Pahuljica, pokušat ću ti što jasnije objasniti, slobodno pitaj onda posebno ako budeš imala još pitanja.
1. Trebate Tiskanicu S2 skinuti s neta iz 2017godine. Naruči se kod bilo kojeg ginekologa humane reprodukcije u KBC-u, ne znam koliko se čeka sada. S tom Tiskanicom odes na taj pregled i onda ti doktor ispuni to...
Od papira koje predajte u Hzzo onda vam treba;
1. Tiskanica S2
2. Vjenčani list
3. Sva tvoja dokumentacija u vezi ginekologije- (odnosno ono što te traže i u Pragu pred postupak- papa, uzv, brisevi, hormoni)
4. Sva dokumtacija od muža
5. Predračun troškova koje snosite vi, a koje hzzo(to tražiš od klinike i oni će ti to napisat)
6. Tvoja izjava da sama snosiš razliku troškova
.
To sve kad imate onda predate u hzzo- Margaretska 3 i onda čekate njihovo odobrenje za postupak. Do tada ne smijete obaviti ništa vezano za postupak, jer vam onda neće financirati.
Mi smo odobrenje čekali točno 3 tjedna.
Mi smo morali sami platiti negdje oko 1700eura, a hzzo je za nas platio oko 1600 eura. Pokrivaju oni trošak ali Češki zakon je takav da hzzo ne pokriva sve, nego dio...
Ako imaš pitanja, recii 🤣😁😋
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Srculence bas mi je zao, navijamo za jednu blasticu u petak 💪🏻💪🏻🍀🍀❤️❤️
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Srculence, navijam na najjače da to u petak bude jedna odlična i dobitna blastica ❤🤗
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Ćaos svima, nije me bilo par dana, jer sam bila u nekoj gužvi.
Srculence, pridružujem se držanju palčeva 🍀🍀🍀
Pošto smo se mi definitivno odlučili za doktora Emrea, čekamo još rezultate kariotipa, imam jedno pitanjce za vas.
Čitala sam negde da postoje 2 opcije:
1. Suprug radi MicroTese, ako pronadju spermatozoide zamrzavaju ih, pa kasnije ja idem na stimulaciju i dalje već kako ide postupak
2. Ja idem na stimulaciju, posle 15ak dana suprug radi MicroTese i ako pronadju spermatozoide, odmah oplode jajne ćelije i kasnije ako bude više embriona zamrzavaju ih.
Savet mog ginekologa je opcija 2, tvrdi da zamrznuti embrion kasnije ima više šansi od posebno zamznutih spermatozoida i jajnih ćelija.
Volela bih čuti vaša mišljenja o tome.
Iskreno, mnogo mi je drago da sam pronašla ovaj forum, nekako ovde imam utisak kao da ste svi porodica i da se iskreno radujete kada neko dobije pozitivan rezultata.
Nadam se da ću i ja jednog dana nekome pružiti reči utehe i dati nadu kao što sam ja baš to pronašla ovde ❤️
Pahuljica, pokušat ću ti što jasnije objasniti, slobodno pitaj onda posebno ako budeš imala još pitanja.
1. Trebate Tiskanicu S2 skinuti s neta iz 2017godine. Naruči se kod bilo kojeg ginekologa humane reprodukcije u KBC-u, ne znam koliko se čeka sada. S tom Tiskanicom odes na taj pregled i onda ti doktor ispuni to…
Od papira koje predajte u Hzzo onda vam treba;
1. Tiskanica S2
2. Vjenčani list
3. Sva tvoja dokumentacija u vezi ginekologije- (odnosno ono što te traže i u Pragu pred postupak- papa, uzv, brisevi, hormoni)
4. Sva dokumtacija od muža
5. Predračun troškova koje snosite vi, a koje hzzo(to tražiš od klinike i oni će ti to napisat)
6. Tvoja izjava da sama snosiš razliku troškova
.
To sve kad imate onda predate u hzzo- Margaretska 3 i onda čekate njihovo odobrenje za postupak. Do tada ne smijete obaviti ništa vezano za postupak, jer vam onda neće financirati.
