AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123
    29. Studeni 2023. 16:50

Lola, jako mi je žao zbog testa. Stvarno je sve što si pisala je bilo obećavajuće.. nemoj prekidati terapiju bez bete za svaki slučaj, a s obzirom na test, možeš ju napraviti sad ovih dana pa im javiti rezultat.
    Odmori koliko trebaš, skupite snage i samo radite dalje plan kada idete po svog smrzlića, to će vas gurati naprijed 💋❤

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Crvenkapica94
    29. Studeni 2023. 16:51

Lola jako mi je zao ☹️ ali kako su cure pisale prije, stvarno istrazivanja kazu da je veca sansa kod FET-a nego svjezeg transfera, tako da navijamo za drugi pokusaj 💪🏻💪🏻💪🏻 i tijelo ce ti biti odmornije 🍀
    Srculence probaj i sumeci vitamin C, ja sam to pila po dva tri dnevno, od viska ti nece nista biti. I kazu da odnosi poticu menstruaciju pa se baci na posao 😂🥳
    Bopsich ja navijam za bar jednu curicu 😍😍 sretno s nalazima 🍀

👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
    👱🏻‍♂️34 - neopstruktivna azoospermia
    📍 Zadar
    1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
    2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
    4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
    10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
    +5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
    Veritas uredan - stiže dečko 💙
    22.07.2024. 👶🏻💙

Lucy08
    29. Studeni 2023. 19:05

Lola zao mi je 😔 Tesko je znam, tugu koju osjecas isplaci, placi koliko god ti treba . Imate jos jednog embrija i nemoj srljat u sljedeci postupak dok god nisi spremna fizicki i psihicki. Kad budes spremna za novi pokusaj napravi prije histeroskopiju, provjeri fertin, vit D, hormone stitnjace... ne znam sad napamet al mozes vidit na prvim stranicama teme  Potpomognuta gdje su cure napisale sto se sve radi od pretraga kad je vise neuspjelih transfera. S obzirom na situaciju i velike troskove pokusavanja ja ti nebi gubila vrijeme i novac dok ne napravis sve sta je moguce da si sigurna da je sve ok s tobom. I svakako potrazi strucnu psiholosku pomoc ako ti treba da se  bolje nosis sa ovim svim stresom. ❤️😘

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

bopsich
    30. Studeni 2023. 12:02

Evo da se javim da sam još uvijek u bolnici i da je ovo za mene doslovno mučenje. Od kad sam teudna meni  odgovaraju manji i češći obroci inače mi bude mučno i povraća mi se. Ovdje dobiješ doručak u 8, ručak u 12 i večeru u 18. Od doručka do ručka sam bila ok, do večere sam jedva izdržala, ali nekako sam uspjela. Par sati nakon večere sam bila koma. Užasne mučnine, usred noći sam išla povraćati, a znate kako izgleda kad nemate što povratiti. Uglavnom, takva glad i praznina u želudcu da sam mislila da neću izdržati.. Nešto sam malo pojela za doručak jer od mučnine više nisam mogla ni jesti. I sad čekam da se dogovore što će samnom jer su ipak vrijednosti šećera bile nešto povišene nakon večere i po noći.. Ali najvjerojatnije će me pustiti kući u svakom slučaju.
    Ljuta sam na sebe što nisam ponijela barem štapiće sa sobom ili one keksiće bez šećera, ali nekako sam mislila da nema smisla kad mi mjere šećer pa ionako ne smijem jesti. Ali sad bi mi dobro došlo, jer vidim da me opet lovi mučnina..  
    Kaže sestra da bi do kraja radnog vremena trebala biti puštena, a to je oko 15 sati. Nadam se da će možda biti i ranije. Sve u svemu, užas. Baš sam računala, od večere do doručka 16 sati. A svako malo se moraš probuditi radi mjerenja šećera. Da sam mogla odspavati možda bi mi bilo lakše..

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

Srculence3
    30. Studeni 2023. 12:44

Joj Bopsich.. baš mi je žao da te toliko izmucilo, nadam se da ćeš brzo doma..  Lola drži se, u mislima si mi💕💕 Kako god okreneš baš se moramo napatiti.. Ja još nisam m dobila. Bolovi su gori nego ikad, a pms udara već 10 dana.. Mislim znam da ima i gorih stvari ali baš sam se jako veselila, nekako se bojim da do 3.12.neću ni dobiti..

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

Lola1
    30. Studeni 2023. 13:37

@bopsich bas te muce :/ nadam se da ces brzo doma 💕 
    Jesi i prije trudnoce imala povisen secer ili?
    a nista cure isplakala sam se i idemo dalje. Rekli su mi da prekinem s terapijom jer jutros je bas jace krenulo i bas me zafrkava krene pa stane a bolovi ono vec 10dana uzas
    @srculence znam da te to sad zivcira ali nemoj forsirat, nek ti budem primjer da pod stresom nema smisla ni ici, smiri se , ja vjerujem da ce ti doci 🫶🏻
    Ja cu sad prvo ic daljnje pretrage raditi tipa zeljezo, vitamin d i sve plus ispitat da li imam inzulinsku rezistenciju , dok sve ne obavim i ne dovedem se u red, ne idemo nikud

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

Lucy08
    30. Studeni 2023. 13:51

Bopsich suosjecam se i zelim ti da tu bolnicu ne vidis vise do poroda 🙏
    Srculence drzim fige na rukama i nogama da  procuris do 3.12. 🤞🤞🤞🤞
    Lola i histero obavi! Curke s potpomognute su isle negdi privatno u Zg jel Maricic ili tako nesto , njega hvale da je odlican za histeroskopiju. Ja sam je napravila u KBC al to onda ukljucuje lezanje u bolnici i nebi vise. Cesto bude sranja u maternici koje oni ne vide na UZV a bas to koci implantaciju. Ja sam nakon histero ostala trudna kao i dosta cura.

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

momtobe2022
    30. Studeni 2023. 15:13

Lolo, žao mi je zbog situacije, ali ti si napravila sve što si mogla. Mislim da je bilo ispravno napraviti test kad si vidjela bilo što smeđe ili krv jer treba znati što je i kako najbolje dalje postupiti. Odmori tijelo i um, uđi radosna u novi godinu. Kad obaviš sve što moraš krenite po novu mrvu. To što će biti FET je samo plus. Kad su mi odgodili transfer zbog ohss doktor mi je ovdje rekao da nemam što žaliti jer je sada statistika na mojoj strani. Odmorno tijelo i FET imaju nešto veću uapješnost. 
    Bopsich, meni ovo prestrašno zvuči 🤯 Pogotovo kad sam radila 7-8 GUK profila i bila na posebnoj dijeti 7 mjeseci 😂 ta dijeta se sastoji od 6 obroka baš zato da se postepeno kroz dan unosi hrana i na taj nači dodat regulira šećer. Meni je guk najmanje rasla od šećera. Najgori neprijatelj mi je bila riža i tjestenina. Uglavnom ugljikohidrati i škrob. Kad sam to primijetila jela sam normalne slatkiše, a pazila na ostalo. Zato je aparatić doma spas! Sretno i javi kako je na kraju sve prošlo 🙃

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    postupak s doniram stanicama
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

Srculence3
    30. Studeni 2023. 15:24

Žene hvala na savjetima i željama, došla je gospođica m🥳🤣 Jel mi danas nulti ili prvi dan, negdje kaže do 15:00, negdje do 16:00? 

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

momtobe2022
    30. Studeni 2023. 15:44

🥳🥳🥳🥳 Srculence! ❤️ 
    Neka nje, taman na vrijeme 🥰
    E, pitanje za milijun dolara… Rekla bih da je ovo 0, ali zovni ti najbolje svog dr. ili piši u Prag. Sigurno je sigurno. 

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    postupak s doniram stanicama
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.