Ae2ew2 svaka čast kako ste to skuzili. Drago mi je da dobro napredujete ☺️ Sretna dva mjeseca!
Moja danas lijepo legla spavat, spavala i sad je probudio zastopan nos. Muž je s onim aspiratorom za sada sve izvukao al ne znam kak odjednom nos zastopan i to bas puno sluzi. Da joj nije kratki bodi samo bio malo 😱 al stvaaarno je bilo vruće.
Mickey ja svojoj otpocetka cistim i uvijek izvucem puno meni je rekla ped da joj cistim nos i dva puta na dan jer bolje ocistit nego da im se to nakupi i da se razbole nemoj da te to brine vjeruj mi ja svojoj litru izvucem😂
Ae2ew2 svaka čast kako ste to skuzili. Drago mi je da dobro napredujete ☺️ Sretna dva mjeseca!
Moja danas lijepo legla spavat, spavala i sad je probudio zastopan nos. Muž je s onim aspiratorom za sada sve izvukao al ne znam kak odjednom nos zastopan i to bas puno sluzi. Da joj nije kratki bodi samo bio malo 😱 al stvaaarno je bilo vruće.
Hvala😘
Imali smo srece
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Cure moja nije htjela dudu ja sam bila protivnik dude no iskreno lakse mi je nocu uspavat tako nego da mi visi na cici i onda bljuje i onda je nase navikavanje trajalo nekih 40 min onda sam ju okrenula na trbuh i uvalila joj dudu da je tako drzi i prihvatila ju je😁sad se sama uspava tako a i meni je to sad trenutno spas,dusda ce nam biti za uspavljivanje
Aeew bravo i sretnih dva mjeseca 🥰
.
Nama je danas točno jedan mjesec 💙
.
Sad papa i nadam se da će nakon ovog podoja jošjoš spavat 🤞
.
Skoljka kako je prošlo?
Aeew bravo i sretnih dva mjeseca 🥰
.
Nama je danas točno jedan mjesec 💙
.
Sad papa i nadam se da će nakon ovog podoja jošjoš spavat 🤞
.
Skoljkakako je prošlo?
Hvala,i vama 1 mj!🤗
Jutro svima!
Sagi sretan veliki prvi mjesec ☺️
Nama je noc prošla relativno dobro obzirom na zastopan nos. Probudila se u 7:15 i evo sad spava prvi san, a mama pije toplu kavu 😄 male stvari
Kod nas je tak čudno vrijeme sad, nisam ni pametna kak da je obučem 🤷🏼♀️ Zasad je u dugom bodiju.
Nas je i kratkom i carapicama i danas, on dobije osip od znoja cim ga deblje obucem, sake i stopala mu budu mokra.. to mi je znak da mu je vruce
It’s a baby boy💙
Jutro cure!
Sagi sretan vam prvi mjesec😃
.
Ae2ew2 svaka cast sto si pravovremeno skuzila da nesto nije ok.
Sretna i vama 2 mjeseca.😀
Ajme vrijeme s bebicama prebrzo prolazi...
.
Mi smo jucer bilo u kratkom, a kako je nocas malo rashladilo za pocetak smo isto u dugom.
.
Sinoc je zaspao tek oko pola 1-1. Pocela sam ga uspavljivati u 8. Strasno...
Jutro cure!
Sagi sretan vam prvi mjesec😃
.
Ae2ew2 svaka cast sto si pravovremeno skuzila da nesto nije ok.
Sretna i vama 2 mjeseca.😀
Ajme vrijeme s bebicama prebrzo prolazi…
.
Mi smo jucer bilo u kratkom, a kako je nocas malo rashladilo za pocetak smo isto u dugom.
.
Sinoc je zaspao tek oko pola 1-1. Pocela sam ga uspavljivati u 8. Strasno…
Hvala😉
Da bas je osvjezilo sinoc,moj jucer samo bodic i carapice lagane,danas sml i hlacice stavili.Bome dugo si ga uspavljivala,oce to tako hehe.Mojnekad presloci spavanje i vec ide druga tura hranjenja🤪
Sortiraj odgovore
Najstariji