...po meni je bolje kastrirati/ sterilizirati...pogotovo ako nece imati leglo i ako ga/ ju necete dati pariti....imala sam i muške i ženske pse, i uvijek bi to napravila...ne zato sto je meni lakše ( moja tara je po kvartu šetala u gaćicama za vrijeme tjeranja ), nego zato sto mislim da je lakse za zivotinju...a ove nuspojave poslije operacije....to ovisi o psu i koliko je aktivan....moja je vec drugi dan nakon operacije kad je morala strogo mirovati, navlačila lopticu po stanu..nije se udebljala ni trunke, a ni karakter joj se nije promjenio...
a i prije operacije su joj vadili krv i napravili svakakve pretrage...u slucaju da nesto nije valjalo ili da je postojala mogucnost da nesto nebude u redu kasnije,vet mi je rekao da ju onda nebi ni operirali...ne znam, ja sam za kastraciju / sterilizaciju definitivno!
..a valjda,da...samo ne znam od koga ili čega ona misli da me treba štititi
mi imamo macka i znam da nece biti problema, njezan je i prema nama ali zanima me kako da ga naucim da ne ide u kinderbet po noci? postavit cemo ga 2 -3 mj prije da ga preko dana mogu upozoravati i nadzirati ali mene brine noc, sad ali i kad dode beba da se ne usulja unutra. ako imate neku ideju ili ste i same to prosle?
Ja sam isto uvijek za sterilizaciju/kastraciju pasa/mačaka. Osim ako se zaista nema namjera pariti psa (ako je čistokrvan ili štoveć). Mislim da je to bolje za njih (pričala sam i tražila savjete od dosta veterinara i svi su mi rekli istu stvar), a i pomisao da udomljavam psiće (nemam mogućnosti za zadržati cijelo leglo), pa da onda saznam da ih je netko u nekom trenutku odbacio bi mi slomilo srce. Mislim da je ovako bolje.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Imam dvije mačke i ne pada mi na pamet ih izbaciti van na cestu jer baš sam ih od tamo i pokupila, vrlo su privržene i mazne. Moram priznati da me brine kako će biti kada beba dođe jer su navikle spavati tamo gdje me imaju na oku. Borave uvijek pored mene bilo da kuham ili sam na kompjuteru uvijek su u istoj sobi a kada vješam veš na tavanu mačak cvili i plače što me ne vidi. Odredila sam sobu u koju ću ih preseliti dok djete dođe a spavaća soba je trenutno u renovaciji pa kada bude gotova ulaz u nju će biti njima zabranjen . Bojim se i alergija no međutim ... držite mi fige!
Sortiraj odgovore
Najstariji