1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivana.28
    10. Kolovoz 2018. 11:52

bubamara992

https://lmtf.lilypie.com/QVZEp2.png

Hej curke,
    Evo da vam se i ja malo javim..
    Ja sam vam pre lose preko dana .. Uopce neznam kako zivim .. Imam osjecaj da nemam kisika, vruce mi, glavobolje za poludjeti i tlak jako nizak..
    Znam da je sve od vremena , ali mogu zivjeti tek navecer .. Pa evo sada kada se dobro osjecam da vam se javim ..
    U utorak smo bili kod doktorice nosit nalaz probira i sve je super. Uredan je hvala Bogu..
    Sada imamo ultrazvuk za 2 . Tj.. sa 15.tj ..
    Ja razmisljam da bi isla na 4d privatno pa mozda ako imam srece i spol saznam.. 😀 Sta mislite o tome?

I ja sam jako lose od ovih vrucina izgleda..strasno
    Obavezno 4D ako si u mogucnosti. Ja isla u srijedu i saznala sam spol. A pored toga vidjeti onako bebicu je nevjetovatno. Ja toplo preporucujem 😊

Budem pricekala ovaj pregled sa 15tj i nakon toga cu se naruciti na 4d  .. Mislim da tada bi vec mogli saznati spol , a ako ne .. Bar cemo uzivati u pogledu na nase malo blago 😀

Gricko3
    10. Kolovoz 2018. 12:51

Evo i mene s pregleda. Sve je u redu, srce kuca, cula sam ga i odma pocela plakat ❤❤❤ po zadnjoj M sam 7+1 ali kaze dr.po uzv da sam 6+4 nadan se da je to okej i da ce sve bit dobro. ❤❤🙏🙏

A sta se tice spola ja sam u prvoj T htjela musko tj.bila sam skroz uvjerena da je musko i rodila se curica. A sad mi je bas svejedno nakon spontanih pravi je blagoalov iti cut srce spol nebitan. Iako moja kcer navija za curicu.
    Sretno vam drage svima koje idete na preglede ❤🙏  

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• Ivana82
    10. Kolovoz 2018. 16:17

Pozdrav svim buducim mamicama.Molim Vas za pomoc.Naime,trudna sam 10+1 i za sada je, hvala dragom Bogu, sve u redu (iza sebe imam jednu neuspjelu trudnocu).No,danas sam vadila krv za TSH koji je 3.8 i ginic mi kaze da ga pothitno moram smanjit na 1-2 kako ne bi doslo do spontanog ili malformaciju u razvoju ploda obzirom da je prvo tromjesecje najvaznije.Molim Vas,imate li Vi kakvih iskustva sa time?Bojim se jer sam vec u 10.om tjednu a dok neka eventualna terapija pocne djelovat..proci ce to prvo tromjesecje😯.Hvala puno😚

Aosijek
    10. Kolovoz 2018. 17:13

Gricko3

Evo i mene s pregleda. Sve je u redu, srce kuca, cula sam ga i odma pocela plakat ❤❤❤ po zadnjoj M sam 7+1 ali kaze dr.po uzv da sam 6+4 nadan se da je to okej i da ce sve bit dobro. ❤❤🙏🙏

A sta se tice spola ja sam u prvoj T htjela musko tj.bila sam skroz uvjerena da je musko i rodila se curica. A sad mi je bas svejedno nakon spontanih pravi je blagoalov iti cut srce spol nebitan. Iako moja kcer navija za curicu.

Gricko jeeeiiii 😍drago mi je da si i ti cula srce..neopisiv osjecaj..a trudne smo isto..dan razlike heheh... jesi i ti iz Osijeka ha ha ha?

