Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    brankica09
    01. Srpanj 2020. 08:16

Cure sretnih velikih 1. i 2. 💙
    Skoljka hot mamasita 🤭 divni ste 🙈
    Jao uzivanje uz koktele i bazen 😋
    Mi necemo na more, nisam si na ti sa dojenjem vani , a i nekako mi je premala 🤷‍♀️ nisam hrabra za to 👀 jos 😂

brankica09
    01. Srpanj 2020. 08:17

Vaki vi ste na 3 💙 nekako mi zvuci puno , mi vas pratimo 😋🙈

• Pupi30
    01. Srpanj 2020. 09:50

Moj je pre nervozan o jucer a vidim da se danas nastavilo..opet smo jutros bili u setnji koja je trajala 3 minute i trk doma uz popratni zvuk vristanja 😒 Jucer je po danu spavao jednom oko 2h i to je to...sve ostalo nervoza.Nece jede,nece se nosi,nece dudu a kad ga dignem na rame cucla ili svoju ruku ili moje rame.Ne znam sto ga je uhvatilo...

mom3
    01. Srpanj 2020. 10:31

Pupi30 jeste li vec imali skok sa 9 tjedana?

Jahanara
    01. Srpanj 2020. 10:36

Jutro ili dan cure! 
    Nama je dan vec odavno😅
    Vratili se maloprije iz vana. Bili na kavi i sladoledu i ne mrdamo iz stana do predvecer. Pakleno je vec sada vani.
    .
    Pupi mozda skok sa 9 tjedana?

Jahanara
    01. Srpanj 2020. 11:07

Fever pitala si za kolut, vidim da ima u novom katalogu, 180kn.

Vaki
    01. Srpanj 2020. 11:14

Pupi30

Moj je pre nervozan o jucer a vidim da se danas nastavilo..opet smo jutros bili u setnji koja je trajala 3 minute i trk doma uz popratni zvuk vristanja 😒 Jucer je po danu spavao jednom oko 2h i to je to…sve ostalo nervoza.Nece jede,nece se nosi,nece dudu a kad ga dignem na rame cucla ili svoju ruku ili moje rame.Ne znam sto ga je uhvatilo…

Da nisu zubi? Jel ti jako slini? Može biti jer ti cucla rame i rukicu, sigurno ga to muči. Tako je kod moga krenulo. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    01. Srpanj 2020. 11:16

Brankice - da, baš vrijeme brzo prolazi. Vidim po garderobi da više nije mala mrvica. Sve smo prerasli i proslijedili dalje... Vi ste obavili onaj privatni pregled? 

🤞❤️🙏

Vaki
    01. Srpanj 2020. 11:17

Kako ova trakica krivo pokazuje... Ako smo jučer napunili 3 mjeseca onda danas nema 3 mjeseca i 2 dana. 😂

🤞❤️🙏

brankica09
    01. Srpanj 2020. 11:39

Vaki

Brankice - da, baš vrijeme brzo prolazi. Vidim po garderobi da više nije mala mrvica. Sve smo prerasli i proslijedili dalje… Vi ste obavili onaj privatni pregled?

Vaki jesmo i narucila sam ju fizijatru 10.7 zbog blagog hipotonusa pa da on da svoje misljenje , hocemo ic na vjezbice ili ne . I mi sve prerasli, bas narucujem iz sinsaya bodice 🙈 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.