Jojo moja ista takva...odmah je htjela spavat na podlozi za presvlačenje, kolicima, ladice zna otvarati , a čak je i vrata od sobe mogla otvoriti...Sad smo nabavili neku novu kvaku i jednostavno je ne puštamo u sobu u kojoj sve čeka bebača i sve sam prekrila za svaki slučaj! A još je k svemu tome i proljeće, a moja je dugodlaka i užasno se linja pajcek
.
Joj jež, kako super. A jel živite u stanu ili kući? Jež bar ne uskaće u krvetić i kolica pa mora da je ipak lakše s njim, ha, ha!
Je li itko ima kunića kućnog, ako da, kako to kod vas izgleda s bebom?
Ima li ikakvih opasnosti ako kunić i beba zajedno borave?
Meni se čini da je to opasnije za kunića nego za bebu. Mojoj sestri su poklonili zeca kad je imala dvije godine, ona je pala na njega i zec jadan bio gotov...oni su dosta osjetljivi pa ćeš morat malo pripaziti da ga ne stisne ili lupne jer mala djeca još ne znaju biti pažljiva sa životinjama.
A jadan zeko!
Pazit ću ja na te stvari, nego mene konkretno zanima mogu li kakve bolesti preći s kunića na bebicu?
Naravno ne bi zekota izbacila vanka, nikad. Ona je moja mala princeza i nikom je ne bih dala, uostalom bila je i prije bebe kod mene.
Nego pitam za svaki slučaj da mogu poduzeti potrebne mjere opreza.
A stvarno to ne znam...na netu sam pronalazila uglavnom o mačkama i pernatim životinjama. Možda da pitaš veterinara?
Moje mačketine su super s bebom i svi mi toliko idu na živce s tim joj nije dobro za bebu bla bla samo se isključim. Ne buš pustila djete da jede mačji drek i da navlači mačketinu budeš pazila na malog puzavca a mačke nisu rospije kakvim ih se predstavlja. Volim ja i pse ali ne volim kada si liže guzicu, onda liže dijete , to mi je fuj i dalje se i pas linja a ne samo mačka. Cijepiti, sterilizirati, okupati , nahraniti i mačketina spava 16 sati dnevno . puno čistiti iza njih svih i biti će sve ok. mačja dlaka je kao opasna a pas nema dlako, ptice prenose alergiju isto tako ono sto razloga za ne imati niti jednu životinju i sve bi ih trebali podavati i uspavati jer eto beba.
Sortiraj odgovore
Najstariji