Toooooo Srculence!!🥳🥳
Meni je bilo rečeno u Pragu ako dođe do 16h da računam kao 1 dan.. ali svakako s njima najbolje provjeri 💋🤞🤞🤞
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Bopsich uh zao mi je sto moras doziviti taj horor u bolnici, da vam ne pricam sto inace daju na Vuk Vrhovcu na odjelu za dijabeticare, ujutro za dorucak bijeli kruh i ogromnu fetu parizera 😂😂 ja uvijek nosim sa sobom orasasti mix, kekse, stapice 😂 ali grozna je hrana opcenito, ja godinama pokusavam objasniti doktorici da ja tako ne jedem doma i da nema smisla pratiti secer po tim obrocima. Nadam se barem da ti mjere secer s aparatom, jer u Petrovoj jos rade na starinski, da ti doslovno cijede iz prsta krv u malu epruvetu svakih dva sata. Ja sam nakon tri dana dosla kuci modrih prstiju, nisam mogla nista taknuti tjedan dana 😂
Ugl ako ti trebaju savjeti za prehranu, uzmi knjigu Glukozna revolucija i malo prouci, ima dosta korisnih savjeta kako i sto jesti, kojim redom, da sto manje skace secer. Moja mama je imala gestacijski u trudnoci sa mnom i evo ja sam nasljedila dijabetes, pa bolje pripaziti koliko god mozes 😁
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Teško vas je sve popratiti, ne nedostaje događanja ovdje
Crvenkapice i Bopsich cestitam na uspješnom napretku bebica
Valjda ce i dalje sve ici svojim mirnim tokom i da vam je trudnoca sto "lakša"
Lola zao mi je za test skupite snage za dalje ceka vas jos prilika za uspješan rezultat
Hvala žene, šou ste💗💗💗 Zvala sam svog ginek , definitivno je prvi dan. Iz Praga su rekli do 15:00 a ja tocno u 15🤣🤣, sve u zadnji čas u zadnji čas sam se i rodila🤣 Zapravo bitno da je baš svježa krv a ne smeđarenje i to. Oprostite što sam bila dosadna s tim kasnjenjem m, ali moji ciklusi su ajme nepredvidivi. Otkad pijem terapiju za prolaktin još donekle dođu do 35 dana, al opet zna nekad i preskocit cijeli ciklus🤷♀️ Crvenkapice jesi prestala piti terapiju za prolaktin,kako je to prošlo?
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Hvala žene, šou ste💗💗💗 Zvala sam svog ginek , definitivno je prvi dan. Iz Praga su rekli do 15:00 a ja tocno u 15🤣🤣, sve u zadnji čas u zadnji čas sam se i rodila🤣 Zapravo bitno da je baš svježa krv a ne smeđarenje i to. Oprostite što sam bila dosadna s tim kasnjenjem m, ali moji ciklusi su ajme nepredvidivi. Otkad pijem terapiju za prolaktin još donekle dođu do 35 dana, al opet zna nekad i preskocit cijeli ciklus🤷♀️ Crvenkapice jesi prestala piti terapiju za prolaktin,kako je to prošlo?
