Jutroooo..
Meni stigla gospodicna na dan krstitka/prekjucer 😵
Sagi cestitam na 1 mjesecu😘
Aew2ew2 cestitam na 2 mjeseca 😘
Sinoc sam vas citala i zaspala, uzasno sam umorna. Jucer smo bili na cjepivu, pa temperatura opet, narastao je 4 cm i 500g za mjesec.
Krstitke su super prosle,svi smo zadovolni. A je bio super, nije plakao, svi se cudili kako ne place i kako je dobar, njemu bilo zanimljiva sva ta gungula i gizva 🙈😂. Jedina ogromna zamjerka sto klime u restoranu nisu dobro radile. Stavim koju sliku 😉
Malci, sretne mjesecnice!
Mybaby, za dudu, to i jaaaaa pokusavam, al nikako nam ne ide, mali gad! :D
.
Koji toplomjer kupiti? Htjeli smo Omronov beskontsktni al ga nema na zalihi...
.
Skoljka, sve jako super izgleda! Btw, to si ti na slici? Bas si zgodna :)
.
Mi i dalje kratki bodi i carapice
Skoljka prekrasni ste! Bas si zgodna zena😀 ne znam zasto sam te zamisljala sa svjetlo smedjom kosom skoro plavom🙈
Stol sa tortom i kolacima mi se bas svidja!
Jutro curke! Vidim da smo sve relativno okej :) mi danas bili na ulttazvuku joj cure koji show smo imali prije, vidim ja svog malog da se grci i znam vec da se mora pokakati i naravno da se pokakao u autu pred bolnicom i sve je probilo preko bodica i hlacica..sva sreca pa sam uzela rezervni bodic i obleku (samo bodi), kao prava mama..bas sam si bila ponosna😎..sva sreca da je uspio to obaviti prije nego smo dosli gore na pregled..🤣 e sad nisam imala hlace samo kratki bodic, tak da je moj ko bokcic gore goli dosao, a vidim druge bebe zabundane i dugi bodi i debele carape i vestice, mislim ne znam meni je to too much kak se veli..ja ga ne bi tak obukla ni da sam imala rezervno...ugl sve je proslo okej i jos se popiskio na pregledu za kraj!🤣
E da pricale ste da cistite bebama nosic? Ja imam onu pumpicu, a bas mu tesko izvlacim van, prvih dana je super islo, a sad kak je malo veci bas i ne ide, a cujem ga da hropce, ne jako i moze disati, ali bilo bi mu lakse da to izvucem van.. jel vi cistite s onim za usisavac mozda?
Pusek!
Bok cure!
Skoljka zgodna si😉i cestitam na krstitkama.
Mi smo se sad isli slikat za osobnu i u kratkom smo i dalje i bas ju pipam u kolicima sad topla je samo sam ju tetrom pokrila jer nema carapica
Jel vi nos cistite redovno svaki dan ili po potrebi? Ja samo ako vidim da ima nesto u nosicu🤔
Hvala 💙
Skoljka super je stol. Predivni ste 🥰
.
Moj je u laganom dugom bodiju i hlačicama, ne buni se.
Jel vi nos cistite redovno svaki dan ili po potrebi? Ja samo ako vidim da ima nesto u nosicu🤔
Ja svojem nisam još uopće 🙊 ne čujem i ne vidim niš u nosiću 🤔
Ja jos nikad nisam cistila nosic s tim, nismo to ni kupili. Ako vidim koji smrkljic zarolam mokru vaticu i malo prodjem po nosicu
Sortiraj odgovore
Najstariji