Beba i kućni ljubimci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    04. Lipanj 2015. 14:37

Jojo moja ista takva...odmah je htjela spavat na podlozi za presvlačenje, kolicima, ladice zna otvarati , a čak je i vrata od sobe mogla otvoriti...Sad smo nabavili neku novu kvaku i jednostavno je ne puštamo u sobu u kojoj sve čeka bebača i sve sam prekrila za svaki slučaj! A još je k svemu tome i proljeće, a moja je dugodlaka i užasno se linja pajcek.

Kristina13
    05. Lipanj 2015. 14:17

Mi imamo ježa.. Beba (3mj) i on su se upoznali već, gledali se.. ona da upozna životnjicu, a on da vidi što mu ne da spavati preko dana :) Bilo je smiješno, slatko, mala neobična obitelj :)
    Nadam se da neće biti problema jer je on pitom i ne diže bodljice, a uostalom i spava cijeli dan. U svakom slučaju, ne planiramo joj dati da ga dira dok ne poraste dovoljno (3 god recimo) :)

Mary36
    05. Lipanj 2015. 19:50

Joj jež, kako super. A jel živite u stanu ili kući? Jež bar ne uskaće u krvetić i kolica pa mora da je ipak lakše s njim, ha, ha!

Kristina13
    05. Lipanj 2015. 21:37

U kući živimo, mada za držanje ježa to i nije uvjet, stvarno je mala zahvalna životinjica. Nisam pobornik kaveza tako da naš ima svoje malo carstvo i svoje dvorište u jednom kutku kuće, svoje cijevi i kolut za trčanje, skejtić itd.. :-) 
    Kužimo da će biti frka kad malena krene hodati pa joj ta njegova jazbina postane zanimljiva, al pokušat ćemo je odvratiti od toga, naučiti da je to nešto normalno.
    Da ne bi krivo nešto pomislile, nismo oteli ježića prirodi, radi se malenom slatkom crnobijelom afričkom patuljastom ježu koji kod nas u prirodi ne bi ni mogao preživjeti.

• Fiona4
    06. Lipanj 2015. 15:53

Je li itko ima kunića kućnog, ako da, kako to kod vas izgleda s bebom?
    Ima li ikakvih opasnosti ako kunić i beba zajedno borave?

Mary36
    10. Lipanj 2015. 00:30

Meni se čini da je to opasnije za kunića nego za bebu. Mojoj sestri su poklonili zeca kad je imala dvije godine, ona je pala na njega i zec jadan bio gotov...oni su dosta osjetljivi pa ćeš morat malo pripaziti da ga ne stisne ili lupne jer mala djeca još ne znaju biti pažljiva sa životinjama.

• Fiona4
    10. Lipanj 2015. 17:31

A jadan zeko! 
    Pazit ću ja na te stvari, nego mene konkretno zanima mogu li kakve bolesti preći s kunića na bebicu? 
    Naravno ne bi zekota izbacila vanka, nikad. Ona je moja mala princeza i nikom je ne bih dala, uostalom bila je i prije bebe kod mene. 
    Nego pitam za svaki slučaj da mogu poduzeti potrebne mjere opreza. 

Mary36
    10. Lipanj 2015. 18:08

A stvarno to ne znam...na netu sam pronalazila uglavnom o mačkama i pernatim životinjama. Možda da pitaš veterinara?

Fiona4
    10. Lipanj 2015. 18:23

Mary

A stvarno to ne znam…na netu sam pronalazila uglavnom o mačkama i pernatim životinjama. Možda da pitaš veterinara?

Da, za mačke znam da ih nije pametno zajedno držati.
    Pitat ću pa da budem sto posto sigurna. 

Jojo5
    11. Lipanj 2015. 23:42

Moje mačketine su super s bebom i svi mi toliko idu na živce s tim joj nije dobro za bebu bla bla samo se isključim. Ne buš pustila djete da jede mačji drek i da navlači mačketinu budeš pazila na malog puzavca a mačke nisu rospije kakvim ih se predstavlja. Volim ja i pse ali ne volim kada si liže guzicu, onda liže dijete , to mi je fuj i dalje se i pas linja a ne samo mačka. Cijepiti, sterilizirati, okupati , nahraniti i mačketina spava 16 sati dnevno . puno čistiti iza njih svih i biti će sve ok. mačja dlaka je kao opasna a pas nema dlako, ptice prenose alergiju isto tako ono sto razloga za ne imati niti jednu životinju i sve bi ih trebali podavati i uspavati jer eto beba.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI