Srculence bas mi je zao, navijamo za jednu blasticu u petak 💪🏻💪🏻🍀🍀❤️❤️
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Srculence, navijam na najjače da to u petak bude jedna odlična i dobitna blastica ❤🤗

Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Ćaos svima, nije me bilo par dana, jer sam bila u nekoj gužvi.
Srculence, pridružujem se držanju palčeva 🍀🍀🍀
Pošto smo se mi definitivno odlučili za doktora Emrea, čekamo još rezultate kariotipa, imam jedno pitanjce za vas.
Čitala sam negde da postoje 2 opcije:
1. Suprug radi MicroTese, ako pronadju spermatozoide zamrzavaju ih, pa kasnije ja idem na stimulaciju i dalje već kako ide postupak
2. Ja idem na stimulaciju, posle 15ak dana suprug radi MicroTese i ako pronadju spermatozoide, odmah oplode jajne ćelije i kasnije ako bude više embriona zamrzavaju ih.
Savet mog ginekologa je opcija 2, tvrdi da zamrznuti embrion kasnije ima više šansi od posebno zamznutih spermatozoida i jajnih ćelija.
Volela bih čuti vaša mišljenja o tome.
Iskreno, mnogo mi je drago da sam pronašla ovaj forum, nekako ovde imam utisak kao da ste svi porodica i da se iskreno radujete kada neko dobije pozitivan rezultata.
Nadam se da ću i ja jednog dana nekome pružiti reči utehe i dati nadu kao što sam ja baš to pronašla ovde ❤️
Pahuljica, pokušat ću ti što jasnije objasniti, slobodno pitaj onda posebno ako budeš imala još pitanja.
1. Trebate Tiskanicu S2 skinuti s neta iz 2017godine. Naruči se kod bilo kojeg ginekologa humane reprodukcije u KBC-u, ne znam koliko se čeka sada. S tom Tiskanicom odes na taj pregled i onda ti doktor ispuni to…
Od papira koje predajte u Hzzo onda vam treba;
1. Tiskanica S2
2. Vjenčani list
3. Sva tvoja dokumentacija u vezi ginekologije- (odnosno ono što te traže i u Pragu pred postupak- papa, uzv, brisevi, hormoni)
4. Sva dokumtacija od muža
5. Predračun troškova koje snosite vi, a koje hzzo(to tražiš od klinike i oni će ti to napisat)
6. Tvoja izjava da sama snosiš razliku troškova
.
To sve kad imate onda predate u hzzo- Margaretska 3 i onda čekate njihovo odobrenje za postupak. Do tada ne smijete obaviti ništa vezano za postupak, jer vam onda neće financirati.
Mi smo odobrenje čekali točno 3 tjedna.
Mi smo morali sami platiti negdje oko 1700eura, a hzzo je za nas platio oko 1600 eura. Pokrivaju oni trošak ali Češki zakon je takav da hzzo ne pokriva sve, nego dio…
Ako imaš pitanja, recii 🤣😁😋
Hvala draga ovo je bilo od pomoći 😍😂 javljam ako di zapnem
👩 (25) PCOS, sve u redu
👱♂️ (27) azzospermia, TESE 11/23 ❌
Pahuljice dobro nam dosla! Curke koje su bile u postupku u Pragu ce ti bit od velike koristi. Sretno!
Srculence 🤞🤞🤞🤞🤞 ❤️😘
Verujem dobro kazes bas smo kao porodica 🥰
Kod nas je bila situacija da smo prvo odradili Mtessu pa kad su nasli materijal su zamrzli, ja sam isla u sljedecem ciklusu u stimulaciju. Meni je bilo glupo stimulirat sebe hormonima, proc sve i sto ako ne nadu njemu spermije. Bopsich je paralelno odradila s muzem sve i logicna je ta 2. opcija kad vec ides u drugu zemlju ponajvise zbog troskova putovanja .
Spermiji su nam smrznuti na 8 slamki i potrosili smo do sada 2 na 2 postupka. Nadam se da mi vise nece ni trebat al cuvamo ih za svaki slucaj.

🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Lucy, moj suprug razmišlja tako, šta ako ne nadju njemu spermatozoide, a ja dobila gomilu hormona.
Mada, ja bih ipak rizikovala i krenula paralelno na stimulaciju, ako postoji i 1% šanse da bolju uspešnost ima embrion nego odvojeno smeznuti spermatozoidi i jajne ćelije, žrtvovala bih se.
Videćemo svakako šta će Emre reći. Ne mogu dočekati rezultate kariotipa, da ga već jednom kontaktiramo i čujemo njegovo mišljenje
Za početak, Srculence žao mi je što je jedan odustao, ali lijepo si sve to napisala i drago mi je da si tako pozitivna. Ja isto vjerujem u ovog koji je ostao i mislim na vas ❤️🍀🙏
Pahuljica žao mi je zbog dijagnoze, ali super je što ste se odlučili što želite i kako ćete dalje. Cure koje su bile u Pragu imaju već dovoljno savjeta, ja vam mogu samo poželiti sreću ❤️🍀
Verujem mi smo radili paralelno stimulaciju, jer je dr. Emre tako tražio. Rekao je da kod suprugove dijagnoze, ako i nađemo materijal, neće ga biti puno i da ne treba riskirati sa smrzavanjem, i da se dogodi da pri odmrzavanju propada to malo materijala što se nađe. Ni mom mužu se nije sviđala ideja da ja uzimam sve te hormone, a možda ništa ne bude od svega, ali evo isplatilo se na kraju 😊
Vjerujem da će vas dr. Emre savjetovati što vam je u vašem slučaju najbolje, ali koliko sam vidjela oni skoro uvijek idu na paralelnu stimulaciju. Svakako ako se ništa ne pronađe na M Tese ne ide se na aspiraciju jajnih stanica..
I ne rade transfer odmah, uvijek čekaju barem sljedeći ciklus da se tijelo oporavi od stimulacije i punkcije.
Crvenkapice baš je lijepo vidjeti trakicu u potpisu 😍🥰 Ne brini za bolove, i meni su bili jaki sve negdje do 8. tjedna, onda se smirilo.

👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Pozdrav svima evo obavio sam M Tessu zanima me tko ima iskustva s spolnim odnosom nakon operacije !?
Kad?sta?kako?nuspojave možda ? ….
Hvala
Pozdrav svima evo obavio sam M Tessu zanima me tko ima iskustva s spolnim odnosom nakon operacije !?
Kad?sta?kako?nuspojave možda ? ….
Hvala
Pozdrav Pahuljice, žao mi je zbog dijagnoze 😓ista stvar je bila i kod nas, mislili smo da je u meni problem zbog dijagnoze endometrioze i policističnih jajnika dok nije usljedio šok. Super je što ste odmah krenuli dalje❤️ želim vam svu sreću 🎉 pratiti ćemo vašu priču, držati velike fige i jako navijati za vas🤗
Crvenkapice pametno si odlučila da radiš od doma, nadam se da će te grčevi popustiti🤞🏻ps. jako mi se sviđa tvoja trakica❤️❤️❤️😍✨
Srculence žao mi je što je jedna odustala, navijamo jako za drugu❤️ drago mi je da ipak ostaješ pozitivna oko svega, lavice naša🥰ljubim te😘❤️
Verujem to si dobro primjetila, mi smo poput male obitelji, držimo se zajedno i navijamo na najjače❤️🥰 ja nemam iskustva, cure će ti ovdje pomoći, ali najbolje poslušati savjet doktora pa vidjeti kako dalje. Nama su dok još Petrova bolnica nije bila u obnovi i nije postojala operacija mTese u bolnici Rebro, savjetovali Tese postupak na Rebru, a paralelno stimulaciju mene u Petrovoj, iste razloge su naveli, da je bolje raditi sa svježim materijalom...
Mdst pozdrav, mislim da barem treba proći bar dva tjedna dok rana dobro zaraste da šavovi ne popucaju. Mislim da su cure čiji su muževi išli na mTese išli na kontrolu dva tjedna nakon operacije, pa možeš sa dr. prokomentirati, ali vjerujem da ćeš dobiti još savjeta od naših cura. Da li si bio na Rebru na operaciji kod dr.Hauptmana? Da li je nađen materijal?

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji