Cestitke na 1 mjesec Sagi i 2 mjeseca Aw2ew2!
.
Mi smo danas navrsili ravno 2 mjeseca 😊 i kako bi rekla da je to i VEĆ i TEK u isto vrijeme (ako me kuzite sto hocu reci 😉)
.
Mi smo danas navrsili ravno 2 mjeseca 😊 i kako bi rekla da je to i VEĆ i TEK u isto vrijeme (ako me kuzite sto hocu reci 😉)
Mislim da sve cekamo onaj navodni 3.mjesec :D
Jahanara ja cistim svaki dan cak i dva puta iako nema smrklji izvucem dista toga jer iskreno mene je strah ti unutarnjih smrklji,moja na oko nema smrklje u nosu al joj izvucem puno toga
Ja cistim kao Malina s vaticom ili maramicom.
.
My baby iskreno nisam ni razmisljala da moze puno tog biti unutra a da ne primjetim🤔 normalno dise, ne bi rekla da mu smeta nesto.
Bok cure!
Skoljka zgodna si😉i cestitam na krstitkama.
Mi smo se sad isli slikat za osobnu i u kratkom smo i dalje i bas ju pipam u kolicima sad topla je samo sam ju tetrom pokrila jer nema carapica
I mi planiramo slikanje za osobnu al kad god prolazimo kraj fotostudija on spava.
Malci, sretne mjesecnice!
Mybaby, za dudu, to i jaaaaa pokusavam, al nikako nam ne ide, mali gad! :D
.
Koji toplomjer kupiti? Htjeli smo Omronov beskontsktni al ga nema na zalihi…
.
Skoljka, sve jako super izgleda! Btw, to si ti na slici? Bas si zgodna :)
.
Mi i dalje kratki bodi i carapice
Mi imamo thermoval beskontaktni vec 5 god..i jako smo zadovoljni.
.
Čestitke i vama ❤️ znam, i ja imam takav osjećaj za prvi mjesec 😁
Evo nas u famoznom 3.mj.neznam jel meni zbog psihe ili sta al evo ja sam ga jedva docekala i promjene na bolje su vidljive u smislu onih vecernjih histerija vise nema,puno se vise smije,puno ga je lakse zabaviti,sad je bas uzivancija bez ikakvih strepnji od histericnog placa,jedino evo nama je ostao i dalje problem sa gutanjem sline jos uvjek to nije savladano ali izgleda da sam i na to oguglala...
Sortiraj odgovore
Najstariji