Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    30. Lipanj 2020. 19:33

Karla89

Čestitke malcima na okruglim mjesecima 🥰🥰 vrijeme stvarno brzo leti..nama za dva tjedna 4mj 🤗
    Školjka predivni slikice 😍 maleni je pravi slatkiš 💙
    Vaki vjerojatno će sad biti sve lakše i lakše s grčevima..mi smo već i zaboravili na njih 😊
    Mi čistimo nos svako jutro, jer uvijek vidim sa ima nešto unutra.. kapnem malo fiziološke i za dvije min izvučem usisavačem, uvijek nešto izađe iz svake nosnice.
    Moja M se još ne okreće na s leđa na trbuh i obrnuto..prebaci se na bok i ti zapne jer joj ruka smeta.. nikako da skuži da ruku mora uz sebe imati, ona ih drži širom 🙈🙈 pa se ljuti 🤦😀
    Mi danas napokon bile u šetnji ujutro.. nije normalno kako je vruće zadnjih dana..
    Neka je pitala za komarce..mi imamo onaj iz lidla što ih privlači i sprži ih ledica unutra, super nam se pokazao..čekamo da ga opet bude pa da ih još uzmemo za svaku prostoriju.

mozes ju ucit kako se prevrne..
    Al joj rukicu dizes iznad glave..i kontra koljeno pigas. Znaci ak je na ledjima i hoce na desnu stranu..desnu ruku u zrak preko glave..a lijevo koljeno joj popigas..da se prekrene..savladat ce to nakon par puta..moja se isto vrti...ledja..bok..trbuh...al isto rukica jos ostane ispod.

Boa35
    30. Lipanj 2020. 19:49

Maja 3

Karla89

Čestitke malcima na okruglim mjesecima 🥰🥰 vrijeme stvarno brzo leti..nama za dva tjedna 4mj 🤗
    Vaki vjerojatno će sad biti sve lakše i lakše s grčevima..mi smo već i zaboravili na njih 😊
    Mi čistimo nos svako jutro, jer uvijek vidim sa ima nešto unutra.. kapnem malo fiziološke i za dvije min izvučem usisavačem, uvijek nešto izađe iz svake nosnice.
    Moja M se još ne okreće na s leđa na trbuh i obrnuto..prebaci se na bok i ti zapne jer joj ruka smeta.. nikako da skuži da ruku mora uz sebe imati, ona ih drži širom 🙈🙈 pa se ljuti 🤦😀
    Mi danas napokon bile u šetnji ujutro.. nije normalno kako je vruće zadnjih dana..
    Neka je pitala za komarce..mi imamo onaj iz lidla što ih privlači i sprži ih ledica unutra, super nam se pokazao..čekamo da ga opet bude pa da ih još uzmemo za svaku prostoriju.

Al joj rukicu dizes iznad glave..i kontra koljeno pigas. Znaci ak je na ledjima i hoce na desnu stranu..desnu ruku u zrak preko glave..a lijevo koljeno joj popigas..da se prekrene..savladat ce to nakon par puta..moja se isto vrti…ledja..bok..trbuh…al isto rukica jos ostane ispod.

Hvala na savjetu🤗🤗 nisam znala za to, probat ćemo. 

Jahanara
    30. Lipanj 2020. 19:50

Majo lijepo provodite dane😀😀 Nina je pravi slatkis😊

Maja 3
    30. Lipanj 2020. 19:55

Karla89

Maja 3

Karla89

Al joj rukicu dizes iznad glave..i kontra koljeno pigas. Znaci ak je na ledjima i hoce na desnu stranu..desnu ruku u zrak preko glave..a lijevo koljeno joj popigas..da se prekrene..savladat ce to nakon par puta..moja se isto vrti…ledja..bok..trbuh…al isto rukica jos ostane ispod.

Hvala na savjetu🤗🤗 nisam znala za to, probat ćemo.

Ne znam jel ti spava s rukama preko glave..ono u stavu predajem se..tako nekako.. imas sigurno i na net neki video.

Maja 3
    30. Lipanj 2020. 19:57

Jahanara

Majo lijepo provodite dane😀😀 Nina je pravi slatkis😊

Hvala! Bezalkoholni koktelcici za klince..a pojacani za roditelje..da izdrze troje djece🙈

Maja 3
    30. Lipanj 2020. 19:59

ova nogica na koju stranu se prevrce..bi trebala bit ravna..a ovu drugu pigat i prevrtat..kao da spava s trudnickim jastukom izmedlu nogu-najlakse objasnjeno..i ruka iznad glave.

Boa35
    30. Lipanj 2020. 20:54

Maja 3

ova nogica na koju stranu se prevrce..bi trebala bit ravna..a ovu drugu pigat i prevrtat..kao da spava s trudnickim jastukom izmedlu nogu-najlakse objasnjeno..i ruka iznad glave.

Da, da skužila sam 😀 
    Već smo vježbale, hvala. 
    Samo kaj nakon par put joj se neda više i krene njurgat 😀😀

skoljka
    30. Lipanj 2020. 22:51

Hvala cure 🙈😂 ma kakva plavusa, imala sam pokusaja, neuspjesnih😅
    Moj A je danas placljiv, bas mi ga zao, temp 38.2 i odmah drami, vjerijem da ga boli od pikice, pa imao i proljev par puta, place dok spava. Nadam se da ce sutra biti onaj stari 🙂
    Majo kako fora kokteli, joj sad bi mi jedan dobro dosao da malo gustam, a ja jedem Smoki 🙈😂😂😂😂

sagi
    01. Srpanj 2020. 05:46

mmammaa

Naljepnice za komarce imate i u ljekarnama. Kupila sam nedavno, 30kom je 30kn. Jedino nisu one sa slicicama vec obicne cetverokutne. Doduse i duplo su jeftinije nego one u bubamari.

E super, hvala. Dodajem na popis za ljekarnu 🙂

sagi
    01. Srpanj 2020. 05:50

Maja 3

Ovako mi veliki dane provodimo…ak vam se ne svidja..plazimo vam jezik🤣
    https://ibb.co/SvTsNLY

https://ibb.co/BKPcyyy

Njima je preslatka 🥰
    A  kokteli top, mogla bi si i ja složit neki bezalkoholni  🍹

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.