Nisam jos prestala, rekla mi je endokrinologinja kad se potvrdi trudnoca ultrazvukom, a planiram jos pitati na pregledu i u klinici za svaki slucaj. Nekako me strah naglo prestati, bas cu traziti od svih misljenja za svaki slucaj 😬
📍 Zadar
22.07.2024. 👶🏻💙
Bopsich baš mi je žao da si se tako namučila, naspavaj se i odmori kod kuće❤️❤️😘
Lola baš mi je jako žao, neka si se isplakala. Glavu gore💪🏻 napravi kako su ti cure rekle, obavi sve pretrage i onda spremna po smrzlića, nadam se da će taj biti dobitan❤️🤞🏻šaljem puse i zagrljaje 😘😘😘
Srculence drago mi je da je došla M, juhuuu 😃😃😃, samo hrabro naprijed, želim ti svu sreću 🎉🎊❤️😍😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Srculence jeeej 🎉🎉🎉🎉🎉 Prizvali smo je 😅🍀
Crvenkapice hvala na savjetima. Ja isto mislim da nema smisla ta njihova hrana. Jučer su mi za veceru dali tjesteninu sa umakom od rajcice, 3 fete kruha, 2 Zdenka sira i jogurt 🤔🙄 Ja sam pojela samo tjesteninu koje je bilo jako malo, ali svejedno mi je šećer 2 sata nakon večere bio 7.4. A prije toga su sve mjere bile od 4.1 do 4.8. I onda su mi noću mjerili i tu je bilo 2 puta 5.1, 2 puta 5.5 što je povišeno. Ali ne znam koliko je to ozbiljno da su toliku paniku digli oko toga 🤷♀️ Danas za ručak prije nego sam išla njoki i neko masno meso, salata, juha i 2 fete kruha. Pa ne znam tko je tu lud 🤦♀️
A secer mjere s aparatom, bar nešto 😅 Sve prste su mi izbockali 🙈
Uglavnom, doktor koji me otpuštao bio je jako neugodan. Rekao mi je bezobrazno da sigurno imam dijabetes od prije trudnoće, iako mi je moj ginekolog rekao da sigurno nemam jer sam radila hBa1c i bilo je negativno. Nije me htio ni saslušati, i jedva me pustio kući jer se sutra opet moram vratiti u dnevnu bolnicu na endokrinologiju. Imaš li možda iskustva s tim? Ako je dnevna bolnica, znači da neću spavati tamo, samo će me par sati zadržati?
Oprostite što se ovdje žalim, nekako mi je sve to teško palo. Jedva sam se suzdržala da se ne rasplačem pred njim jer je bio užasno bezobrazan. Doslovno sam otrčala od tamo, presvukla se na brzinu i kad sam sjela u auto rasplakala se ko neka luđakinja 🙈 Znate ono kad ne možete do zraka od plakanja. Na kraju sam morala popiti normabel jer se nisam mogla smiriti. Osjećam se kao da sam sama kriva jer sam ostala trudna s viškom kila, ali sve pretrage su mi bile uredne. I za sad sam neke 2.5 kg u minusu, stvarno se hranim dobro i zdravo.
I reci mi ako znas, smijem li uzeti par keksića dnevno bez šećera ili se ni to ne smije?
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Ako je dnevna bolnica trebala bi samo preko dana biti tamo. Jel se sjecas koliki ti je bio hba1c? I jesi to u Zadru u bolnici?
Malo pretjeruju s tim vrijednostima, mislim da je stvarno dovoljno da se sto zdravije hranis i kreces koliko mozes, bas me zanima sto ce ti reci sutra. Keksice mozes, zasto ne, bar ja tako mislim. Naravno ne cijelu kutiju napolitanki 😂 ali sve umjereno je normalno. Ja isto jedem manje obroke, a cesce. A realno u bolnici hrana uzas plus sto lezis stalno, svakom bi secer bio visok. Vjerovatno ce te stavit na dijetu onu njihovu bez okusa i mirisa. Mislim da je dovoljno paziti na brasno, tjesteninu, rizu, kruh. Ostalo sve normalno voce povrce, izbaci sokove jedino. Bas javi sutra sto budee 💪🏻🍀
📍 Zadar
22.07.2024. 👶🏻💙
Bopsich, ne sekiraj se. Dr. mi je odmah rekla da je u trudnoći dva sata nakon jela šećer oko 7 sasvim normalan. Tek tamo oko 8 bi smatrala da je nešto viši nego treba biti. Ne znam jesu li ti uopće govorili o vrijednstima i što je ok, a što nije. Ne podnosim naše bolnice. Doslovno! 🤮 Toliko su jadni i žive misiju samo da te gaze kad ti je najgore. Rijetke su iznimke.
Meni je početak dijete bio najgori dio trudnoće, ali za 2-3 tjedna sam se navikla, prilagodila si obroke i uzbpomoć aparatića zaključila koje su slabe točke što se namirnica tiče. Sretno sutra 🍀😘
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
@bopsich bas mi je zao sto te to spopalo i da je dr bio bezobrazan, nema pravo na to. Meni sestra nije pretiöa nit najmanje i dobila je u obe trudnoce secer i bila na inzulinu tako da seronja eto. Cure ja cu poludit meni jucer cijeli dan brljavi to smedje, nocas u cijelu noc par kapi smedjeg i to je to bas me muci i boli i ne znam vise sto bi mislila uopce
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Sortiraj odgovore
Najstariji