Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MickeyMouse
    30. Lipanj 2020. 14:58

Da li koja zna od koliko se starosti beba smije inhalirati? Stariju normalno inhaliram fiziološkom i brzo joj se riješi zastopani nos 

My baby
    30. Lipanj 2020. 15:03

Pa mickey mozes ju inhalirati to je samo fizioloska ako na to mislis? Moja mladja je imala problema s bronhitisom vec od dva mj pa su ju inhalirali tako da ne vidim da je tu nesto stetno.
    Jagodica si me ti pitala za vodu? Ja joj prokuham i ponudim joj dva puta u danu znaci popodne i predvecer ne dajem joj vise puta,vecinom kad ne doji i prodje par sati ponudim joj prvo da popije vodu tako da to bude dva puta u danu meni nekad popije tri sprice nekad jednu zavisi koliko je zedna.

Jahanara
    30. Lipanj 2020. 15:11

Jesu se vase bebe pocele na bok okretat-s ledja na bok? S koliko tjedana se to moze ocekivati?

MickeyMouse
    30. Lipanj 2020. 15:16

Mybaby dada sa fiziološkom,budem je onda probala inhalirati možda se prije odštopa.
    Jahanara moja se nekih mjesec dana okreće s leđa na bok, sad je počela s leđa na trbuh. Ja sam to očekivala kasnije 🤷🏼‍♀️ Iako i starija je bila brza po tom pitanju, ona je s 9,5 mjeseci hodala. Sve je sama odradila nije bilo forsiranje.

My baby
    30. Lipanj 2020. 15:23

Jahanara a sve to ovisi o bebama kad su spremne ne treba ni usporedivati vjerovatno pitas jel se tvoj jos ne okrece ali ni moja se jos ne okrece sama na trbuh😉,osim sto ako ju ostavim na jastuku nadjem ju pored😂jer se nogama odgura ali okretanje jos nije pocela

My baby
    30. Lipanj 2020. 15:24

A sad vidim da pitas s ledja na bok ili obrnuto😂a to vec radi nikad kad ju stavim na bok ne nadjem ju na boku nego na ledjima

My baby
    30. Lipanj 2020. 15:26

Mickey sa fizioloskom smijes to joj ne bi trebalo smetat moze joj samo pomoci 

Jahanara
    30. Lipanj 2020. 15:37

Ma nije da usporedjujem nego cisto informativno, sve sam zaboravila kako je bilo sa starijom🙈 znam da je prohodala dan prije rodjendana a posjela se sa nekih 6.5mj otprilike. Za ova okretanja nisam zapamtila.
    .
    Moj isto izmigolji sa boka na ledja obavezno, a vidim da se pokusava okrenuti na bok al ne ide mu jos. 
    .
    Mickey tvoja se ubacila na seku😉

30. Lipanj 2020. 15:41

Moj nista sa ledja na bok takoder.

My baby
    30. Lipanj 2020. 15:56

Jahanara ni ja se ne sjecam starijih kcerki😂znam da je mladja prohodala sam 9,5 mj a starija sa nepunih 11,starija je dobila prvi zubic sa 4 mj a mladja sa sest to sam zapamtila😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.