Tratinčica baš mi je drago zbog vas 🥰 držim vam sve moguće palčeve 🥰🥰
Dr. Hauptman vam se još nije javio?
sanjass322@gmail.com
Tratinčice sretnooo 💕, baš sam jučer razmišljala o vašem posvajanju hoće li vam se pokrenuti ubrzo🥰
Crvenkapice, vi ste isto kod dokt. R. u Cita? I mi smo kod nje, baš sam joj u pon poslala nove nalaze muža pa mi nije još ništa odg. Smanjila mu je sa 25 mg klomifen svaki dan, na 25 mg svako drugi dan i sad mu je testosteron 21,5 a estradiol lijepo pao taman na sredinu intervala. Malo mi se ne sviđa što jako žuri sa M-TESE, realno ako tvoj muž pije klomifen od 12/22 nije još mogao ni utjecati na spermatogenezu. Muž od Lucy je pio 3 mj prije m-tese (uspješne). Vama svakako sretno od ❤
Sanja i tvoj pije klomifen i pao mu testosteron? Baš čudno, kakvi su mu drugi hormoni? Koji urolog ga vodi?
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
No-give-up i mi smo kod dr. R u Cita,pio je svaki drugi dan 25mg klomifena sad svaki dan,ona je rekla da je to normalno i da se može dogodit da mora povećat dozu,a ona mu ne traži ništa drugo nego samo testosteron da kontrolira,bio je 4,pa 9,pa 18 i sad 13,8 ali je na terapiji tek od 11mj.baš me ulovila neka panika 🤷
sanjass322@gmail.com
Hej drage cure, procitala sam
Unazad sve, bili smo na godisnjem malo se iskljucili iz svega.. mi smo sinoc bili kod dr.Hauptmana stvarno krasan covjek ali isto nije dao nikakvu terapiju jer je fsh puno visok i strah ga je da poremeti i ostale hormone 🤷🏻♀️ jer je testosteron u granici normale doduse isto na nizoj granici.. moramo skupit sve nalaze pa mu poslati za m tese koju necemo raditi prije svdbe koja je krajem 4og mjeseca.. nakon ultrazvuka je rekao da mu se i velicina i sve cini uredno i da ima smisla pokusati s tim da ne moze dat npr 60% sanse ali da postoji bar kolika tolika nada .. drzim vam fige svima.. svakako mu posaljite mozda mail podjsjetnik i sam je rekao da ponekad zaboravi
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Tratinčice sretnooo 💕, baš sam jučer razmišljala o vašem posvajanju hoće li vam se pokrenuti ubrzo🥰
Crvenkapice, vi ste isto kod dokt. R. u Cita? I mi smo kod nje, baš sam joj u pon poslala nove nalaze muža pa mi nije još ništa odg. Smanjila mu je sa 25 mg klomifen svaki dan, na 25 mg svako drugi dan i sad mu je testosteron 21,5 a estradiol lijepo pao taman na sredinu intervala. Malo mi se ne sviđa što jako žuri sa M-TESE, realno ako tvoj muž pije klomifen od 12/22 nije još mogao ni utjecati na spermatogenezu. Muž od Lucy je pio 3 mj prije m-tese (uspješne). Vama svakako sretno od ❤
Sanja i tvoj pije klomifen i pao mu testosteron? Baš čudno, kakvi su mu drugi hormoni? Koji urolog ga vodi?
Da da, isto smo u Cita. Pa i mene je malo iznenadila s tim terminom, ali kako se njemu testosteron digao na 28 rekla je da je to dobro i da ona ne bi čekala da se ne preoptereti testis 😕 pošto on ima samo 1 (desni) iz kojeg bi se nešto i moglo naći (lijevi nije spušten i odmah je rekla da tu sigurno nema ništa). Dalje nisam ništa ni pitala, ali sad ne znam više 😬
Ako ti se ne javi probaj nazvati tamo sestru pa joj reci da si poslala doktorici na mail da je podsjeti, tako sam ja za zadnje nalaze.
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Lola, super da ste bili🤗 a uvijek si dopustite da se par dana i isključite, moramo paziti na svoju psihu.
Da. Meni i mužu je sjeo na prvu i stvarno je ostavio dobar dojam i na nas. Ima strpljenja i uvijek odgovara brzo, kao da uvijek dostupan što se nama jako sviđa.
Drago mi je da će se i kod vas pokušati s mTese, to nam je nada da će se ipak nešto i pronaći🙈☺️
Želim vam strpljenja za prikupiti sve nalaze!
Super ako vama odgovara iza 4 mjeseca, jer kako je krenulo i mi ćemo tek tada na red..🤣
Poslala sam mu je poruku neki dan, odgovorio je kroz 15 ak minuta da još uvijek nema točan datum za nas.
No give up, Da da.. nama se napokon i to pokrenulo, čini mi se sada da će sve ići brzo i glatko.. barem se nadamo🤗
Crvenkapice, blizi se vaš termin, navijamo 🤞🤞🤞
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Hvala cure da dobrim željama 😊
Iskreno ne znam jel gore ovo čekanje na zahvat ili iza toga čekanje na rezultat 😫 jel se 2 tjedna čeka nalaz?
I još mi naravno kasni i menstruacija, taman kad bi trebala izvaditi hormone i obaviti papu i sve preglede. Uvijek kad je trebaš onda neće 🤦🏻♀️
📍 Zadar
22.07.2024. 👶🏻💙
Crvenkapice, nama je odmah isti dan rekla (2 sata nakon operacije) da je, jel,kod nas nažalost negativno. Kao vidjet ćemo što će histopatoloski nalaz pokazati. On je trebao doći kroz par mjeseci,prošlo je 6 mjeseci još ga nismo dobili.
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
Crvenkapice, nama je odmah isti dan rekla (2 sata nakon operacije) da je, jel,kod nas nažalost negativno. Kao vidjet ćemo što će histopatoloski nalaz pokazati. On je trebao doći kroz par mjeseci,prošlo je 6 mjeseci još ga nismo dobili.
Aha, ne znam gdje sam onda ja pročitala da se čeka 2 tjedna 🤷🏻♀️ hvala tii. A jel se onda isto tako odmah zna ako se nešto pronađe?
O bože, zašto im toliko treba za taj nalaz? Jel vam se javila sad dr R?
📍 Zadar
22.07.2024. 👶🏻💙
Crvenkapica, mislim da i ako je pozitivno će odmah reći. Je je, javila mi se doktorica i rekla da malo napravim presing na embriologa njihovog da je on za taj nalaz. Bit će sve oke❣️
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
Sortiraj odgovore
Najstariji