Mi smo odobrenje čekali točno 3 tjedna.
Mi smo morali sami platiti negdje oko 1700eura, a hzzo je za nas platio oko 1600 eura. Pokrivaju oni trošak ali Češki zakon je takav da hzzo ne pokriva sve, nego dio…
Ako imaš pitanja, recii 🤣😁😋
Hvala draga ovo je bilo od pomoći 😍😂 javljam ako di zapnem
👩 (25) PCOS, sve u redu
👱♂️ (27) azzospermia, TESE 11/23 ❌
Pahuljice dobro nam dosla! Curke koje su bile u postupku u Pragu ce ti bit od velike koristi. Sretno!
Srculence 🤞🤞🤞🤞🤞 ❤️😘
Verujem dobro kazes bas smo kao porodica 🥰
Kod nas je bila situacija da smo prvo odradili Mtessu pa kad su nasli materijal su zamrzli, ja sam isla u sljedecem ciklusu u stimulaciju. Meni je bilo glupo stimulirat sebe hormonima, proc sve i sto ako ne nadu njemu spermije. Bopsich je paralelno odradila s muzem sve i logicna je ta 2. opcija kad vec ides u drugu zemlju ponajvise zbog troskova putovanja .
Spermiji su nam smrznuti na 8 slamki i potrosili smo do sada 2 na 2 postupka. Nadam se da mi vise nece ni trebat al cuvamo ih za svaki slucaj.
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Lucy, moj suprug razmišlja tako, šta ako ne nadju njemu spermatozoide, a ja dobila gomilu hormona.
Mada, ja bih ipak rizikovala i krenula paralelno na stimulaciju, ako postoji i 1% šanse da bolju uspešnost ima embrion nego odvojeno smeznuti spermatozoidi i jajne ćelije, žrtvovala bih se.
Videćemo svakako šta će Emre reći. Ne mogu dočekati rezultate kariotipa, da ga već jednom kontaktiramo i čujemo njegovo mišljenje
Za početak, Srculence žao mi je što je jedan odustao, ali lijepo si sve to napisala i drago mi je da si tako pozitivna. Ja isto vjerujem u ovog koji je ostao i mislim na vas ❤️🍀🙏
Pahuljica žao mi je zbog dijagnoze, ali super je što ste se odlučili što želite i kako ćete dalje. Cure koje su bile u Pragu imaju već dovoljno savjeta, ja vam mogu samo poželiti sreću ❤️🍀
Verujem mi smo radili paralelno stimulaciju, jer je dr. Emre tako tražio. Rekao je da kod suprugove dijagnoze, ako i nađemo materijal, neće ga biti puno i da ne treba riskirati sa smrzavanjem, i da se dogodi da pri odmrzavanju propada to malo materijala što se nađe. Ni mom mužu se nije sviđala ideja da ja uzimam sve te hormone, a možda ništa ne bude od svega, ali evo isplatilo se na kraju 😊
Vjerujem da će vas dr. Emre savjetovati što vam je u vašem slučaju najbolje, ali koliko sam vidjela oni skoro uvijek idu na paralelnu stimulaciju. Svakako ako se ništa ne pronađe na M Tese ne ide se na aspiraciju jajnih stanica..
I ne rade transfer odmah, uvijek čekaju barem sljedeći ciklus da se tijelo oporavi od stimulacije i punkcije.
Crvenkapice baš je lijepo vidjeti trakicu u potpisu 😍🥰 Ne brini za bolove, i meni su bili jaki sve negdje do 8. tjedna, onda se smirilo.
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Pozdrav svima evo obavio sam M Tessu zanima me tko ima iskustva s spolnim odnosom nakon operacije !?
Kad?sta?kako?nuspojave možda ? ….
Hvala
Pozdrav svima evo obavio sam M Tessu zanima me tko ima iskustva s spolnim odnosom nakon operacije !?
Kad?sta?kako?nuspojave možda ? ….
Hvala
Sortiraj odgovore
Najstariji