Sara9
    10. Kolovoz 2018. 17:16

Bok svima :) Bila sam na prvom pregledu prije 6 dana. Zadnja menstruacija je bila 8.6., na nalazu mi pise gestacijska dob 8+0. Medutim na uzv se vidila prazna gestacijska, bez emb odjeka… Doktorica mi je rekla da je vjerojatno kasnija oplodnja, ali bas toliko? :/ p.s. na hormonskoj sam terapiji za stitnjacu. Zadnjih par dana se osjecam jako lose, bila sam vadit krv i vise manje je sve ok, a ja se od slabosti jedva dizem iz kreveta.. Ima li itko slicno iskustvo?

Dreams
    10. Kolovoz 2018. 20:07

Nikako da se javim... Dobrodošle nove cure..... Zadnja dva dana me tlak patio pa sam bila sva nikakva ali čitam da nisam jedina... Također se nadam da će ovo ludo vrijeme proći jer je stvarno užasno... 
    Ivana 82 trebala bi odmah otici kod endokrinologa s tim nalazom i trudnice odmah prime bez narucivanja jedino ti tvoja dr opce prakse mora dati uputnicu. Ako ti prepise terapiju idući dan je odmah počinješ piti... 

Sara meni je zadnja bila 6.6 i pregled prošli tj s plodom i otkucajima... Iskreno malo mi je to pre predugo da se ne vidi ništa... Jesi li vadila betu? Ako nisi odi izvadi... A što se štitnjače tiće odmah vaditi krv i na hitan pregled ako nisi bila. Ja sam išla odmah kad sam saznala, iduci tj idem na iduci... Trudna sam isto koliko i ti... Svaka 4tj je kontrola hormona štitnjače. 

Gricko3
    10. Kolovoz 2018. 23:54

Aosijek

Gricko3

Gricko jeeeiiii 😍drago mi je da si i ti cula srce..neopisiv osjecaj..a trudne smo isto..dan razlike heheh… jesi i ti iz Osijeka ha ha ha?

Hehe nisan ja sam inace iz Splita al zivim u njemackoj. 😀 uuuh da neopisiv. Napokon da san cula, samo nek ostane sve u redu do kraja ❤

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

valentina98
    11. Kolovoz 2018. 09:54

Dobro jutro cure :) i dobrodosle nove cure :) 
    Vidim da je jedna mama pitala za stitnjaču i TSH,TSH u 1. tromjesecju smije biti do 2.8, dalje ne, dalje se lijeci terapijom koju vam pripise vasa doktorica da se hormoni stitnjace smanje i reguliraju pravilno.. 
    ja se nisam javljala dva dana jer smo pakovali i putovali doma sa mora, klima i ventilator na moru su me ubili, glava me rastura i osjecam se dosta slabo, ne znam dali smijem popit lekadol posto sam popila i prije 2 dana.. danas sam je po zadnjoj m 10 t, a po uzv 9+4, a subota je i moj ginekolog ne radi pa ga ne mogu pitat dali smijem popiti lekadol, a i osla bi na pregled za svaki slucaj zbog mora, a i vec par dana imam onaj osjecaj kao pred mengu 😐😑 
    Kako ste vi cure? :)

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Ivana.28
    11. Kolovoz 2018. 10:39

Dobro jutro curke,
    Napokon malo osvjezenja nocas.. Bas sam lijepo spavala i danas mi je puno lakse.  Ove vrucine me ubijaju.. Ne mogu nista do navecer do 20h i vec sam luda od toga.. Inace hvala Bogu je sve super.. 
    Nocas mislim da sam osjetila bebu i onako sva u soku neznam dali je ili ne hahahahah, ali prekrasan osjecaj.. Kako ste vi?

valentina98
    11. Kolovoz 2018. 11:13

https://lmtf.lilypie.com/QVZEp2.png

Dobro jutro curke,
    Napokon malo osvjezenja nocas.. Bas sam lijepo spavala i danas mi je puno lakse. Ove vrucine me ubijaju.. Ne mogu nista do navecer do 20h i vec sam luda od toga.. Inace hvala Bogu je sve super..
    Nocas mislim da sam osjetila bebu i onako sva u soku neznam dali je ili ne hahahahah, ali prekrasan osjecaj.. Kako ste vi?

Koliko si trudna? 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.