Lola moguće da se to sve malo poremetilo zbog stimulacije i svega što si prošla. Rekla bih ti da ipak izvadiš betu, ali s druge strane isto mislim da bi testić barem neku sjenicu bacio da je trudnoća u pitanju..
Prošlo ti je tijelo kroz veliki stres i moguće da se to sada ovako očituje..
Momtobe ma prilagoditi ću se ja prehrani, nije neki problem. I prije ovoga, čim sam ostala trudna, počela sam se zdravije hraniti. Ti si na svoju ruku mjerila aparatićem ili su ti oni rekli da moraš?
Crvenkapice da, to sam radila u Zadarskoj bolnici na patologiji trudnoće. HbA1c mi je bio 5.5 (od 4.8 do 6.0 su ref. vrijednosti).
Sad sam maloprije skupila nalaze. Vidim da mi je šećer natašte uvijek problem. Kad su mi mjerili na GUK profilu bio je 6.1 sto je stvarno visoko za prvo mjerenje i vise nego mi je bilo kad sam prva 2 puta vadila, pa je pao na 4 i nešto i tako se drzao oko 4.0 do 4.9 sve do iza večere kad je porastao i po noći je bio kao što sam već napisala od 5.1 do 5.5.. Znaci meni je niži šećer preko dana dok jedem, nego po noći i ujutro kad bi trebao biti niži.. Razumijem i njihov strah, obično se to javlja tek u 2. tromjesečju a ja sam ipak na početku trudnoće.
Ali evo stvarno pazim, jutros sam se vagala, točno sam 3 kg u minusu od početka trudnoće..
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Bopsich, žao mi je što su te tako izmučili😔 nakon svega, nama nikad dosta patnje.🙄 a za doktora, samo neka ti izađe iz glave u tom trenutku.. nisu oni vrijedni naših suza, a ja u zadnje vrijeme ne ostanem dužna, pa probaj i tako.😚
Lola, nakon stimulacije se ciklus malo poremeti, vjerujem da će krenuti prava M, možda sa malim zezanjem. 🤔
Srculence, danas kreće boc boc?😁🤩
Momtobe, neegoooo... od čega će biti torta, da znamo jel dolazimo?🤣🤣😛
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Lola moguće da se to sve malo poremetilo zbog stimulacije i svega što si prošla. Rekla bih ti da ipak izvadiš betu, ali s druge strane isto mislim da bi testić barem neku sjenicu bacio da je trudnoća u pitanju..
Momtobe ma prilagoditi ću se ja prehrani, nije neki problem. I prije ovoga, čim sam ostala trudna, počela sam se zdravije hraniti. Ti si na svoju ruku mjerila aparatićem ili su ti oni rekli da moraš?
Crvenkapice da, to sam radila u Zadarskoj bolnici na patologiji trudnoće. HbA1c mi je bio 5.5 (od 4.8 do 6.0 su ref. vrijednosti).
Sad sam maloprije skupila nalaze. Vidim da mi je šećer natašte uvijek problem. Kad su mi mjerili na GUK profilu bio je 6.1 sto je stvarno visoko za prvo mjerenje i vise nego mi je bilo kad sam prva 2 puta vadila, pa je pao na 4 i nešto i tako se drzao oko 4.0 do 4.9 sve do iza večere kad je porastao i po noći je bio kao što sam već napisala od 5.1 do 5.5.. Znaci meni je niži šećer preko dana dok jedem, nego po noći i ujutro kad bi trebao biti niži.. Razumijem i njihov strah, obično se to javlja tek u 2. tromjesečju a ja sam ipak na početku trudnoće.
Ali evo stvarno pazim, jutros sam se vagala, točno sam 3 kg u minusu od početka trudnoće..
Ma to je odlican hba1c. Jedino to jutarnje je malo poviseno. Nekad je povezano s vecerom, a nekad bas samo ujutro tako raste. Jesu ti dali neku terapiju mozda?
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Ma to je odlican hba1c. Jedino to jutarnje je malo poviseno. Nekad je povezano s vecerom, a nekad bas samo ujutro tako raste. Jesu ti dali neku terapiju mozda?
