Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom3
    30. Lipanj 2020. 10:33

Cestitke na 1 mjesec Sagi i 2 mjeseca Aw2ew2!
    .
    Mi smo danas navrsili ravno 2 mjeseca 😊 i kako bi rekla da je to i VEĆ i TEK u isto vrijeme (ako me kuzite sto hocu reci 😉)

30. Lipanj 2020. 10:48

mmammaa

.
    Mi smo danas navrsili ravno 2 mjeseca 😊 i kako bi rekla da je to i VEĆ i TEK u isto vrijeme (ako me kuzite sto hocu reci 😉)

Mislim da sve cekamo onaj navodni 3.mjesec :D

My baby
    30. Lipanj 2020. 10:50

Jahanara ja cistim svaki dan cak i dva puta iako nema smrklji izvucem dista toga jer iskreno mene je strah ti unutarnjih smrklji,moja na oko nema smrklje u nosu al joj izvucem puno toga

Jahanara
    30. Lipanj 2020. 11:04

Ja cistim kao Malina s vaticom ili maramicom.
    .
    My baby iskreno nisam ni razmisljala da moze puno tog biti unutra a da ne primjetim🤔 normalno dise, ne bi rekla da mu smeta nesto. 

Jahanara
    30. Lipanj 2020. 11:06

My baby

Bok cure!
    Skoljka zgodna si😉i cestitam na krstitkama.
    Mi smo se sad isli slikat za osobnu i u kratkom smo i dalje i bas ju pipam u kolicima sad topla je samo sam ju tetrom pokrila jer nema carapica

I mi planiramo slikanje za osobnu al kad god prolazimo kraj fotostudija on spava. 

Maja 3
    30. Lipanj 2020. 11:17

malina08

Malci, sretne mjesecnice!

Mybaby, za dudu, to i jaaaaa pokusavam, al nikako nam ne ide, mali gad! :D
    .
    Koji toplomjer kupiti? Htjeli smo Omronov beskontsktni al ga nema na zalihi…
    .
    Skoljka, sve jako super izgleda! Btw, to si ti na slici? Bas si zgodna :)
    .
    Mi i dalje kratki bodi i carapice

Mi imamo thermoval beskontaktni vec 5 god..i jako smo zadovoljni.

Maja 3
    30. Lipanj 2020. 11:17

skoljka...prekrasni ste svi!

Maja 3
    30. Lipanj 2020. 11:18

Sretne mjesecnice bebama!

sagi
    30. Lipanj 2020. 11:30

mmammaa

.

Čestitke i vama ❤️ znam, i ja imam takav osjećaj za prvi mjesec 😁

• Sancy3
    30. Lipanj 2020. 11:49

Evo nas u famoznom 3.mj.neznam jel meni zbog psihe ili sta al evo ja sam ga jedva docekala i promjene na bolje su vidljive u smislu onih  vecernjih histerija vise nema,puno se vise smije,puno ga je lakse zabaviti,sad je bas uzivancija bez ikakvih strepnji od histericnog placa,jedino evo nama je ostao i dalje problem sa gutanjem sline jos uvjek to nije savladano ali izgleda da sam i na to oguglala...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.