Beba ne voli biti na trbuhu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    27. Studeni 2014. 10:44

sto se tice drzanja glave, ja sam spomenula da je GOTOVO od rodenja drzao glavu sam, znaci nije potpuno sam, niti sam ga pustala da drzi, vec sam mu pridrzavala...ali za razliku od nekih beba kojima glava skroz pada on je svoju ipak mogao bolje zadrzati.. sto je koliko znam normalno kod velikih beba, on je bio 3860 i 52 cm. i pedijatar u bolnici i nasa pedi doma su rekli da je sve ok, da je velik i kao beba od mjesec dana. 

sad vjezbamo po malo lezanje na trbuscicu, malo sam istrazivala nacine i svugdje se spominje da svaki boravak na trbuhu ulazi u vjezbe. kad ga stavim na sebe trbuh na trbuh, na koljena, kad ga nosam na trbuscicu sto moj obozava, na dekici, jastucicu... tako sam probala stavit ispod njega malo visi i cvrsci jastucic i pali.. znaci koljena do jastuka, ruke i prsa na jastuk i onda on lijepo izvija i drzi glavu prema gore i prati igrackicu... i ne buni se  
    5.12. idemo kod pedi pa cu bas pitati sto i kako i je li sve ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.