Nisu mi dali terapiju, ali dobila sam aparatić i moram si mjeriti šećer 3-4 puta dnevno. S tim da sam se danas odlučila počastiti doručkom jer kao ko zna kad ću opet moći i pojela sam štrudlu od sira (skoro cijelu) i cijeđeni sok od jabuke i ananasa 🙈 Pa me uhvatila glad oko 11 i 30, i pojela sam niti pola korice kruha s komadićem svježeg sira i pola šalice jogurta. I nakon svega toga prije ručka znači šećer 4.5... A ručala sam jednu manju sarmu sa malo pire krumpira ali bez maslaca. Bez kruha. I šećer je bio 2 sata nakon 4.6, meni se to čini ok 🤷♀️
S tim da sam danas šetala ukupno nešto više od sat vremena. Ali to sam rasporedila u 3 puta..
Malo te gnjavim, ali vidim da se razumiješ u to, a malo me panika uhvatila oko svega 🙈
..
Ostale cure, kako ste vi?
Srculence kako ide bockanje?
Lola je li se menstruacija unormalila?
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Hej žene, bockanje odrađeno i smiješna sam sama sebi koliko sam paničarila a toliko je jednostavno i bezbolno. Malo sam bila danas van sebe jer su mi javili iz Praga da nema smjestaja ni u njihovom ni u tom do njih pa sam panično tražila,em preskupo em jednostavno sve popunjeno. Imam problem s iglama,pa sam mužu dala da me ubode. Doza mi je 125, on izvadio ono ostalo preko 80, ja u panici samo zabola odmah natrag i ostatak istisnula...🤣🤷♀️🙈🙈 valjda svakom bude pomalo dramatično prvi put, samo me sad panika jesam li dobro napravila.....
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Bopsich meni se to cini skroz okej, pogotovo ako setas odmah iza jela to je najbolje. Bas javi kakav ce ti biti sutra ujutro prije dorucka 😁
Srculence bravo za inekciju 💪🏻💪🏻 naviknes se nakon par puta 💪🏻
📍 Zadar
22.07.2024. 👶🏻💙
Bopsich, sama sam odlučila pratiti šećer alaratićem kako bih upoznala svoje tijelo u tom kontekstu tijekom trudnoće. Na početku sam pratila češće, kasnije manje. Znalo je biti i 5-6 dana da ne piknem. Kupila sam ga prvenstveno da mi bude lakše raditi guk profile jer mi se nije dalo posuđivati aparatić iz bolnice ili odakle već. Puno boroavimo i vam ZGa, pa bi mi to baš bila tlaka. Na kraju mi je ta kupnja bila pun pogodak i totalno me umirila. Zbilja sam pazila što jedem svih tih mjeseci, ali sam radila iznimke da sačuvam razum. Na dane kad su bila slavlja (rođendani, svadbe i sl.) sam jela sve redom, u restoranu sam naručila što mi se jelo i zadnji tjedan pred porod sam uglavnom prestala s dijetom.
Sve vrijednosti koje si napisala mi se čini više nego uredne. Prati sve, ali sumnjam da je panika. Kad malo uđeš u taj svijet dijete za gest. dijab. vidjet ćeš da ima super hrane koja je ukusna (npr. razne salate). 🥰
Ne sekiraj se oko kila, meni se sve kosti vide koliko sam tanka i uvijek sam imala uredan šećer kad sam vadila krv prije trudnoće.
Tratinčice, klasikla, čokolada… 🍫
Srculence, hrabrice! 🦁 Javi kako ste riješili smještaj. Nadam se da ćete uspjeti naći nešto blizu po razumnoj cijeni.
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Momtobe cijena nocenja po 500 i 1000 eura u onim jadnijim hotelima..nema vise doslovno nicega, cijene u hostelima su 300 eura noc gdje djelis sobu s njih 10. Ona nam je kao rezervirala u Michaela od 5. do 8. ja uspjela na bookingu Michael još rezervirat od 10 do 12. Ta rupa od 8 do 10 su cijene minimum 1000 eura po noci,to im je valjda neka špica...izaci ce me smjestaj skuplje od postupka. Da bi isla u transfer ce me smjestaja od 12 na dalje izaci kao još jedan postupak.......
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
Srculence jesi gledala mozda na aplikaciji lock trip? Zna biti puno jeftinije od bookinga npr
📍 Zadar
22.07.2024. 👶🏻💙
Weee uspjeli smo , hotel nam je dosta dalje od poliklinike i centra i nema dorucka ,al barem smo na jednom mjestu🥰. Nasla sam od 5. do 15. za cca 6000 kn 🥳🥳 Crvenkapice kako si ti, ima li kakvih simptomića🥰🥰 Bopsich kako je danas?
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
Sortiraj odgovore
Najstariji