi zubic sa 4 mj a mladja sa sest to sam zapamtila😂
Sortiraj odgovore
Najstariji